Kacper i Koton, zdjęcia, zdjęcia!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto maja 22, 2007 23:08

To wspaniale, że chłopaki zostały kumplami. Kociaki mogą być bezszelestne, ale tylko, jak im na tym zależy. Biada jednak temu, kto w te chęci wierzy. Już jeden kot potrafi w nocy zdemolować mieszkanie, a co dopiero dwa, które się w dodatku zaprzyjaźniły. Ale to, w rzeczy samej, bardzo dobry znak. Kacper się u Was zadomowił na dobre, Koton go akceptuje. To wspaniałe wieści.

Pozdrawiamy serdecznie, czytamy każą informację o Was i cieszymy się na następne.
Disclaimer: Nie jestem lekarzem weterynarii i moje porady na forum miau.pl nie zastąpią konsultacji ze specjalistą.

Tinka07

Od: Pt lut 09, 2007 15:31

Post » Śro maja 23, 2007 5:25

HMMM
Podaj adres na pw , to wyślę Ci nową myszkę, bo u mnie nikt się nie chce bawić, jak nie ma Kacperka.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro maja 23, 2007 15:59

Podaj adres na pw , to wyślę Ci nową myszkę, bo u mnie nikt się nie chce bawić, jak nie ma Kacperka.

Magic, nie wyglupiaj się...

Po prostu ją przywieź :!:

:lol:

leenka

Od: Wto kwi 03, 2007 7:18

Post » Śro maja 23, 2007 20:39

Naprawdę :) :?: Oki, ale przyjechać to mogę pewnie dopiero w lipcu, a teraz może by mu zamówić parę sztuk
Obrazek

magicmada

Post » Czw maja 24, 2007 19:34

magicmada pisze:Naprawdę :) :?: Oki, ale przyjechać to mogę pewnie dopiero w lipcu, a teraz może by mu zamówić parę sztuk

Madziu, to co wybieramy się razem z Paciorkiem? Bedzie okazja do obejrzenia łobuza :wink:

oczywiście jak leenka zechce nas gościć ponownie i upiec jabłecznik :wink:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw maja 24, 2007 20:07

Magija pisze:
magicmada pisze:Naprawdę :) :?: Oki, ale przyjechać to mogę pewnie dopiero w lipcu, a teraz może by mu zamówić parę sztuk

Madziu, to co wybieramy się razem z Paciorkiem? Bedzie okazja do obejrzenia łobuza :wink:

oczywiście jak leenka zechce nas gościć ponownie i upiec jabłecznik :wink:

Czyli bez obietnicy placka nie ma odwiedzin? Niech to tylko Kacper usłyszy ....

:P

Żeby nie było nudno i tendencyjnie, będzie pycha placek z wiśniami :D

No dobra, "pycha" to określenie wybitnie subiektywne :oops: , będzie więc po prostu placek z wiśniami.

leenka

Post » Czw maja 24, 2007 20:33

Ja też chcę w odwiedziny! Wpraszam się (szkoła Magic ;))

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw maja 24, 2007 20:57

jedziemy, Leenka. my naprawde jedziemy, uwazaj...
Obrazek

magicmada

Post » Sob maja 26, 2007 17:40

Moze to lekko nierozwazne... Ale co tam!

Niniejszym zapraszam wszystkie Ciocie w odwiedziny :) Tylko dajcie wczesniej znac, ile sztuk bedzie, cobym wiedziala na jakiej blasze to ciasto mam upiec ... :D

Dla ciekawych Kotona - robilam porzadki i wkleilam do galerii nowe-stare zdjecia Kotoniastego, jeszcze z naszego poprzedniego miejsca zamieszkania :) To tam wlasnie sie Koton przyplatal :twisted: Morus go wywąchał w chaszczach, a ja glupia zakiciałam... i przylazł .. i został .. :roll: :lol:

http://picasaweb.google.com/magdalena.sikora/KotonIKacper

leenka

Post » Sob maja 26, 2007 17:48

Obejrzałam z przyjemnością :D Morus słodziak
a Koton to tylko tak spokojnie wygląda... :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Sob maja 26, 2007 18:04

Leenka jak zapraszasz wszystkie ciotki 8O to blacha musi byc wielkosci mlynskiego kola :lol: a ciotki wynajac autobus :lol:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Sob maja 26, 2007 20:17

Zdjęcia piękne, szczególnie to na tle brązowych drzwi, w spirali dywanu czy na kodeksie, Czy Morus to ten pies, który został u rodziców? Fajny nietoperz;)
za zaproszenie dziękujemy;)))), całuski dla Kotów i Moruska
Obrazek

magicmada

Post » Nie maja 27, 2007 8:37

magicmada pisze:Czy Morus to ten pies, który został u rodziców? Fajny nietoperz;)

Dokładnie ten... przy oglądaniu zdjęć znów strasznie mi się zaczęło za nim tęsknić bo jest taką kochaną przylepą... w przeciwieństwie do tych dwóch co to je mam na codzień - jeden wariat, a drugi Pan Niedotykalski... Jak sobie chcę kota pogłaskać, to najpierw muszę go sobie upolować...
A Moruskowi wystarczyło, żeby ręka była wolna i już przychodził na głaski ...

No ale teraz dzielnie "pilnuje" domu i hasa (chasa? :oops: ...)... bryka po ogrodzie, a w mieszkaniu widać było że mu tego brakuje...

leenka

Post » Nie maja 27, 2007 10:26

Witam Wszystkich!!
Dawno sie nie odzywalam ale na tygodniu cierpie na brak internetu.Super koty siwetnie, że sie dogadaly a juz za tydzien bede mogla poznac Kacperka osobiscie bo jak juz wczesniej wspomnialam jade tam.Hihihihi
p.s.leenka
Morusek pilnuje domu i jest kochany jak zawsze :D

Gusiaa

Od: Sob maja 05, 2007 12:49

Post » Nie maja 27, 2007 11:40

Chcialabym jeszcze przemycic zdjecia mojego kociaka w celu no jak by nie patrzec pochwalenia sie.A co :D

http://picasaweb.google.pl/Agnieszka.Cwiklo/Lucjan

Sa tu tez zdjecia małego Lucjana i jego brata Leona ( z plamka na prawym boku ) Leon zostal oddany w dobre rece a Lucek jest z nami do dzis :lol:

Gusiaa

Od: Sob maja 05, 2007 12:49

[poprzednia][następna]