Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:czy Koko można zrobić jeszcze raz test na białaczkę i zaszczepić ją na grzyba?
puss pisze:puss pisze:czy Koko można zrobić jeszcze raz test na białaczkę i zaszczepić ją na grzyba?
puss pisze:twins, to jest niemożliwe....!!!!
jak mogła zaginąć??? ona ma białaczkę! To dla niej wyrok. nie mogę w to uwierzyć!!!
twins26 pisze:musze napisac smutna wiadomosc koko zagineła w lesie nie pisałam o tym jeszcze bo miałam nadzieje ze sie znajdzie ...
dzis pani ktora dokarmia koty na chałpach mówiła tylko ze jedzenie jest zjadane ale koko nie widziała
starsznie mi smutno
zwłaszcza ze znalazł sie dt
ale mam pytanie czy w zamian za koko dało by rade zabrac czarna kicie
twins26 pisze:musze napisac smutna wiadomosc koko zagineła w lesie nie pisałam o tym jeszcze bo miałam nadzieje ze sie znajdzie ...
dzis pani ktora dokarmia koty na chałpach mówiła tylko ze jedzenie jest zjadane ale koko nie widziała
starsznie mi smutno
starsznie mi smutno
twins26 pisze:ale mam pytanie czy w zamian za koko dało by rade zabrac czarna kicie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 596 gości