Moderator: Estraven

Magda jak skontaktujesz się z tym panem, to daj znać....
 Magda jak skontaktujesz się z tym panem, to daj znać.... 

byłam dziś specjalnie rano u maleństw, ale co dziwne ich nie był :/ Nie wiem teraz nie mogę iść bo są Ci robotnicy!!! Na razie bez paniki! Ale kotki na prawdę nie są za bardzo już tam bezpieczne
  byłam dziś specjalnie rano u maleństw, ale co dziwne ich nie był :/ Nie wiem teraz nie mogę iść bo są Ci robotnicy!!! Na razie bez paniki! Ale kotki na prawdę nie są za bardzo już tam bezpieczne   np. wczoraj ktoś rzucił kota na dach, no masakra
 np. wczoraj ktoś rzucił kota na dach, no masakra   !!! Aaa i wiem, gdzie szara ma swoje małe...
 !!! Aaa i wiem, gdzie szara ma swoje małe... !!  Nie no muszą tam zostać......Mam nadzieję, że znajdzie się dla nich domek. Same problemy....
!!  Nie no muszą tam zostać......Mam nadzieję, że znajdzie się dla nich domek. Same problemy.... 

villemo5 pisze:Ja też miałam problem aż pomysł mnie samą zaskoczył!

Polecam mój wątek, pt. Oswajam dzikuski
 Polecam mój wątek, pt. Oswajam dzikuski   Ale apartament kotom wymyśliłam!! Fiu, fiu... Na lato się nie nadaje (chyba, ze na noce), ale pomysł się liczy!!
 Ale apartament kotom wymyśliłam!! Fiu, fiu... Na lato się nie nadaje (chyba, ze na noce), ale pomysł się liczy!! Ja to piszę z myślą o dzieleniu się z innymi, bo mi to tam pomysły niepotrzebne
 Ja to piszę z myślą o dzieleniu się z innymi, bo mi to tam pomysły niepotrzebne  W moim domu rządzę JA
 W moim domu rządzę JA  (zaraz po Ince, Dexterze, Tigrze, Vice, Alcie, Rice, Moon, Cruithne, Imirze, Galatei i Nixie.....
 (zaraz po Ince, Dexterze, Tigrze, Vice, Alcie, Rice, Moon, Cruithne, Imirze, Galatei i Nixie..... )
 )villemo5 pisze:A jeśli jest?? Widzisz ile zmartwienia z kociakami... Co teraz?

jej moje maleństwo
  jej moje maleństwo   
 no zobaczymy....Ale małe szybko rosną...Jedynie to jest problem z jedzeniem. Mam kupiła karmę w środę, a dzisiaj już nie ma
 no zobaczymy....Ale małe szybko rosną...Jedynie to jest problem z jedzeniem. Mam kupiła karmę w środę, a dzisiaj już nie ma   Daję pić jeszcze małym szarej kocicy, jej kotki są booskie
 Daję pić jeszcze małym szarej kocicy, jej kotki są booskie  w ogóle ile tych kotów się namnożyło-> czarna=4małe,TERAZ już 3, szara=3 małe, a to razem= 8
 w ogóle ile tych kotów się namnożyło-> czarna=4małe,TERAZ już 3, szara=3 małe, a to razem= 8   
  muszę to sobie na spokojnie przemyśleć....
 muszę to sobie na spokojnie przemyśleć....
 cały czas śpi.... Mam nadzieję, że JEDNAK to nie ciąża!
 cały czas śpi.... Mam nadzieję, że JEDNAK to nie ciąża!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sebans i 65 gości