Caty,
własnie sie poplakalam a jestem w pracy w tak zwanym open space.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amica pisze:Praksedo, nie zrobiłam tego sama, ja nawet nie umiem posługiwać się klatka-łapką, nie mam samochodu. Nie chcialabym, żebyście odnieśli wrażenie, że to ja sama - po prostu inne osoby nie mają dostępu do netu lub z wyboru chcą pozostać anonimowe.
Nie mam wieści o Pięknej, nie mogę dodzwonić sie do p. Ireny.
met pisze:dla Pieknej nadal jest u nas miejsce, jak tylko zapadnie decyzja i bedzie transport - przyjmiemy ja z otwartymi ramionami. i jeszcze jakiegos kotka, najbardziej potrzebujacego, pozbawionego nadziei... bo przeciez obiecalam czworonoznym 2 nowych Przyjaciol.
Prakseda pisze:Oby tylko Piękna poczuła się lepiej.
mamucik pisze:met pisze:dla Pieknej nadal jest u nas miejsce, jak tylko zapadnie decyzja i bedzie transport - przyjmiemy ja z otwartymi ramionami. i jeszcze jakiegos kotka, najbardziej potrzebujacego, pozbawionego nadziei... bo przeciez obiecalam czworonoznym 2 nowych Przyjaciol.
Zajrzałam dziś znów w ten temat, bo jak każdemu z nas jest mi smutno i to nie tylko z powodu Sfinksa..
I przepraszam - pozwolę sobie na prywatęi uśmiech do met w związku z tym, co napisała. Jest taki kot bardzo potrzebujacy, bardzo i taki jak te koty ks. Twardowskiego - ulicznik. Ten kot nie może wrócić na ulicę - to juz kaleka, umrze na niej. To wspaniały kot, znam go dobrze. Ale ktoś musi mieć w tej chwili dużo serca, żeby w tej kupce przestraszonego, zszarzałego, smutnego futerka zobaczyć Tygryska jeszcze sprzed pół roku.
Nie będę tu zawracać wszystkim głowy. Metnapiszę do Ciebie na PW, jeśli nie będziesz mogła go przygarnąć , to poprosimy pięknie Ciebie i innych zresztą też o kciuki, bo w tym wypadku są naprawdę potrzebne.
To ten temat
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=55321&highlight=
A co do art. prof. Chrostkowskiego, nie wiem, czy nie jego art. rzuciłam podczas moich potyczek z franciszkanami.
Nawet nie będe komentować ich odpowiedzi, przy całej mojej sympatii do tego zakonu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 606 gości