Ja wam dziewczyny z całego serca dziękuję , gdyby nie wy to by pewnie one dalej jechały na jakiś coraz dziwniejszych antybiotykach

One też wam bardzo dziękują mrrrrrrrrrrr.... Może to dziwne albo mam jakieś schizy im chyba już lepiej (tyciu tyciu prawie nie zauważalnie).Cały czas jak tak koło nich leże czuje te witaminki które dostały pod skórę fajnie to pachnie

Proszę was szukać domków szukać one muszą się wyleczyć bo ja w nie wierzę i znaleźć domki na prawdę nie chcę żeby już tam wracały mój dziadek można powiedzieć że jest psychicznie chory i dziwne rzeczy mu do głowy strzelają a najbardziej się cieszył ,że one wyjeżdżają, że nie będzie już musiał na nie patrzeć

Mówię wam coś okropnego go słuchać strasznie mi nerwy strzaskał w te wakacje jak tam siedziałam u babci
Ja bym mogła wystawić im już dziś allegro tylko nie wiem co tam napisać czy to dobry moment żeby już na allegro wystawiać . Avian czekam na wieści
Aha widzę że dużo z was ma banerki w podpisie jak to się robi może bym też to zrobiła , o wsparcie finansowe i oczywiście znalezienie domków.