Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Witam! jestem nowa na forum chociaż ,,stara kociara" Na wyposażeniu 3 i 3/4 kota- Poldek, Balbina, Zuzia i Czesio/ bez łapki, ucha i jaj-dlatego 3/4/ Poldek- wykarmiony butelczyną od niemowlaka, Balbina bo jej nikt ni chciał, Czesiek ze schroniska -inwalida nieatrakcyjny dla wielu i Zuzia do towarzystwa Czesiowi żeby miał sie z kim bawić. Ujrzałam ja w internecie na miau i nie mogłam sie oprzeć. Pojechaliśmy po nią ponad 200 km do DT Mówiąc szczerze dom jet duży i i tak myślę,że sie by jeszcze znalazło miejsce w nim dla Łobuza. Tylko czy on toleruje inne kociska?? Ryży jest piekny!
terenia1 pisze:majencja pisze:Witam! jestem nowa na forum chociaż ,,stara kociara" Na wyposażeniu 3 i 3/4 kota- Poldek, Balbina, Zuzia i Czesio/ bez łapki, ucha i jaj-dlatego 3/4/ Poldek- wykarmiony butelczyną od niemowlaka, Balbina bo jej nikt ni chciał, Czesiek ze schroniska -inwalida nieatrakcyjny dla wielu i Zuzia do towarzystwa Czesiowi żeby miał sie z kim bawić. Ujrzałam ja w internecie na miau i nie mogłam sie oprzeć. Pojechaliśmy po nią ponad 200 km do DT Mówiąc szczerze dom jet duży i i tak myślę,że sie by jeszcze znalazło miejsce w nim dla Łobuza. Tylko czy on toleruje inne kociska?? Ryży jest piekny!
Witaj Majencja - Łobuz potrzebuje kochjacego domku, a towarzystwo innych kociaków na pewno nie będzie mu przeszkadało, chociaż wiadomo poczatki mogą być trudneŁobuz to super cudny kociak - gadułka, mruczak i przytualak a przede wszystkim to gadający kot. Najwięcej powie o nim Dorotka, u której ŁOBUZ JEST NA TYMCZASIE, mimo iż to jej pierwszy kot w zyciu jest nim zachwycona
Jak się zmieści w Twoim domku to możemy pogadać
Łobuz szuka cały czas już tylko domku na stałe gdzie będzie kochany
majencja pisze:Acha - wszystkie koty u mnie są niewychodzące!! A syna poproszę to wklei zdjęcia mojej gromadki
Dorota Wojciechowska pisze:No no Marticzko czy te pierwsze zdjęcia to nie byly zrobione po daniu tabletki![]()
Bo to może jednak Lobuz skarży się na ciebie.
No ale fakt mógl dziś skarżyć się na mnie, bo w nocy jak poszedl na spacerek
to się chyba za bardzo rozwalilam na lózku i obudzil mnie koteczek,
który stal na mnie i glośno się upominal o swój ulubiony kątek na którym ups spalam![]()
Oczywiście pkazalam mu wolne miejsce, ale przecież to nie bylo jego.
No to ustąpilam i byl spkój. To może o tym ci opowiadal
majencja pisze:Grojec w którym mieszkamy jest na trasie Oświęcim -Kęty. Wszyscy sie mylą i piszą Grójec chociaż głośno wrzeszczę, że Grojec przez O i tak nie pomaga. A łobuz widać , ze zmizerniał od czasu pierwszych zdjęć no ale cóż utuczymy go i będzie mieć kształt doskonały czyli ...kuli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości