Black Jack, Johny Walker, Kocilla i Reszta Stada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 08, 2007 10:01

:D
Wszystkiego dobrego dla Mamy i Tunieczki!
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lut 08, 2007 10:24

Dzieki, dzięki !
Tuni zyje się świetnie. Z racji mojego miejsca pracy (sklep zoo) zajada wszelkie smakołyki. I puszeczki z Animondy (wybór przeeeeogromny) i "patyczki" Cat Stikcs z Vitakraftu czy Gimpetu, i suchą z Eukanubki, Iamsa czy royala (zależy gdzie jaka promocja :lol: ). A czego nie zje, to łaskawie pozwala przekazać do "stołówki". Mama bowiem prowadzi regularną jadłodajnię na balkonie (parter) dla okolicznych Kocilli ( łaskawa hrabianka nie zje puszeczki która leżała w miseczce dłużej niż 2 godziny 8O ). Ze stołówki korzysta regularnie 3-4 koty, więc dodatkowe 3 kg karmy muszę mamie podrzucić :wink: . Nie wypuszczamy jej na zew bo to jednak bloki i psów wiela. Więc żwirek silikonowy też przywoże :? Tunia śpi na łóżku z mamą, ma ulubioną "myszkę" na sznureczku i wiecznie dopomina się o zabawę.
A moje dymniaki mają zapalenie jelit i mam nadzieję, że leczenie przyniesie rezultaty :(
Ela, Era, Jawusia, Kropa, Kocillla I, szynszyli sztuk 4 i 2 Niezależne Tygrysy.

Zabajka

Od: Wto gru 19, 2006 10:42

Post » Czw lut 08, 2007 10:43

Biedne Dymniaki, za zdrówko :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw lut 08, 2007 12:55

Aaaa...... :love:
Pozdrawiamy naszą śliczną byłą Kundelkową :D Widać, że dobrze trafiła :ok:
Powiedz jej, że jej siostrzyczka Chilli też szczęśliwie pojechała do nowego domku i tylko braciszek Lutek Sreberko jeszcze nie znalazł swojego Człowieka.
A na te super- promocje animondki to ja bym się też załapała :?: :oops:
Bo u mnie 6 Wiecznie Głodnych Pyszczków :roll: Az sie czasami boję do domu wracać bez przysmaku :oops:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw lut 08, 2007 17:01

Witam
A odnośnie promocji, to poproszę o kontakt telefoniczny ( 668 14 64 11). Umówimy się na randkę ( :oops: ) w mojej pracusi. Na Przemysłowej, koło RCMB. Od jutra zastępuję urlopującą koleżankę ( 8) narty...) i pracuję non- stop aż do środy 8O . Piątek 8- 20, sobota 8-18, niedziela 10-18, poniedziałek 8-20 i wtorek 8-20 :strach: Jak ja to przeżyję.... :conf:
Więc zapraszam do firmy. Zamówiłam nową dostawę Animondy, powinna dotrzeć jutro z Warszawy. Będą i puszeczki po 400 gram i szalki po 100 i sucha karma Rafine. I z kurczakiem, i cielęcinką i tuńczykiem i sardynką i królikiem i wątróbką i w chol... innych.
Chętnie zamawiałabym puszki po 800 gram, ale w tej wielkości nie ma wielkiego wyboru. Więcej chętnych jest na 85 czy 100 gram (mają TYLKO 1 kota czy co :roll: :?: )

Zabajka

Post » Czw lut 08, 2007 17:05

Zabajka pisze:Chętnie zamawiałabym puszki po 800 gram, ale w tej wielkości nie ma wielkiego wyboru. Więcej chętnych jest na 85 czy 100 gram (mają TYLKO 1 kota czy co :roll: :?: )

Faktycznie... 8) DZIWNE.. :roll: :wink: :D

Jak Dymniaki...? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw lut 08, 2007 19:19

Zabajka pisze:Witam
A odnośnie promocji, to poproszę o kontakt telefoniczny ( 668 14 64 11). Umówimy się na randkę ( :oops: ) w mojej pracusi. Na Przemysłowej, koło RCMB. Od jutra zastępuję urlopującą koleżankę ( 8) narty...) i pracuję non- stop aż do środy 8O . Piątek 8- 20, sobota 8-18, niedziela 10-18, poniedziałek 8-20 i wtorek 8-20 :strach: Jak ja to przeżyję.... :conf:
Więc zapraszam do firmy. Zamówiłam nową dostawę Animondy, powinna dotrzeć jutro z Warszawy. Będą i puszeczki po 400 gram i szalki po 100 i sucha karma Rafine. I z kurczakiem, i cielęcinką i tuńczykiem i sardynką i królikiem i wątróbką i w chol... innych.
Chętnie zamawiałabym puszki po 800 gram, ale w tej wielkości nie ma wielkiego wyboru. Więcej chętnych jest na 85 czy 100 gram (mają TYLKO 1 kota czy co :roll: :?: )

