Femka pisze:słowo stało się ciałem![]()
![]()
Wybieramy się do Grodu Kraka. W związku z tym w pierwszej kolejności szukamy transportu z Łodzi do Krakowa. Do zabrania jest przecudna koteczka i jej klatka.
Femko wspaniała wiadomość
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:słowo stało się ciałem![]()
![]()
Wybieramy się do Grodu Kraka. W związku z tym w pierwszej kolejności szukamy transportu z Łodzi do Krakowa. Do zabrania jest przecudna koteczka i jej klatka.
B-dur pisze:A ja chcialam podejrzeć to ogloszenie na allegro, a tam pisze, że aukcja usunięta. Tak ma być? Czy coś się spsuło
Femka pisze:Teraz pozostaje tylko czekać na wiadomości z badań kocinki i jak dochodzi do siebie. No i mamy wielkie nadzieje na fotki dokumentujące wszelkie zmiany i wydarzenia w życiu Alicji.
Femka pisze:,
dziś rano, tuż po godzinie 6.00 Alicja na zawsze opuściła schronisko. Zrobiła to w wielkim stylu, jako dobrze zabezpieczona pasażerka auta. Niestety, nie doceniła tego. Darła się w niebogłosy aż do Piotrkowa![]()
![]()
. Myślałam, że chce wyjść z koszyka
a jej chodziło o głaski
Potem trochę się uspokoiła, ale co jakieś 80 km przypominało jej się, że ta Duża obok służy do głasków.
Była grzeczniutka i milutka. W dodatku okazała się bardzo dobrze wychowana. zaraz po przyjeździe do nowej rezydencji, zrobiła siuuuu do kuwetkiZaznaczam, że service pack na okoliczność siuu, quuu i rzyyy znajdował się w samochodzie. Ale nie doceniłam Alicji
![]()
Teraz pozostaje tylko czekać na wiadomości z badań kocinki i jak dochodzi do siebie. No i mamy wielkie nadzieje na fotki dokumentujące wszelkie zmiany i wydarzenia w życiu Alicji.
I najważniejsze: trzeba znaleźć do początku lipca domek docelowy dla Alicji. Dlatego bardzo proszę w jej imieniu o otwarcie szeroko oczu i uszu w tej sprawie.
Alicja nie mogła lepiej trafić. Chciałabym jeszcze poprzytulać się do niej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 811 gości