....no a zwlaszcza nocami....od dzisiaj staje sie nieugieta!niektore przedmioty na noc beda rekwirowane ...chyba,ze wysle koty do pracymokkunia pisze:Ale u Was wesołoNie ma chwili na nudę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
....no a zwlaszcza nocami....od dzisiaj staje sie nieugieta!niektore przedmioty na noc beda rekwirowane ...chyba,ze wysle koty do pracymokkunia pisze:Ale u Was wesołoNie ma chwili na nudę
elfrida pisze:....no a zwlaszcza nocami....od dzisiaj staje sie nieugieta!niektore przedmioty na noc beda rekwirowane ...chyba,ze wysle koty do pracymokkunia pisze:Ale u Was wesołoNie ma chwili na nudę
i jak beda musialy rano wstawac to sie naucza,ze noc jest do spania
CoToMa pisze:elfrida pisze:....no a zwlaszcza nocami....od dzisiaj staje sie nieugieta!niektore przedmioty na noc beda rekwirowane ...chyba,ze wysle koty do pracymokkunia pisze:Ale u Was wesołoNie ma chwili na nudę
myślę, że to dobry pomysł![]()
wtedy Ty nie musiałabyś pracować
[/quote]paulinatob pisze:Piękna trójca
elfrida pisze:CoToMa pisze:elfrida pisze:....no a zwlaszcza nocami....od dzisiaj staje sie nieugieta!niektore przedmioty na noc beda rekwirowane ...chyba,ze wysle koty do pracymokkunia pisze:Ale u Was wesołoNie ma chwili na nudę
myślę, że to dobry pomysł![]()
wtedy Ty nie musiałabyś pracowaćpaulinatob pisze:Piękna trójca
Trojca piekna ale ich pieknosc jest wprost proporcjonalna do ich niedobroscirekwirowanie sprzetu na noc nie przynosi skutkow,bo zawsze cos innego mozna wykombinowac...np poskakac po ludziu jak spi a najlepiej jak juz przysnie albo jak jeszcze ma z godzinke do przebudzenia!mozna tez wskoczyc do wanny....z woda,zeby przypadkiem pancia sie nie nudzila
..juz tylko Lemek nie zazywal kapieli.Macko ma rytual codziennego pilnowania mnie podczas pluskania i czerpania lapka wody..wczoraj sie przeliczyl!ale ma chlopak refleks bo lecial pysiem a tylek zamoczyl!no, przynajmniej widzial,ze w mokre leci.....bo Maczek w ciemno dal nura
.Chyba czas zmienic desen podlog,w kocie lapki,nie bede musiala latac z mopem za kazdym razem!
Moze by tak jednak zmienic prace na nocnabo jak wygonie koty zarabiac na chleb i bede siedziala w domu to tez pewnie zwariuje!Tak zle i tak nie dobrze
elfrida pisze:CoToMa... albo w tottolotku!...same by wybierwly szczesliwe numerki albo szosteczki...no ale do loby dwoch profesji to chyba trza miec jakies papiorki
szkole zycie to maja ale czy do matury podchodzily,tego nie wiem...No chyba ,ze masz jakies wkrety
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Wix101 i 195 gości