FORUM MIAU ON-LINE - ŚWIATOWY DZIEŃ KOTA W ŁODZI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 19, 2007 21:30

Drodzy Kociarze :)
Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy pomogli w organizacji obchodów Światowego Dnia Kota w Polsce. Bez Was pomysł ten na zawsze pozostałby jedynie mrzonką zamkniętą w mym barwnym świecie idei. To dzięki ludziom takim jak Wy udaje się przypominać światu, że można… trzeba tylko bardzo chcieć. Pamiętajmy, że szacunek dla zwierząt jest czytelną miarą ludzkości.
Albert Kurkowski

NeverMind

Od: Nie lis 06, 2005 11:35

Post » Wto lut 20, 2007 0:41

caty pisze:Ziemowit, zlaz z dachu i wstawiaj foty !
wstawiam - są dostępne na stronie http:///dzienkota.off-art.net i z linku w moim podpisie (a reszta będzie dostępna w marcowym numerze KOT'a :D )

z dedykacją nawiązującą do
NeverMind pisze:Drodzy Kociarze :)
Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy pomogli w organizacji obchodów Światowego Dnia Kota w Polsce. Bez Was pomysł ten na zawsze pozostałby jedynie mrzonką zamkniętą w mym barwnym świecie idei. To dzięki ludziom takim jak Wy udaje się przypominać światu, że można… trzeba tylko bardzo chcieć. Pamiętajmy, że szacunek dla zwierząt jest czytelną miarą ludzkości.
Albert Kurkowski

Wszyscy kociarze - łączcie się! :D
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Wto lut 20, 2007 5:32

Ale fajnie, ze juz sa zdjecia!!!
Slonko, wreszcie zobaczylam jak wygladasz!!!
Jak to wszystko profesjonalnie wygladalo!!!
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Wto lut 20, 2007 8:07

Ave pisze:dziękuję FFA i Forum MIAU za cudowną atmosferę, wspaniałe przygotowanie i serdeczność - mam nadzieję, że nasza współpraca będzie trwać nadal i już teraz zapraszam was na naszą majową wystawę :D
Ania

To my dziękujemy :oops: Strasznie się cieszę, że mogliśmy z Wami być i razem świętować Dzień Kota :) A współpraca? Dla mnie to zaszczyt :oops: I sama przyjemność :lol:

Kasia C pisze:Slonko, wreszcie zobaczylam jak wygladasz!!!

I nici ze spokojnego snu :lol: Jak może Słonko wyglądać- wiadomo, że czarne :wink:
A ja zobaczyłam też coś Twojego ostatnio :) W KOCIE :wink:

Bardzo było fajnie.... Atmosfera była cudowna.... I ludzie przychodzili inni- widać było, że nie przypadkowo podchodzili (w końcu to mall)..... I nawet dzieciaki.... I słuchali, uśmiechali się i widać było, że cieszy ich przebywanie na Festiwalu i spotkanie z kociarzami :)
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto lut 20, 2007 8:54

Slonko_Łódź pisze:A ja zobaczyłam też coś Twojego ostatnio :) W KOCIE :wink:

Slonko, zebys ty wiedziala jak ja sie zdziwilam...Zosia i Ziemowit "pary z ust" nie puscili...Jak zobaczylam zdjecia moich "dziewczyn" w KOCIE to sie poplakalam...Dalej ryczac "wparowalam" do siostry pokoju a ta po przeczytaniu samego poczatku tez ryknela placzem...W czasie kiedy tak siebie wzajemnie osmarkiwalysmy klientka uciekla do recepcji oswiadczajac wszystkim, ze ktos nam chyba umarl...
Obrazek
czyli Fundusz Ratunkowy Dzidziulca

Kasia C

Od: Wto cze 13, 2006 6:15

Post » Wto lut 20, 2007 10:21

Kasia C pisze:Ale fajnie, ze juz sa zdjecia!!!

Aha 8) Tylko... dlaczego w aptekarskiej dawce? :twisted:

Dałoby się "nieco" więcej ich do forumowej galerii?

