FA.Biały w burej pelerynce kotek ma dom. :).

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 06, 2007 15:41

No mam 0 szarpnęłam się na puszeczki Shiny Cat z Gimpeta. Jak ja mogłam zapomnieć co kotom daję to nie wiem... :?
Uwielbiaję - ale tak jak mówiłam, sądrogie i tylko jako ekstra dodatek.
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Sob sty 06, 2007 20:34

paulinatob pisze:No mam 0 szarpnęłam się na puszeczki Shiny Cat z Gimpeta. Jak ja mogłam zapomnieć co kotom daję to nie wiem... :?
Uwielbiaję - ale tak jak mówiłam, sądrogie i tylko jako ekstra dodatek.

Ja te puszeczki kupowałam jak Patulina była na rekonwalescencji. Myślę że Poldkowi aż takich drogich frykasów nie muszę dawać bo on ma całkiem spore okrągłe brzusio i taki zabiedzony nie był. Dzisiaj dostały gotowanego kurczaka. Owszem jadły ale żeby jakaś euforia była że zmiana żarełka to raczej nie :) Chrupeczki prócz tego że służą do wypełnienia brzuchala to też można się nimi wspaniale bawić :D Poldek wygarnia łapką z miseczki i potem zrzuca ją ze stołu i zaczyna się polowanie :lol: uwieńczone konsumpcją. :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Sob sty 06, 2007 22:00

anova pisze:Safiori a ta choinka co ja widać na zdjeciach to długo przetrwała :D ?
Bo ja to się nawet boje stawiać. Powiesiłam sobie tyko ozdoby z filcu (bo w miare bezpieczne), ale mała franca (Lenka) i tak posciagała :?

Tak choinka stoi prawie nie naruszona. Moje kociska są baaaardzo grzeczne :twisted:

Obrazek

Poldek jest najgrzecznijzy tylko jeden raz podszedł do choinki i pacnął łapką w bombkę i zakoczyło sie jego zaiteresowanie ozdobami.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Nie sty 07, 2007 20:52

Ja się dziwię że nikt nie chce pokochać takiego grzecznego kocurka. Poldek ani nie jest nachalny ani nie skakuje na meble oprócz foteli i krzeseł nie okupuje stołu kuchennego , nie demoluje choinki nie drapie mebli to super kocur a nikt nawet o niego nie zapyta.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Nie sty 07, 2007 20:59

U mnie też choinka się ostała. Byla wprawdzie krótko - bo kupiliśmy taką w doniczce do wysadzenia w ogródku, więc mogła byc tylko kilka dni w mieszkaniu - ale jdyne co to troszkę ziemi z doniczki powyciągane zostało i Kropka rozniosła kilka ozdóbek (bo ona ma takie głupkowate zwyczaje, że bierze różne rzeczy do pyska i roznosi po mieszkaniu :? ).
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Pon sty 08, 2007 7:43

do góry

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon sty 08, 2007 11:47

I gdzie ten domek ?! Nikt nie chce cudownego, grzecznego kocurka ?!
"Gdzieś na dnie, to tu gdzie jestem ... nie ma słońca ..."

Gdy na świat przychodzi dziecko ...
Nowiny ze Mchów

pupus

Od: Czw lut 23, 2006 9:47

Post » Pon sty 08, 2007 21:28

Koteczek Poldeczek chyba już jest dojedzony. :D Nie sprząta już wszystkich miseczek i nawet zostawia swoje nie dojedzone a dzisiaj po raz pierwszy ustąpił miejsca przy swojej misce Korince która wymiotła część jedzonka z Poldka miseczki. Mały gentelmen podzielił się jedzonkiem. :D :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto sty 09, 2007 12:36

Poldas jest coraz kochańszym kocurkiem tylko z Fionka nadal nie może znaleźć wspólnego języka. Myśle, że moja Fioneczka to jest straszna zouza . Nie atakuje Poldka tak jak to robiła z Miśką ale podejrzewam że tylko dlatego że Poldek nie daje się tak zastraszyć. Jak tylko za blisko podejdzie do Fiony to ta zaraz zaczyna warczeć i Poldek w zwolnionym tempie odsuwa się od niej. On chętnie by się z nią bawił w gonito a ta mała wydra nie i koniec. 8O Takie te kobiety są kawaler z sercem na dłoni a ona...
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto sty 09, 2007 14:17

Ach te baby ... nie martw sie Polduś - baw się Korinką-może bedzie bardziej chętna :wink:

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Wto sty 09, 2007 19:28

pupus pisze:Ach te baby ... nie martw sie Polduś - baw się Korinką-może bedzie bardziej chętna :wink:

Owszem Korinka podejmuje zabawy z Poldkiem. Właśnie teraz Poldas leży na fotelu a Korina patrzy mu głęboko w oczy i pac łapką :D Na co Poldek pac i gonito po całym pokoju. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto sty 09, 2007 21:40

safiori pisze:Właśnie teraz Poldas leży na fotelu a Korina patrzy mu głęboko w oczy i pac łapką :D Na co Poldek pac i gonito po całym pokoju. :D

Ale fajnie :D :D :D
Pozdrawiam

paulinatob

Post » Śro sty 10, 2007 7:51

safiori pisze:
pupus pisze:Ach te baby ... nie martw sie Polduś - baw się Korinką-może bedzie bardziej chętna :wink:

Owszem Korinka podejmuje zabawy z Poldkiem. Właśnie teraz Poldas leży na fotelu a Korina patrzy mu głęboko w oczy i pac łapką :D Na co Poldek pac i gonito po całym pokoju. :D

No to ma chociaz jedna babę do zabaw :D

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Śro sty 10, 2007 8:33

Ja dziwię się Fionce - omija ją taka superacka zabawa :twisted:

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Czw sty 11, 2007 7:38

pupus pisze:Ja dziwię się Fionce - omija ją taka superacka zabawa :twisted:

Fioneczka to już tak ma niestety. Ona stoi najniżej w hierarchi i przy każdym nowym zwierzaku broni swojej pozycji żeby jeszcze o jeden stopień nie spadła :(
Poldziu jest jednak kotem przypodłogowym zupełnie nic nie niszczy nie wchodzi tam gdzie nie ma wchodzić zupełnie bezproblemowy kocuro. Bardzo nieśmiało zaczyna przychodzić na mizianki i co rano znajduje go u mnie w łóżku :) Idealny na dokocenie , jak juz u mnie nie wyło wiekszyk klopotów ze stosunkami między zwierzakimi to naprawdę jest super kot. Nadaje się również do domu gdzie jest pies. Dlaczego nikt nie chce takiego super koteczka?
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

[poprzednia][następna]