» Pt maja 15, 2009 10:51
Przemiłek jets u mnie na nk, moz eakurat coś sie pzryda z tekstu?:
Nazywa sie Przemiłek-wiek do dwóch lat typowy burasek.Jest wspaniały ,błaga o człowieka.Nie widzi co jest najprawdopodobnie wynikiem urazu po wypadku ,szalenie miziasty jak przykucnęłam przy nim to wgramolił się dosłownie na kolana właczyl motorek na przemian z gruchaniem,barankował.Jak odchodziłam to plakał.Serce się kroiło tak prosił.Niestety ma problemy z trafianiem nieraz do kuwety idealny byłby domek z ogrodem ogrodzony.To wspaniały kot jak mu odrośnie jeszcze całkiem sierśc będzie ładny ,już jest duzym dorodnym kocurkiem.W związku z problemem kuwetkowym potrzebny jest domek cierpliwy najlepiej z osobą niepracującą chociaż wetki pracują nad jego nauką.
kotek jest przemiły, kochany słodziak wpakował mi się na kolana i zasnął. Niestety z kuwety korzysta sporadycznie. Może wystarczyłoby go dopilnować, może zmienić żwirek, niedawno był kastrowany.
Za kilka tygodni trzeba mu wyjąć szwy z żuchwy, teraz już kotek je samodzielnie, straszna bieda z niego.
Kotek jest W lecznicy -Centrum Małych Zwierzat w Przemyślu ,kontakt:
016-678-27-48 codz.od 10 do 18.,soboty do 10 do 13
Szukamy Człowieka o Wielkim Sercu, Przemiłek potrzebuje duzo miłosci i ciepła,potrzebuje Wyjatkowego Człowieka.