8O :lol:
To sie być może znamy z widzenia. Wprawdzie latem częściej tam zaglądam, bo mogę spacerkiem, a połączenie tam :strach:
Czekaj, jak sie ferie zaczną, to Cię odwiedzę :D
Rozumiem, że na rozwieszenie plakatu Kundelka znajdziesz miejsce :?: :wink:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw lut 08, 2007 20:21

Witam
Ja tam pracuję dopiero od listopada. Wczesniej około 10 lat pracowałam tu i tam w tzw. szarej strefie 8)
Połączenie rzeczywiście tragiczne, no ale za to jaki wybór wszelaki !!! 8O
A na plakat miejsce jakieś oczywiście znajdziemy. Mam nadzieję, że szef nie zaprotestuje :roll:
Narazie odwiedzają mnie regularnie Panie przedstawiające się jako członkinie Rzeszow. Stowarzyszenia Ochrony Zwierząt. Przeglądają każdy kącik wyszukując nieprawidłowości ( ostatnio jedna Pani z triumfem mnie dopadła : "króliki wody nie mają ". Na to ja spokojnie pokazuję cała pełną butlę zawieszoną z boku klatki. "Aaaa nie zauważyłam..." powiedziała Pani i poszła zerkać na chomiki. Możecie wierzyć lub nie, ale codziennie rano między 8.00 a 11 wszystkim zwierzętom sprawdza się wodę, siano i tepe. Jedzenie też mają wsypywane do pełna. Jak sprzedam np. chomiki od Pana X, to nim tam wpuszczę chomiki od hodowcy Y - całą klatkę czy terrarium dezynfekuję i zmywam potem czystą wodą. Ale robimy to rano, no więc jak ktoś zerknie koło 18 czy 19 to może uważać, że jest nieporządek. Koło 20, przed zamknięciem też wodę sprawdzamy...
Agnes - daj znać, gdy sie będziesz do nas wybierać, żebym była na zmianie w pracy :lol:
A dymniaczki narazie bez zmian. Jadły tydzień kurczaka z ryżem i nic. Teraz dostają leki i zakupiłam Indestinala 2 kg. Ale wetka uprzedzała, ze przy tak długo trwającym zapaleniu jelit na efekty leczenia trzeba poczekać około 2 tygodni.... :roll:

Zabajka

Post » Czw lut 08, 2007 21:02

Kluseczka postanowiła poszerzyć zasób swoich wiadomości czyli poczytać co nieco :
Obrazek
Zmęczyło ją to jednak okrutnie i musiała odpocząć od nadmiaru informacji - nie zapominając oczywiście o ulubionej kaczuszce z latexu (wszelkie podobieństwo do pewnych bliźniaków przypadkowe hi hi hi ) :
Obrazek
A tymczasem Black Jack postanowił zintegrować się z Kocillą. Buczała, burczała ale pozwoliła się łaskawie dotknąć :
Obrazek
Metodą łagodnej perswazji osiągnął sukces. Kocilla w swej łaskawości zezwoliła zasnąć mu tuż obok 8O
Obrazek

Zabajka

Post » Czw lut 08, 2007 21:59

:D :D :D
Za dalszą integrację i zdrowie Dymniaków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt lut 09, 2007 8:55

A mówiłaś, ze Kocilla taka niedostępna, a proszę jak sobie chłopczyna dziewuchę wokół palca owinął :lol: :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Sob lut 10, 2007 19:35

No no no....
Ja tej integracji tak do końca samej nie zostawię.
Niby sterylizacja, kastracja.... a kto wie co tam w nich siedzi :roll:
A w temacie jelitek- nie jest gorzej. Powiedziałabym, iż jest milimetr lepiej :lol:

Zabajka

Post » Nie lut 11, 2007 12:27

To trzymam za jelitka :ok: :ok: :wink: A kiedy to nie idziesz do pracy :?:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Nie lut 11, 2007 19:27

Witam
Do pracy nie idę pewnie we wtorek i środę :lol:
U dymniaczka Blacka "zupka" znowu jak dawniej sie pojawiła :?
A nowa dostawa z Animondy będzie pewnie dopiero za tydzień. Z tej firmy ( Badis) bierzemy też sporo akwarystyki i czegoś tam nie ma, więc wyślą wszystko razem jak już będzie :roll:
Niemniej jednak będzie jutro nowa wersja Sheby w promocji z kuponami (można wygrac złoty naszyjnik od "Kruka") oraz batonikami czekoladowymi ( podobno nie dla kota :wink: ).
No i jutro zaś do pracy :?

Zabajka

Post » Nie lut 11, 2007 19:47

Zabajko ja szukam domu dla Tequilli...wpasuje się może w Twoje alkoholowe klimaty? :lol:

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

[poprzednia][następna]