ja juz sobie tak nawet myslalam ze jak kotuchy beda juz u mnie dojda do siebie to zrobie im pare fotek napisze pare slow i wysle tej pani...
ale nie wiem czy to dobry pomysl...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FURCIACZEK pisze:ja juz sobie tak nawet myslalam ze jak kotuchy beda juz u mnie dojda do siebie to zrobie im pare fotek napisze pare slow i wysle tej pani...
ale nie wiem czy to dobry pomysl...
Magija pisze:Gem, czy istaniałaby taka możlwiość przyjechania po koty i odwiezienia do Bielska? Przepraszam, ale naprawdę nic mi do głowy nie przychodzi, staram się dziś tu zagladać i w miarę na bieżąco pisac co wiemn
Tweety pisze:Magija pisze:Gem, czy istaniałaby taka możlwiość przyjechania po koty i odwiezienia do Bielska? Przepraszam, ale naprawdę nic mi do głowy nie przychodzi, staram się dziś tu zagladać i w miarę na bieżąco pisac co wiemn
my moglibyśmy w ostateczności (jezeli nic się nie znajdzie korzystniejszego) pojechać po kociuszki i dowieźć je do Bielska tylko, ze cała trasa to prawie 700 km i nie jestem w stanie pokryć całych kosztów paliwa. Bo kotki trzebaby odebrac z Ksawerowa? No i moglibysmy jechac dopiero w niedzielę
Magija pisze:mam potwierdzenie domów dla dwóch we Wrocławiu, szukamy transportu na przyszły tydzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 41 gości