Myślę, że Bendzi będzie dla niego miła, a Pimpek pójdzie do moich rodziców na ten czas. On dom rodziców traktuje jako swoje terytorium, więc będzie mu dobrze, a przy Yinie miałby nowy stres. Myślę, że poradzimy sobie i będzie dobrze.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:a ja cały czas kombinuje co powiedziec w w pracy, jak przyjde z nowym kotem![]()
tangerine mi podpowiedziała,ze mam mówic,ze Yanga trochę podfarbowałam![]()
albo ,ze dorabiam,bo mało płacą i otworzyłam koci hotel![]()
myszoskoczku jeszcze raz
Mała1 pisze:a ja cały czas kombinuje co powiedziec w w pracy, jak przyjde z nowym kotem![]()
myszoskoczku jeszcze raz
Femka pisze:Mała1 pisze:a ja cały czas kombinuje co powiedziec w w pracy, jak przyjde z nowym kotem![]()
myszoskoczku jeszcze raz
dla uwiarygodnienia wersji z farbowaniem na Twoim miejscu sama bym się zrobiła na brunet-blond
tangerine1 pisze:Femka pisze:Mała1 pisze:a ja cały czas kombinuje co powiedziec w w pracy, jak przyjde z nowym kotem![]()
myszoskoczku jeszcze raz
dla uwiarygodnienia wersji z farbowaniem na Twoim miejscu sama bym się zrobiła na brunet-blond
można jeszcze połączyć farbowanie z hotelem i powiedziec, ze otworzyłas SPA dla kotów![]()
Bedzie to niemalże zgodne z prawdą
Femka pisze:tangerine1 pisze:Femka pisze:Mała1 pisze:a ja cały czas kombinuje co powiedziec w w pracy, jak przyjde z nowym kotem![]()
myszoskoczku jeszcze raz
można jeszcze połączyć farbowanie z hotelem i powiedziec, ze otworzyłas SPA dla kotów![]()
Bedzie to niemalże zgodne z prawdą
Mała na końcu poprostu zamieni się w kota i wtedy przyjdzie do mnie jako rezydentkaW takim przypadku zdecydowałabym się na piątego kotka
Monisek pisze:Ale fajnie, że Yinuś wyjdzie ze schronu. To taki ładny kotek.
Myszoskoczku, kochana jesteś.
A ja czekam na zdjęcia, takie zadomowione już, żeby kiciek czarował z ogłoszenia.
Mała1 pisze:Yangusia z fotką z kwiatkiem, i ta z balkonu gdzie mu widac pyszczek i dwie łapki z przodu.Te wybrała wielka komisja![]()
myszoskoczek pisze:Wezmę Yina na tymczas do siebie do 5 lipca. Tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości