Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
żurawina pisze:tylko się wacham, bo nie wiem czy by przeszło to niewychodzenie z domu. Latem ja sama spędzam sporo czasu na zewnątrz, to miąłabym ją samą w domu zostawićnie wiem, doradzcie dziewczyny
zirrael pisze:i o ile będziesz w stanie ją po każdym takim wyjściu porządnie wyczesać - a w przypadku jakiegokolwiek błotka wykąpać. Koty długowłose raczej się nie nadają moim zdaniem na koty wychodzące
żurawina pisze:tylko się wacham, bo nie wiem czy by przeszło to niewychodzenie z domu. Latem ja sama spędzam sporo czasu na zewnątrz, to miąłabym ją samą w domu zostawićnie wiem, doradzcie dziewczyny
żurawina pisze::? jakieś takie obawy mam, że jakby mi zwiała, to nie wiem co bym wam tu napisała....trochę się boję, u mnie to trudno by było kotka na dwór nie wypuścić, bo moja rodzina uważa, że kotek może być w domu ale dworek to takie naturalne środowisko dla zwierzątek i od czasu do czasu musi zostać wypuszczony, to takie przyzwyczajenie po "dachowcach" chyba jeszcze. Zastanawiam się jeszcze.....
halbina pisze:odwiedzamy... podrzuciłam pani chętnej na puchate wątek... może się zakocha, choć chciała małego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera i 54 gości