Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iiwka pisze:Witam ponownie śliczne śnieżynki i biało lubnych kibiców.Jak miło że coraz nas więcej !!!
Przypominam Fionelkę tym razem na majówce:D:Uwielbia być na świeżym powietrzu ...
![]()
O...ooo...ja myślę że taki kompromis byłby superkotika pisze:To może... białe i czarne
kotika pisze:To może... białe i czarne
iiwka pisze:O...ooo...ja myślę że taki kompromis byłby superkotika pisze:To może... białe i czarne![]()
![]()
A potem byłby konkurs kto swojego lepiej wychowa,bardziej rozpieści....na pewno było by wesoło w domu no i takiej szachownicy każdy by zazdrościł
![]()
![]()
![]()
iiwka pisze: Tak sobie pomyślałam że po takim spotkaniu białasów szczególnie my od europejskich dachowych mogli byśmy się poważnie zastanawiać z czyim kotkiem wróciliśmy do domu bo jak by się tak wymieszały to rany...jejku... żeby je rozpoznać![]()
elzak3 pisze:Żyłam w błogim mniemaniu ze Dafiona jest wysterylizowana. Cóz- myliłam się, rujka jak ta lala, zasikane łózko syna nie pozostawiło watpliwosci. Jedziemy do lekarz na zastrzyk hormonalny a potem do cięcia
PcimOlki pisze:elzak3 pisze:Żyłam w błogim mniemaniu ze Dafiona jest wysterylizowana. Cóz- myliłam się, rujka jak ta lala, zasikane łózko syna nie pozostawiło watpliwosci. Jedziemy do lekarz na zastrzyk hormonalny a potem do cięcia
Jestes pewna, że rujka jest przyczyną sikania? Są inne objawy?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=75365
elzak3 pisze:....To rujka- klasyczne jeki, ocieranie się o nas, turlanie po podłodze. Niespokojna, jak lwica kręci się pod drzwiami wyjściowymi.
Dostała zastrzyk i za miesiąc lub dwa ciachamy.
Przy okzaji została obejrzana od kazdej strony- zdrowa jak rydz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple, Majestic-12 [Bot], puszatek i 35 gości