kolejna kicia we wnykach, oszust!! chciał wyciągnąc kase!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 09, 2009 20:29

no tez mnie sie tak wydawalo ze to raczej jakis podrostek :evil:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pon mar 09, 2009 20:34

powiem tak : skoro forumowicze odpowiadają na wszyskie pytania ZA MNIE to po co mam sie wypowiadać?? Nie znacie sytuacji i wymyslacie... jak tak bardzo wam zależy zebym nie przepraszal to ok nie będe, poprostu wiem co zrobiłem... jeżeli sprawia wam przyjemnośc oczernianie kogoś to robcie to... dowidzenia.

lukaszwnyki

Od: Pon mar 09, 2009 17:44

Post » Pon mar 09, 2009 20:35

monika74 pisze:
Bryska4 pisze:
cherry_menthol pisze:zastanawia mnie tylko dlaczego on tak tu przeprasza i podkreśla, że wejdzie o 21 i wtedy można mu nawrzucać... no nie kumam chłopaka :? z jednej strony pisze, że wie, że to było okrutne i trudno a z drugiej chce zadośćuczynić...
:?:
Łukaszu o co chodzi?

1. Bo ma nadzieję, że konsekwencją jego oszustwa będzie to, że zostanie zwymyślany (przez nieznanych mu ludzi i przez internet, a więc strasznie nie ucierpi, pewnie spłynie to po nim jak błoto po kasku)
2. Myśli, że jak "przeprosi", powie, że "żałuje" i "zadośćuczyni" to będzie po sprawie.
Innymi słowy - życie mu się ze spowiedzią pomyliło...

ZGADZAM SIE W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI

A ja się nie tylko zgadzam, ale jestem pod wielkim wrażeniem porównania Bryski "jak błoto po kasku" - genialne!
Kenya

Obrazek
Obrazek

Kenya

Od: Pon sty 19, 2009 10:54

Post » Pon mar 09, 2009 20:37

lukaszwnyki pisze:powiem tak : skoro forumowicze odpowiadają na wszyskie pytania ZA MNIE to po co mam sie wypowiadać?? Nie znacie sytuacji i wymyslacie... jak tak bardzo wam zależy zebym nie przepraszal to ok nie będe, poprostu wiem co zrobiłem... jeżeli sprawia wam przyjemnośc oczernianie kogoś to robcie to... dowidzenia.

Sprawa jest poważna, wzbudza poruszenie, Ciebie nie ma i myslisz, że jak widownia bedziemy czekać w skupieniu na główna atrakcję wieczoru i Twoje exposee? Dziwisz się, że dyskutujemy tutaj na ten temat?
Co za dziecinne zachowanie!
Kenya

Obrazek
Obrazek

Kenya

Od: Pon sty 19, 2009 10:54

Post » Pon mar 09, 2009 20:38

A tak mi się skojarzyło ;)
A teraz Łukasz "strzelił focha", czyli wszystko w normie.
Na moje oko to jeszcze kilka razy się zaloguje i coś dopisze albo zacznie wysyłać PW. Ech, dzieci, dzieci...

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Pon mar 09, 2009 20:40

nie, nie dziwie sie, ale też nie mam zamiaru spędzac wolnego czasu przy komputerze... nie bede juz tu wracał skoro nie da sie z nikim pogadac... trudno chciałem jakos porozmawiac ale nie wyszło...

lukaszwnyki

Od: Pon mar 09, 2009 17:44

Post » Pon mar 09, 2009 21:13

lukaszwnyki pisze:nie, nie dziwie sie, ale też nie mam zamiaru spędzac wolnego czasu przy komputerze... nie bede juz tu wracał skoro nie da sie z nikim pogadac... trudno chciałem jakos porozmawiac ale nie wyszło...

A O CZYM TU ROZMAWIĆ?
ZAISPIROWAŁA CIE AUKCJA NA ALLEGRO KOTECZKI Z WNYKÓW TAKA DUŻA ILOŚĆ WPŁAT ZNACZY ZE LUDZI TO RUSZA I CO "EUREKA" JA TEŻ TAK MOGE
PLECIESZ TERAZ BZDURY JAK KACZYŃSKI W REKLAMIE POWIEM CI JEDNO "S...... DZIADU"
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Pon mar 09, 2009 21:14

a może spokojnie spróbujmy wymyślić w jaki sposób Łukasz może zadośćuczynić ? ja rozumiem oburzenie całą sytuacją, rozumiem złość, ale może będziemy potrafili przekuć tą sprawe w coś dobrego?? dobrego dla zwierząt? jeśli Łukasz umie okazac skruche... może lepiej wykorzystać jego wolę zadośćuczynienia niż liczyć na nasz "błyskawiczny i bezwzględny" wymiary sprawiedliwości??
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon mar 09, 2009 21:20

gosikbaum pisze:a może spokojnie spróbujmy wymyślić w jaki sposób Łukasz może zadośćuczynić ? ja rozumiem oburzenie całą sytuacją, rozumiem złość, ale może będziemy potrafili przekuć tą sprawe w coś dobrego?? dobrego dla zwierząt? jeśli Łukasz umie okazac skruche... może lepiej wykorzystać jego wolę zadośćuczynienia niż liczyć na nasz "błyskawiczny i bezwzględny" wymiary sprawiedliwości??

