Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
michal05 pisze:Czy autem to będę wiedział dzisiaj wieczorem, jeżeli tak to wyjazd około 19:00. Co do Pragi - trochę nie po drodze bo jadę z Ochoty ale jeżeli nie ma innego wyjścia to podjadę.
Rooda pisze:serotoninka pisze:Oooo to nie będę potrzebna?
tego jeszcze nie wiemy
serotoninka pisze:;)
Ja też sie cieszę... Bo najważniejsze żeby kicia w jak najmniej złożony sposób dojechała do nowego domu! jakby co, to wyjście awaryjne macie!
michal05 pisze:Niestety mam złe wiadomości, zmieniły mi się plany i z mojego wyjazdu nici. Przykro mi że wzbudziłem nadzieję a nic z tego nie wyszło.![]()
Pozdrawiam
Michał.
serotoninka pisze:Jeśli o mnie chodzi to tak:
Evvcik, a może Ty byś wsiadła z Etienne do tego pociągu mojego na dw. wschodnim jeżeli jest Ci się wygodnie tam dostać, zamiast jechać tramwajem? Chyba jakoś 6:40 odjeżdża... Usiadłabyś od razu na moim miejscu, już rozlokowałabyś Etienne? I potem wróciłabyś sobie tramwajem, albo innym pociągiem... Tak ciągle myślę jak Kici oszczędzić tych przesiadek i innych ruchów... Raczej nikt biletów na tym odcinku nie sprawdza, zresztą ja na wszelki wypadek kupię bilet od Wschodniej i w razie czego mogłybyśmy pokazać go z opóźnieniem... Co Ty na ten pomysł?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 86 gości