» Nie paź 12, 2008 13:34
Spisałam koty, które w ostatnim czasie znalazły dom - trzeba pousuwać ich ogłoszenia i zdjąć ze strony schroniska:
- nr 4 - Whitney
- nr 104 Paloma
- nr 114 - Nestor
- nr BN - Frey
- nr 32 - Kubusia
- nr 13 - Czarna kotka ze szpitala
nie znalazłam w schronisku kotów, nie ma też ich kart:
- nr 124 - Morwa
- nr 92 - Lenka
- nr 52 - Abigail
Obecnie w szpitalu przebywają:
- Puchacze - 2 długowłose kocięta - dziś wyglądały już lepiej
- Czarno białe młode kocię w klatce pod Puchaczami
- nr 109 - biało - ruda mamusia - dziś zaczęła trochę jeść
- czarno białe kociątko ok 3 mies w klatce pod nr 109
- srebrna kotka po wypadku z objawami neurologicznymi, nie chodzi, ma silne zaburzenia równowagi, nie wstaje
- dwa kociaki czarne - kończą leczenie grzybicy
- nr 111 - bura mamusia - już bez kociąt
- czarna kotka bez nr - ma koci katar
- nr 130 - CiniMini - koci katar
- nr 62 - bura kotka - koci katar
- czarny dziki kot z ropnym gilem
- boks 4 kotów od p Izy Milińskiej z kocim katarem, jeden z zaburzeniami równowagi - dzikie, są na leczeniu, potem mają być wypuszczone
- boks kocią z dziećmi Amandy - 5 kotków ok 4 mies z grzybem
- Brownie - odizolowany ze względu na stres, ma grzybicę na uszach
W boksie pierwszym mieszka w tej chwili 12 kotów:
- bura koteczka, wychudzona bez numerka
- nr 61 - czarno biała 10 letnia kotka, która ostatnio kulała na przednią łapkę, wysterylizowana, łagodna, choć potrafi pacnąć łapką
- nr 101 - Gerda - kotka, która musi być jedynaczką. Kiedy jest sama jest kochana i słodka, przy innych kotach nie daje się dotknąć.
- Hitlerka, czyli Ewcia, młoda dzika kotka, wysterylizowana, powinna zamieszkac w gospodarstwie, gdzie będzie dokarmiana
- nr 97 - Paula - bura grubcia bezoczka, sama słodycz
- nr 145 - burasia 6 miesięczna, słodziutka piszczoszka, już wysterylizowana
- nr 30 - czarna, dzika kotka
- nr 185 - czarna koteczka z białymi skarpetkami, wypłoch, siostra Moonlight, juz wysterylizowana
- dwie czarne kotki uciekinierki, których nr nie byłam w stanie spisac
- jedno biało czarne kocisko, tez uciekinier
- nr 135 - Elfi - przeniosłam ją dziś z trójki, bo tam dziczała. Rozmiziała się u mnie na kolanach, mruczała, ugniatała łapkami. Potem leżała rozwalona na podłodze i widać było, ze w pierwszym boksie jest jej dużo lepiej.
Do schroniska przysżły dziś:
- Bura mamusia z 4 synkami około 7 tygodniowymi. Trzech chłopaków to półsyjamki - pointy z niebieskimi oczami, czwarty to burasek.
- Dwa kocięta około 8 tygodniowe.
- Kociątko czarne z białym i bliznami na rogówkach po kocim katarze - około 3 miesięczne
Dom znalazły dziś:
- jeden półsyjamek
- czarna koteńka nr 6 - była w szafie, około 5 miesięczna
- czarno białe maleństwo drące się niemiłosiernie
- nr 191 - 5 miesięczna koteczka z pierwszego boksu, buro-biała, ogromny przytulak
- nr 133 - Stokrotka - poszła do domku niewychodzącego, do Pani w średnim wieku, przesympatycznej. Pani mieszka sama, więc Stokrocia będzi emiała spokój. Pani przyjechała specjalnie po nią, wszystko w domu już czekało. Pani powiedziała, ze szuka kota do kochania, do przytulania. Spłakałyśmy się nad Stokrotką. Kotka u Pani na rękach zaczęła mruczeć - u mnie nigdy tego nie robiła. Pani ma mi wysyłać maile i dawac znać co z niunią.
Ostatnio edytowano Nie paź 12, 2008 14:02 przez
CoolCaty, łącznie edytowano 1 raz