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Wto lut 20, 2007 10:50

Estraven pisze: Aha 8) Tylko... dlaczego w aptekarskiej dawce? :twisted:
Dałoby się "nieco" więcej ich do forumowej galerii?
jeszcze przeszperam przytomniej ale z samego stoiska to już chyba wszystkie, co mam :oops: bo latałem po całej imprezie i niewiele mnie było na stoisku
jak tylko pozbieram (się i zdjęcia) to spakuję i wyślę Ci, żeby wrzucić do galerii forumowej
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Wto lut 20, 2007 10:56

Nie było mnie wczoraj, bo jeszcze mi emocje nie opadły. Dopiero na wieczór byłam w domu i moja kić mlodsza powitała mnie rują, a starsza buziakiem :) Oczywiście ja je powitałam Hillsem z Dnia Kota, ciamkały aż miło _ wreszcie odkryłam co lubi Figa ;)
Dzień Kota był mówiąc krótko zaj****y i niech żałuje kto tam nie był. Wart każdego dojazdu i każdej sumy (w morde ale mam debet) Słonko jest super, Zosia i Ziemowit niesamowici!!! Szkoda, ze nie mogę Was widywac codziennie. Bardzo polubilismy z Margaretką Yfcię - buziaki dla całej czwórki i podziekowania za super zabawę. Specjalne podziękowania za mozliwość wymiziania kocich footerek - wiecie czyich ;)
Dla Tomka i Margaretki za dach nad głową i transport do Łodzi.
Zabieram sie za fotki...

dedi

Od: Pt maja 26, 2006 10:39

Post » Wto lut 20, 2007 12:47

dedi pisze:Nie było mnie wczoraj, bo jeszcze mi emocje nie opadły. Dopiero na wieczór byłam w domu i moja kić mlodsza powitała mnie rują, a starsza buziakiem :) Oczywiście ja je powitałam Hillsem z Dnia Kota, ciamkały aż miło _ wreszcie odkryłam co lubi Figa ;)
Dzień Kota był mówiąc krótko zaj****y i niech żałuje kto tam nie był. Wart każdego dojazdu i każdej sumy (w morde ale mam debet) Słonko jest super, Zosia i Ziemowit niesamowici!!! Szkoda, ze nie mogę Was widywac codziennie. Bardzo polubilismy z Margaretką Yfcię - buziaki dla całej czwórki i podziekowania za super zabawę. Specjalne podziękowania za mozliwość wymiziania kocich footerek - wiecie czyich ;)
Dla Tomka i Margaretki za dach nad głową i transport do Łodzi.
Zabieram sie za fotki...

Dedi ma szalik, którejś z Was, przyznać się która minie jeszcze odwiedzi :twisted: :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto lut 20, 2007 14:26

dedi pisze: Specjalne podziękowania za mozliwość wymiziania kocich footerek - wiecie czyich ;)
Sami-Wiecie-Czyich? :P
No, tak... skojarzyło mi się, że w pewnych kręgach Ziemowit robi już za Voldemorta :lol: :lol: :lol:

A właśnie - nie chcę kablować, ale ja wiem, kto ma sporo zdjęć ze stoiska forumowego i sądzę, że ma całkiem fajne... :D Taki jeden wysoki :P

ziemowit

Post » Wto lut 20, 2007 15:44

No właśnie moje są okropne, ciemne okrutnie Lordzie Ziemowicie, ale Margaretka miała znacznie lepszy sprzęt :) i cos mi sie zdaje, że to jej szalik, bo ja swój mam - niestety...
Moje fotki będą natychmiast jak tylko moj net przestanie sobie ze mnie jaja robić...wrrrrr

dedi

Post » Wto lut 20, 2007 15:47

dedi pisze: jak tylko moj net przestanie sobie ze mnie jaja robić...wrrrrr
prądem go, prądem :P
:lol:

pamiętasz, ze masz wrzucić mi na pw linki? :wink:

ziemowit

Post » Wto lut 20, 2007 18:59

Pamiętam, pamiętam :)
A fotki zaraz tu wrzuci Margaretka, właściciwie chyba już wrzuca :)

Ja zaraz wyrzuce monitor za okno, a w kompa po prostu kopnę i tyle...

Ps - mam rujkowca na klawiaturze ;)

dedi

Post » Wto lut 20, 2007 19:34

Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Wto lut 20, 2007 20:13

OK potraktowałam go prądem i puścił fotki..

Oto Światowy Dzień Kota w moim obiektywie:
ObrazekObrazekObrazek

A to my w galerii : margaretka i dedi
[ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

A tu na Gali z Ifcią i Olą:
Obrazek

A tu w środku Caty pisarka od której dostałam cudowne dwie książki (widać wyżej) z dedykacją za Batmanka i za serce dla kota..
Obrazek

oraz kotki koteczki ukochane miziane na wystawie :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Wto lut 20, 2007 20:46 przez margaretka, łącznie edytowano 1 raz
Margaretka czyli Małgorzata i Margot i Margret itp. Przez Batmana świeżo upieczona kociara..Obrazek
Batman - http://tiny.pl/1ngx ... Szarak - http://tiny.pl/1ngm

margaretka

Od: Nie sty 07, 2007 19:36

[poprzednia][następna]