..::Jurata, Sopot i mały Hel - w nowych domkach - FOTO!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 28, 2006 12:20

Mokkunia, na kiedy ten transport? już wszystko ustalone? :D jak określisz termin, to będę szukać w robocie - a nuż coś znajdę ... :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 28, 2006 12:23

Kochani, mam super wieści :!: :!: :!:
Sopocik znalazł swój domek!
Naprawdę dobry, z kocim kolegą w podobnym wieku, z zabezpieczonym balkonem i wartościowym jedzonkiem w kociej misce.
Domek otrzymał umowę adopcyjną, zgadza się na jej wszystkie warunki, ja jestem bardzo zadowolona, bo rozmowy z domkiem były bardzo miłe i coś intuicyjnie czuję, że Sopocik będzie miał naprawdę cudowny dom.
Jeszcze jedna dobra wiadomość jest taka, że Sopot, będzie miał domek forumowy - jego nową Dużą będzie Rene z Krakowa :1luvu:
Teraz szukamy dla tego bohatera transportu. Nowy domek już na niego czeka!

Ale się dziś cieszę. O tak: :dance: :balony: :kitty: :king: :ok: :dance2: :love: :cat3: :flowerkitty: :catmilk: :partygirl: :kotek: :piwa: :dance: :balony: :kitty: :king: :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro cze 28, 2006 12:27

Szukamy transportu z Łodzi do Krakowa a dokładnie do Skawiny (15 km od Krakowa), ale do samego Krakowa też może być.

Szukamy już teraz, bo nowy domek już czeka :D

mokkunia

Post » Śro cze 28, 2006 12:39

super :D

to sie nam Kraków - dokaca :)

Rene gratuluję wyboru :) moja Śrubcia spod miasta Łodzi pochodzi :D

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Śro cze 28, 2006 12:53

wanila pisze:super :D

to sie nam Kraków - dokaca :)

Rene gratuluję wyboru :) moja Śrubcia spod miasta Łodzi pochodzi :D

Też się strasznie cieszymy :D i czekamy na nasze cudo :D mamy nadzieje, ze aklimatyzacja w nowym domku przebiegnie szybko i sprawnie :D

Pozdrawiam cieplutko wszystkich :D

Rene

Od: Śro lis 23, 2005 8:28

Post » Śro cze 28, 2006 13:02

Rene pisze: Też się strasznie cieszymy :D i czekamy na nasze cudo :D mamy nadzieje, ze aklimatyzacja w nowym domku przebiegnie szybko i sprawnie :D

Rene, mamy nadzieję, że będziesz systematycznie informować o postępach :D bo tu Sopot ma własny fan-club, więc wiesz... :lol: żadnych numerów :lol: bo macki ośmiornicy Cię dosięgną :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro cze 28, 2006 13:21

Georg-inia pisze:
Rene pisze: Też się strasznie cieszymy :D i czekamy na nasze cudo :D mamy nadzieje, ze aklimatyzacja w nowym domku przebiegnie szybko i sprawnie :D

Rene, mamy nadzieję, że będziesz systematycznie informować o postępach :D bo tu Sopot ma własny fan-club, więc wiesz... :lol: żadnych numerów :lol: bo macki ośmiornicy Cię dosięgną :lol:

Spodziewałam się inwigilacji ze strony forum :D i kiedy postanowiliśmy wziąć Sopocika założyłam sobie, że będę Was informować o jego pobycie w nowym domku... Aha i jeszcze muszę nauczyć się wklejać zdjęcia przy podpisie (tak się to nazywa fachowo :oops: ) bo jeszcze nie umiem, a chciałabym abyście poznali nasze piękne aktualne 10-miesięczne futro...moze tż mi w tym pomoże, bo ja taka nie kumata jestem komputerowa nożka :D

Rene

Post » Śro cze 28, 2006 13:24

Fan-klub Sopota aż tu sięga. Żartowałam, bo cieszę się, zwłaszcza, że domek forumowy. I pomyśleć, że Mokkunia już wychodziła bez niego ze schroniska! Anqu dołuj dalej, widać to najlepsze efekty przynosi :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro cze 28, 2006 13:39

no fantastycznie
super :dance:
ale się cieszę
gdzieś tam tylko na dnie serduszka smutek, że ktoś nie wziął całej rodzinki, widać, że tak jest im dobrze razem...
no dobrze, nie marudzę - Rene, pozdrowienia
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro cze 28, 2006 13:42

:P koty z Łodzi są cudowne i lubią Kraków :wink:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Śro cze 28, 2006 13:53

pisiokot pisze:no fantastycznie
super :dance:
ale się cieszę
gdzieś tam tylko na dnie serduszka smutek, że ktoś nie wziął całej rodzinki, widać, że tak jest im dobrze razem...
no dobrze, nie marudzę - Rene, pozdrowienia

Właśnie, z jednej strony mi smutno, że Sopot pojedzie do nas (ale nie mogę wziąć wszystkich :cry: , a z drugiej no, wiecie... :dance: :dance2:
Dalej, dalej odezwij się domku dla Juratki i Helika szybciutko pisać do Mokkuni, szybciutko :pisanie:

Rene

Post » Śro cze 28, 2006 13:59

A ten krakowski smok mam nadzieję, że kotków nie jada?!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro cze 28, 2006 14:08

Rene, zdjęcia nauczę Cię wstawiać :) O to się nie martw :) A zdjęcie towarzysza Sopocika ja sama z przyjemnością obejrzę :)

mokkunia

Post » Śro cze 28, 2006 14:51

TyMa pisze:A ten krakowski smok mam nadzieję, że kotków nie jada?!

oczywiście, że nie - bierze je tylko pod skrzydła, unosi i zagląda do okien w poszukiwaniu wygodnych, mięciutkich kociolubnych łóżeczek :kitty:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Śro cze 28, 2006 15:09

mokkunia pisze:Rene, zdjęcia nauczę Cię wstawiać :) O to się nie martw :) A zdjęcie towarzysza Sopocika ja sama z przyjemnością obejrzę :)

Wiedziałam, że odezwie się jakaś dobra duszyczka :) Wreszcie zobaczycie moje (egoistka jestem) nasze cuda futrowe :)

A Smok to tylko tak straszy, tak naprawdę to jest bardzo przyjacielski :)

Rene

[poprzednia][następna]