Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Anula- pisze:Ciekawa jestem, czy śledzicie losy wysterylizowanych/wykastrowanych i wypuszczonych na wolność zwierząt?
Jak długo żyją po wypuszczeniu na wolność?
joshua_ada pisze:Antybiotyk w karmie został jeszcze trochę przedłużony.
Atmosfera wokół dziczków - taka sobie. W weekend może uda mi sie popracować nad ulotkami, ale w przypadku jednej pani skutku to nie odniesie, bo niedowidzi. Czyli rozmowy, rozmowy, rozmowy, czyli będzie cieżko...
Niedługo koniec bazarku, może starczy na jakąś sterylkę lub kastrację...
Olga, jakbym mogła pomóc w łapaniu, od razu dawaj mi znać.
joshua_ada pisze:Wiem - te talony to pic na wodę, fotomontaż. Są a jakoby ich nie było...
Maryla pisze:joshua_ada pisze:Wiem - te talony to pic na wodę, fotomontaż. Są a jakoby ich nie było...
z calym szacunkiem, ale prosze zebys tak nie pisała
sterylizujemy i kastrujemy caly czas - koty i psy
leczymy
wszystko na talony
napisz ze z pewnych powodow Ty nie mozesz z nich skorzystac a nie ze to pic na wode
bo to nie w porzadku
olga nik pisze:Maryla pisze:joshua_ada pisze:Wiem - te talony to pic na wodę, fotomontaż. Są a jakoby ich nie było...
z calym szacunkiem, ale prosze zebys tak nie pisała
sterylizujemy i kastrujemy caly czas - koty i psy
leczymy
wszystko na talony
napisz ze z pewnych powodow Ty nie mozesz z nich skorzystac a nie ze to pic na wode
bo to nie w porzadku
Maryla,podaj mi nazwę lecznicy gdzie można oddać koty z Bielan.Z kocim katarem ,z grzybicą .W urzędzie wyraźnie powiedzieli ,że mam przywozić do lecznicy zdrowe koty .Na Bielanach takich nie ma
Więc co mogę zrobić z tymi talonami??? Tylko w kominku napalić
Maryla pisze:ale ja sie nie pytam urzednikow czy moge leczyc kota
ja go zawoze do weta i kaze leczyc
nie wyobrazam sobie sytuacji ze nie lecze kota tylko kastruje i wypuszczam
no ale ja nie biore udzialu w masowkach tylko zapewniam opieke indywidualna
to nie zarzut, tylko stwierdzenie faktu
i tak jak wczesniej pisalysmy - urzednicy sa od tego zeby rozwiazywac problemy a nie dyktowac co mamy robic
lecznice ktore wygraly przetarg maja za zadanie koty tez leczyc
jedna z nich rowniez koty przetrzymuje
jesli uda Wam sie dogadac tereminy i zalatwic miejsce chociazby dla kilku to moglby byc dobry poczatek
nie wierze ze to niemozliwe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości