Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:
Już za samą cierpliwość Milusi do zabiegów medycznych, higienicznych itp. powinna tu kolejka potencjalnych domków stać!
ryśka pisze:Ale potem...
padło pytanie, czy któreś pozwoli się ubierać dziecku w ubranka, bo poprzednia kotka pozwalała.
Może ja jestem przewrażliwiona![]()
ryśka pisze:...
Ale potem...
padło pytanie, czy któreś pozwoli się ubierać dziecku w ubranka, bo poprzednia kotka pozwalała.
Może ja jestem przewrażliwiona![]()
...
mahob pisze:ryśka pisze:...
Ale potem...
Może ja jestem przewrażliwiona...
![]()
![]()
No nie Ryśka, chyba jednak jesteś normalna - przynajmniej w moim rozumieniu
ryśka pisze:Bardzo potrzebujemy PILNIE domu tymczasowego dla Selecty, najlepiej w Krakowie lub Wrocławiu, do czasu, kiedy będzie ją mogła adoptować Nataleczka - czyli na około miesiąc. Domu, w którym ktoś dwa razy dziennie poda leki, w którym nie ma kotów osłabionych, po i przed zabiegami operacyjnymi, nie ma kociąt i kotów nieszczepionych.
Selecta musiałaby znaleźć dom najpóźniej do niedzieli.
aassiiaa pisze:ryśka pisze:Bardzo potrzebujemy PILNIE domu tymczasowego dla Selecty, najlepiej w Krakowie lub Wrocławiu, do czasu, kiedy będzie ją mogła adoptować Nataleczka - czyli na około miesiąc. Domu, w którym ktoś dwa razy dziennie poda leki, w którym nie ma kotów osłabionych, po i przed zabiegami operacyjnymi, nie ma kociąt i kotów nieszczepionych.
Hmmm jak miesiac to dam rade
Z Mantra nie beda sie raczej stykac wiec chyba nic nie powinno sie pomutowac
Piekna jakos da rade
ryśka pisze:aassiiaa pisze:ryśka pisze:Bardzo potrzebujemy PILNIE domu tymczasowego dla Selecty, najlepiej w Krakowie lub Wrocławiu, do czasu, kiedy będzie ją mogła adoptować Nataleczka - czyli na około miesiąc. Domu, w którym ktoś dwa razy dziennie poda leki, w którym nie ma kotów osłabionych, po i przed zabiegami operacyjnymi, nie ma kociąt i kotów nieszczepionych.
Hmmm jak miesiac to dam rade
Z Mantra nie beda sie raczej stykac wiec chyba nic nie powinno sie pomutowac
Piekna jakos da rade
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości