Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monika74 pisze:Bryska4 pisze:cherry_menthol pisze:zastanawia mnie tylko dlaczego on tak tu przeprasza i podkreśla, że wejdzie o 21 i wtedy można mu nawrzucać... no nie kumam chłopakaz jednej strony pisze, że wie, że to było okrutne i trudno a z drugiej chce zadośćuczynić...
![]()
Łukaszu o co chodzi?
1. Bo ma nadzieję, że konsekwencją jego oszustwa będzie to, że zostanie zwymyślany (przez nieznanych mu ludzi i przez internet, a więc strasznie nie ucierpi, pewnie spłynie to po nim jak błoto po kasku)
2. Myśli, że jak "przeprosi", powie, że "żałuje" i "zadośćuczyni" to będzie po sprawie.
Innymi słowy - życie mu się ze spowiedzią pomyliło...
ZGADZAM SIE W CAŁEJ ROZCIĄGŁOŚCI
lukaszwnyki pisze:powiem tak : skoro forumowicze odpowiadają na wszyskie pytania ZA MNIE to po co mam sie wypowiadać?? Nie znacie sytuacji i wymyslacie... jak tak bardzo wam zależy zebym nie przepraszal to ok nie będe, poprostu wiem co zrobiłem... jeżeli sprawia wam przyjemnośc oczernianie kogoś to robcie to... dowidzenia.
lukaszwnyki pisze:nie, nie dziwie sie, ale też nie mam zamiaru spędzac wolnego czasu przy komputerze... nie bede juz tu wracał skoro nie da sie z nikim pogadac... trudno chciałem jakos porozmawiac ale nie wyszło...
gosikbaum pisze:a może spokojnie spróbujmy wymyślić w jaki sposób Łukasz może zadośćuczynić ? ja rozumiem oburzenie całą sytuacją, rozumiem złość, ale może będziemy potrafili przekuć tą sprawe w coś dobrego?? dobrego dla zwierząt? jeśli Łukasz umie okazac skruche... może lepiej wykorzystać jego wolę zadośćuczynienia niż liczyć na nasz "błyskawiczny i bezwzględny" wymiary sprawiedliwości??
gosikbaum pisze:czy ktoś ma jakiś pomysł w jaki sposób Łukasz może "przeprosić"?? a Ty, Łukasz, chcesz?? nie traktuj nas tylko jako "oskarżycieli", nie zniechęcaj się ostrymi słowami krytyki, jeżeli naprawdę rozumiesz swój błąd i nie kieruje tobą tylko strach przed konsekwencjami pokaż nam że kochasz nie tylko swoje psy.
Za nami stoją zwierzęta które nie umieją mówić, dlatego my za nich krzyczymy.
potrzebna jest operacj która kosztuje 800 zł. Jestem studentem i nie mam za dużo pieniędzy, nazbierałem już 300 zł , na innyc aukcjach sprzedaje rzeczy nie porzebne zeby troche więćej nazbierać
Bryska4 pisze:gosikbaum pisze:czy ktoś ma jakiś pomysł w jaki sposób Łukasz może "przeprosić"?? a Ty, Łukasz, chcesz?? nie traktuj nas tylko jako "oskarżycieli", nie zniechęcaj się ostrymi słowami krytyki, jeżeli naprawdę rozumiesz swój błąd i nie kieruje tobą tylko strach przed konsekwencjami pokaż nam że kochasz nie tylko swoje psy.
Za nami stoją zwierzęta które nie umieją mówić, dlatego my za nich krzyczymy.
Moja nieśmiała propozycja:
Łukasz ma wciąż otwarte dwie aukcje. Na towary są chętni skłonni wydać około 150 PLN.
Skoro to Niusia "zainspirowała" Łukasza... skoro cała akcja miała miejsce na portalu Allegro.pl... na tym samym portalu jest aukcja Niusi, kotki, która potrzebuje nie tylko pieniędzy ale i dużo szczęścia...
Problem polega na tym, że te aukcje zostaną prawdopodobnie zamknięte a konto usunięte...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, puszatek i 90 gości