taki nowy portal z ogłoszeniami do mnie napisał (eOferty),
więc zamieściłam Kangusiowi i Lei ogłoszenia.
Albisiowi na razie nie, bo może dziewczyna po prostu nie może się odezwać,
ale się odezwie.
Kangusia aż 2 osoby obserwują.
chociaż liczba obserwujących ma się nijak do chętnych domków (mimo że piszę, ciemniakom jednym - Nie chcesz przygarnąć, nie obserwuj! )
Nadal trzymam mocno kciuki. żeby dobre domki sie znalazły. Te kociaki naprawde potrzebują swojego domu i opieki. Albinek jet sliczny Kankus też a kociczka jaka piekna.
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..
wczoraj marisz byla u mnie popodziwiac ruda kotke ,ktora mi sprezentowala na dom tymczasowy 3 miesiace temu. oczywiscie kotka i ja nie mozemy sie juz rozstac. mam na uwadze te kocie aniolki, ale nie ukrywam ,ze jest trudno.
młodzież musi swoje odczekać więc nie ma paniki, pewnie ze byłoby świetnie gdyby miały już własne domki, ale czasem jest trudniej ale uda się trzeba być dobrej myśli ja jestem
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..