Moderator: Estraven
Icicle pisze:ps. Mój kot uwielbia kartony z krakvetu, zazwyczaj są miękkie i "przechodzone" - znajduje dla nich wiele zastosowań.
HalinaE pisze:1) można napisać "mylisz się", a można "bzdureczki" i "po co bajki pisać". Ta druga forma wyrażania opinii uważana jest za niegrzeczną.
2) to ja proszę o opisanie w punktach, jak mam uzyskac te -2% w przypadku płatności kartą? Piszę do p. Marka, , on mi odpisuje, żeby dopisac w komentarzu do zamówienia "uzgodniono rabat..." czy coś podobnego, składam zmówienie i system nalicza mi pełną kwotę podaną na stronie (nie ma innej możliwości), którą muszę zapłacić. Co oznacza, że firma powinna mi zwrócić te, powiedzmy, 2,53 złotego. Na rachunek karty? opłaty będą większe. wsadzą do paczki? raczej śmiechu warte...
gosiak pisze:Z tym krakvetem to jest nie do końca tak, jak napisałaś w pierwszym poście - cena Hill'sa jest taka, jak podała bodajże Immortality, ale jeśli udowodnisz im, że ten Hill's razem z przesyłką w innym sklepie jest tańszy, to możesz się ubiegać, żeby ci na niego przyznali ten dodatkowy rabat. Co nie znaczy, że Hill's będzie tańszy niż w animalii dla każdego kupującego, bo kupujący musi spełnić pewne warunki, bo po pierwsze musi zostać doliczona przesyłka, po drugie musisz się o to ubiegać, nie dostaje się tego "z urzędu", po kliknięciu "kupuj". Ja np. należę do leniwych i pewnie nie chciałoby mi się wyszukiwać tańszych sklepów z powodu 2zł, dlatego nie dostałabym, bo bym się nie ubiegała.
Niestety ze względu wysokie koszty wysyłki 15% rabat w mruczaczy dotyczy tylko osób wybierających odbiór własny/doręczenie w Poznaniu i okolicach - to tak żeby nie było niejasności. