Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Petka-P1 pisze:hop koteczki
Korciaczki pisze:Petka-P1 pisze:hop koteczki
Kasiu czekamy na Ciebie w Tychach
Luinloth pisze:Mruczki hop hop![]()
Słuchajcie, jest sprawa (a jak nie wiadomo, o co chodzi, to oczywiście o koty).
Rozmawiałam z karmicielką, która akurat przypadkiem zaszła na Dębową, bo na ogół karmi gdzie indziej. Pogadałyśmy chwilkę o czarnulkach (małej kuleczce i jej mamie) a potem ona powiedziała, że są kocięta na Edukacji, koło fryzjera za Tesco (domyślam się, gdzie). Dwa z nich są ponoć już w miarę ufne. Straciły matkę i brata pod kołami samochodu, dlatego myślę, że nie powinny tam zostać. Kocięta są: brązowo-rudo-białe tri i "cały żółciutki". Podobno bardzo zżyte, dobrze byłoby złapać i wyadoptować razem. Są jeszcze podobno jakieś czarne, ale bardziej bojaźliwe.
Ja teraz mam sesję, ale 4 lutego mi się kończy - ktoś chętny iść wtedy na łapankę?
A ta pani mówiła, że kociątka oswojone (tzn te dwa kolorowe).Justa&Zwierzaki pisze:Wiemy o tych biedakach , są karmione pod schodami i to nawet lepszą karmą ale koty są dzikuskamiTam niestety wiele kotów ginie
:(:(
Luinloth pisze:A ta pani mówiła, że kociątka oswojone (tzn te dwa kolorowe).Justa&Zwierzaki pisze:Wiemy o tych biedakach , są karmione pod schodami i to nawet lepszą karmą ale koty są dzikuskamiTam niestety wiele kotów ginie
:(:(
Justa&Zwierzaki pisze:Piękny i miziasty Homer , Orson oraz wiele innych czeka na dom , czeka na swoje miejsce na ziemi , kto pomoze nam szukac tego duzego i dobrego domu , kto ???
honda11 pisze:Może dziś uśmiechnie się do któregoś z nich szczęście!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Myszorek i 828 gości