Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:kordonia pisze:Agn pisze:kordonia pisze:Planuję go wieźć w niedzielę.
Ale nadal prosimy o dom stały
Kordoniu, umówmy się może tak, że biorąc pod uwagę ułomność Steve'a, wieziesz go na DS z opcją DT, jeśli znajdzie się ktoś, kto zaoferuje mu 'więcej'. Bo zmiany otoczenia, to chyba coś, co dla niewidzącego kota jest największym stresem.
Jejku![]()
Agn...
Bez takich - mam niecny plan w zanadrzu.![]()
Liczę na osobisty urok Kudłatej...
kordonia pisze:Agn pisze:kordonia pisze:Agn pisze:kordonia pisze:Planuję go wieźć w niedzielę.
Kordoniu, umówmy się może tak, że biorąc pod uwagę ułomność Steve`a, wieziesz go na DS z opcją DT, jeśli znajdzie się ktoś, kto zaoferuje mu `więcej`. Bo zmiany otoczenia, to chyba coś, co dla niewidzącego kota jest największym stresem.
Jejku![]()
Agn...
To nie przejdzie, heh
Nie z tym tż-em, którego mam aktualnie
Agn pisze:kordonia pisze:Agn pisze:kordonia pisze:Agn pisze:kordonia pisze:Planuję go wieźć w niedzielę.
Kordoniu, umówmy się może tak, że biorąc pod uwagę ułomność Steve'a, wieziesz go na DS z opcją DT, jeśli znajdzie się ktoś, kto zaoferuje mu 'więcej'. Bo zmiany otoczenia, to chyba coś, co dla niewidzącego kota jest największym stresem.
Jejku![]()
Agn...
To nie przejdzie, heh
Nie z tym tż-em, którego mam aktualnie
NICZEGO nie sugerowałam...![]()
Kudłata ma ogromny wdzięk i urok osobisty.
Agn pisze:kordonia pisze:Planuję go wieźć w niedzielę.
kordonia pisze:Steve po kastracji czuje sie znakomicie- dziś chodził i jadł sam
Mam już tez wyniki z jego krwi- sa taie trochę nieciekawe, niestety
Już przepisałam je Agn.
kordonia pisze:Agn, a dostałaś mojego smsa o cukrze, ze nie na czczo wyszedł 149?
Bazyliszkowa pisze:Kciuki za Steve'a
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 107 gości