MOŻE I MASZ RACJE ALE JESTEM TAKA WŚCIEKŁA ZE AŻ GOTUJE SIE WE MNIE
I NADAL MYŚLE ŻE TO NIE SKRUCHA A STRACH PRZED KONSEKWENCJAMI
ALE MIMO TO WARTO WYKORZYSTAĆ TO DLA DOBRA ZWIERZAKÓW
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon mar 09, 2009 21:22

Gosikbaum, dostalas moje pw?
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pon mar 09, 2009 21:28

Anna_33 odpisałam
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon mar 09, 2009 21:39

czy ktoś ma jakiś pomysł w jaki sposób Łukasz może "przeprosić"?? a Ty, Łukasz, chcesz?? nie traktuj nas tylko jako "oskarżycieli", nie zniechęcaj się ostrymi słowami krytyki, jeżeli naprawdę rozumiesz swój błąd i nie kieruje tobą tylko strach przed konsekwencjami pokaż nam że kochasz nie tylko swoje psy.
Za nami stoją zwierzęta które nie umieją mówić, dlatego my za nich krzyczymy.
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon mar 09, 2009 21:48

gosikbaum pisze:czy ktoś ma jakiś pomysł w jaki sposób Łukasz może "przeprosić"?? a Ty, Łukasz, chcesz?? nie traktuj nas tylko jako "oskarżycieli", nie zniechęcaj się ostrymi słowami krytyki, jeżeli naprawdę rozumiesz swój błąd i nie kieruje tobą tylko strach przed konsekwencjami pokaż nam że kochasz nie tylko swoje psy.

Moja nieśmiała propozycja:
Łukasz ma wciąż otwarte dwie aukcje. Na towary są chętni skłonni wydać około 150 PLN.
Jeśli to Niusia "zainspirowała" Łukasza... skoro cała akcja miała miejsce na portalu Allegro.pl... na tym samym portalu jest aukcja Niusi, kotki, która potrzebuje nie tylko pieniędzy ale i dużo szczęścia...
Zacytuję samego autora aukcji:
potrzebna jest operacj która kosztuje 800 zł. Jestem studentem i nie mam za dużo pieniędzy, nazbierałem już 300 zł , na innyc aukcjach sprzedaje rzeczy nie porzebne zeby troche więćej nazbierać

A więc pieniądze z dwóch aukcji miały być przeznaczone na operację kotki.

Problem polega na tym, że te aukcje zostaną prawdopodobnie zamknięte a konto usunięte...

Edit: dodałam cytat, no i właściwie nie wiadomo skąd pomysł na aukcję, podałam Niusię bo błyskawicznie mi się skojarzyło...
Ostatnio edytowano Pon mar 09, 2009 22:04 przez Bryska4, łącznie edytowano 2 razy

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Pon mar 09, 2009 22:02

Bryska4 pisze:
gosikbaum pisze:czy ktoś ma jakiś pomysł w jaki sposób Łukasz może "przeprosić"?? a Ty, Łukasz, chcesz?? nie traktuj nas tylko jako "oskarżycieli", nie zniechęcaj się ostrymi słowami krytyki, jeżeli naprawdę rozumiesz swój błąd i nie kieruje tobą tylko strach przed konsekwencjami pokaż nam że kochasz nie tylko swoje psy.

Moja nieśmiała propozycja:
Łukasz ma wciąż otwarte dwie aukcje. Na towary są chętni skłonni wydać około 150 PLN.
Skoro to Niusia "zainspirowała" Łukasza... skoro cała akcja miała miejsce na portalu Allegro.pl... na tym samym portalu jest aukcja Niusi, kotki, która potrzebuje nie tylko pieniędzy ale i dużo szczęścia...
Problem polega na tym, że te aukcje zostaną prawdopodobnie zamknięte a konto usunięte...

POWIEM TAK CHCIAŁ WYŁUDZIĆ 500ZŁ TO NIECH TO PODZIELI NA NIUSIE I FANA KOTKA Z SIDEŁ
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Pon mar 09, 2009 22:09

Mysle podobnie jam Monika 500 zł na rzacz potrzebujących koteczków
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

[poprzednia][następna]