Enter [*] 9.06.2023 i Spacja [*] 25.05.2020

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 05, 2007 20:51

Czesc, to ja Enter!

Chcialem wam cos napisac, ale strasznie sie wstydze. :oops: Zakochalem sie. Na amen. Ale strasznie mnie to krepuje, no bo jakze tak od razu. Ale nie moge zyc bez mojej Spacji. W ogole nie wiem jak to bylo jak ona ze mna nie mieszkala. :roll: Jeszcze troche udaje, ze ja wcale nie, pacam ja albo cus, ale prawda jest taka, ze wpadlem po uszy.
Musze ciagle wiedziec gdzie ona jest, jak tylko mi zniknie z oczu to chodze po calym domu i wolam. Duza sie ze mnie smieje i mowi, ze grucham niczym kocica nawolujaca kocieta, ale co ona sie zna na milosci? :twisted:
A Spacja dala mi dzis buzi w pyszczek. :oops:

Ide do Spacji, musze zobaczyc gdzie jest.
Pozdrawiam,
Enter.

Ps. Wszystkim dziekuje, za slowa pocieszenia. Od razu zrobilo mi sie cieplej na serduchu. :*
Obrazek

sasilla

Od: Nie gru 10, 2006 23:06

Post » Pon mar 05, 2007 21:02

Enter, oj Enter moja Duża się zaśmiewa ten wątek czytając a ja że strachliwiec jestem to ciągle mnie wystrasza :oops: Gratuluje zakochania ;) I Szczęśliwej wybrance też :D
...I kolejny porządny kocur poszedł na zatracenie... :lol:
Kitek
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pon mar 05, 2007 21:15

Marzec. Marzec. U nas miłość też kwitnie. Muffinka zakochała się w Sidzie, Sid w Muffince, Tigra w Muffince, Nancy w kocyku. A Inka kocha swoją Dużą stale i niezmiennie ;)

Cieszę się szczęściem Klawiaturkowego Duetu :D

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pon mar 05, 2007 23:14

Enter czego sie tak wsytdzisz, jestes juz młodym facetem, a faceci sie zakochuja. Ja mam narzeczona Bambosza, ja ja karmie, przynajmniej ona tak mysli kiedy ciucka moje cycule, ale przeciez każdy poza nia wie i duza wiedza, ze żeby leciało to trzeba dobrze sie odzywaiac, a mnie źle karmia, lighta mi daja i mówia, ze gruby, a ja tak zbudowałem sie, no co mam taki duzy miscien na brzuchu, taki miekki ;)
Ja tez pilnuje mojej, zawsze z nia, dzisiaj dla niej ukradłem kawałek wedliny i do samych nózek połozyłem.
Zakochany Niuch

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Wto mar 06, 2007 19:55

Mam w domu odkurzacz. :lol: Odkurzacz wciaga wszystko jak leci. A przy okazji jest mala sliczna koteczka. :) Enter juz dawno skonczy jesc, a Spacja nadal zajada. Regularnie odwiedza miseczke z chrupkami, dzis wylizala miseczke w ktorej ja jadlam wczesniej tunczyka. Enterowi nawet nie dala wachnac. :roll:

Poza tym moge powiedziec, ze towarzystwo juz calkowicie wzajemnie sprzedane. Enter dzis namietnie wylizal malej uszy, lepek, lapki, brzuszek, a nawet niewymowne rejony :oops: Troche sie opierala przed taka wylewna czuloscia, ale on zrobil co uwazal za sluszne :lol:

Obserwowanie ich jest po prostu rozbrajajace. Mala kompensuje sobie mniejsza sile atakujac z powietrza. Wybija sie ze wszystkich lapek i opada na Entera cala poltorakilowa masa. Albo gryzie go w ucho, az biedak piska.
Ogolnie prowokacje czesciej uskutecznia malenstwo. :roll:

W domu sielanka wprost, koty sie kochaja, jedza z jednej miseczki, korzystaja bez problemow z jednej kuwety, szapansko sie razem bawia. My tez zachwyceni, zwlaszcza maz, Spacja jest ciagle przez niego brana na rece i glaskana. Chociaz ja tez uwielbiam tego malego tulacza :)

To takie male podsumowanie naszego dokocenia. Skoro wszystko OK, to musze sie troche zajac lekko zaniedbanymi obowiazkami, wiec zawieszam codzienne relacje :P
Ale jesli tylko cos sie u nas bedzie dzialo to na pewno dam znac.
Pozdrawiam wszystkich sledzacych nasze losy. :*
Obrazek

sasilla

Post » Wto mar 06, 2007 20:15

To teraz by wypadało zmienić podpis :mrgreen:
A Kocia miłość super, że kwitnie ;) A ten Enter taki nie przyzwoity :roll: :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Wto mar 06, 2007 20:30

Podpis zmienie na pewno jak tylko chwile czasu znajde.

Enter kocha cala Spacje. Od czubeczka ucha po koniec ogonka. A jak kocha cala to i cala caluje :lol:
Obrazek

sasilla

Post » Wto mar 06, 2007 23:29

Tej Spacji to się poszczęściło w uczuciach :D Ja też chcęęęęę...żeby mi się tak poszczęściło

reddie

Post » Wto mar 06, 2007 23:54

To moze ja powinnam za swata porobic? Jakos mi kojarzenie milosci od pierwszego wejrzenia dobrze idzie. Meza tez tak upolowalam. :lol:
Obrazek

sasilla

Post » Śro mar 07, 2007 1:39

Skoro masz dobrą rękę, a masz (patrz Enter&Spacja), to ja poproszę o kciuki wobec tego ;)

reddie

Post » Nie mar 11, 2007 13:02

Heja, Dwupaku! Co tam u Was? Zakochani? U nas też wiosenny nastrój. Czuć miłość w powietrzu. Pojawił się facet i dziewczyny szaleją. Tylko ja jestem tu poważna i racjonalna. Ktoś musi to wszystko nadzorować, nie? Napiszcie co słychać,

pozdrawiam, Inka

reddie

Post » Nie mar 11, 2007 16:53

Cesc!

To ja Spacja. Nie pisemy ostatnio bo nie mamy casu. Jestem telaz baldzo zajeta kotecka, muse duzo spac zeby moc salec z Entelem.

Ale ostatnio znowu mialam stlasna sytuacje. Znowu mi wsadzali patyk w dupke (stlasnie miaucalam i sie wylywalam - moi Duzi i taka Obca mnie nie mogli utzymac) i potem mnie ukluli. Duza powidziala, ze to jakies scepienie. I sie potem dziwila, ze ja tak to dobze znioslam, bo wcale nie bylam osowiala ani nic. A Entel to po scepieniu jest smatka.

A wlasnie. Duzi zapisali Entela na to ciachniecie na 24 malca. On jesce nic nie wie, ja wiem bo przy mnie umawiali. Mam mu powiedziec? Duza mowila zeby nie, bo sie bedzie bal, a nie ma cego... Jak myslicie?

A telas jesce wam nase oblazki pokaze:

Ja ;):
Obrazek

Tu spie:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A to moj duzy Entel:
Obrazek Obrazek

Lazem - kochamy sie:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

sasilla

Post » Nie mar 11, 2007 18:05

Śliczna parka. A w jakiej zgodzie śpi. Szkoda, że u mnie tak nie jest.
Trzymam (24 marca) kcuki za Entera. Proszę o relacje jak to znusł. Hakera też to w najbliższym czasie czeka.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie mar 11, 2007 18:42

Śliczna dziewuszka, nic dziwnego, że Enter się zakochał.
Razem też prześlicznie. Tak w ogóle to:

:1luvu:

pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Nie mar 11, 2007 20:08

Ja wiedziałam, wiedziałam! Znajomi pukali się w czoło "Masz kilku chętnych na nią w Bydgoszczy, a wybierasz dom w Warszawie". Chyba im pokażę konsekwencje mojej decyzji, może przestaną się w to czoło pukać ;) Gdzie by Spacji było tak dobrze?

reddie

[poprzednia][następna]