nie wierze Dorcia czyli Dorota tak ? moja imienniczka ażda ma dobre serce przzejde kazde testy by móc tylko dać ciepełko maleństwu Lajla też sie napewno ucieszy majac się do kogo przytulić prócz mnie co noc
sprytnie trzeba wiedzieć jak zarzucić przynete by rybka złapała nie
btw chciałam dodać (choc nie mam pojecia gdzie moge to dodać) że podziwiam WAS wszystkie WSZYSTKICH członków tego forum za okazanie kotkom tak wielkiej miłosci te zwierzeta na to zasługuja
własnie przejzałam oferte na adopcjach utejszych i jest kocio ten mi uciekanie to bede dzwonic juz po innego dlatego zalezy mi na odpowiedzi czy mam dzwonic czy nie
jej, to się Kordonia ucieszy. tylu chętnych Dee, jeśli chcesz namiar na super weta w Wawie do kastracji, to służę, sama niedawno to przechodziłąm i pamiętam, jaka to trudna decyzja.
Prawdziwi mężczyźni nie jedzą miodu, oni żują pszczoły.
mąż ostatnio zapytał mnie czy zdarzają białe dachowczyki...ja na to - tak i niebieskie oczy moga mieć.... spojrzał na mnie i zapytał to dlaczego jeszcze takiego nie mamy...
no wiec juz chyba moge powiedzieć oficjalnie, ze Aniołek Wacik będzie mieszkał od 16 października w Warszawie. Juz nie moge sie doczekać kiedy minie te 11 dni:Dahh dzięki kordonia :*:*:* zdjecia bede przysyłać regularnie i mówić co sie z nim dzieje i jak szybko rośnie.. jak narazie to ty informuj mnie