Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Ja mogę wziąć jednego kociska, ale po wirusologii, bo mój Frodo nie ma szczepień na FIV![]()
Kalinuwka pisze:Dwa lata temu wpadła mi w ręce ulotka o, nazwijmy to "przytulisku" tej pani, bo z tego co czytam, to słowo schronisko jest na wyrost. Napisana błagalnym wręcz tonem o tragicznej sytuacji zwierząt. Już wtedy pomyślałam, że przydałaby się jakaś akcja, chciałam zrobić zbiórkę jedzenia, kocy itp. Wysłałam kilka maili z prośbą o napisanie co konkretnie jest najpotrzebniejsze i ..... cisza, jeden maili, drugi i zero odzewu. Skoro jest tak źle i ktoś ofiaruje chęć pomocy to dlaczego ta druga strona się nie odzywa? Widocznie nie znalazła się tam żadna kompetentna osoba.
Dlatego rzeczywiście najlepszym rozwiązaniem wydaje mi się akcja pilotowana przez dogo i miau. I nie wyobrażam sobie, żeby ta kobieta robiła problemy z wydawaniem zwierzaków.
Zofia&Sasza pisze:Jak mi się uda pojechać w sobotę, to zbiorę opisy do tych kotów, co są indywidualnie obfocone i obfocę kolejne...
Maryla pisze:Anna_33 pisze:I prosze, wybierzcie kogos z tym kontem, jeden bazarek w toku, Ciaptakdeklaruje nastepne.
Ktos doswiadczony, zaufany.
Maryla pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja mogę wziąć jednego kociska, ale po wirusologii, bo mój Frodo nie ma szczepień na FIV![]()
nie ma szczepionki na FIV
Zofia&Sasza pisze:Prawda. Tak robiliśmy przy Krężelu. Trzeba tylko uważać żeby obdarowany nie zmienił progu podatkowego.
Anna_33 pisze:Tez sie zastanawialam, przeciez dzialal Fundusz Dzidzi i inne.
Nie sadze zebysmy takie kwoty przekroczyli. A jesli jakims cudem, to najwyzej sie wytypuje dwie osoby.
To kogo uhonorujemy tym zaszczytem ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 72 gości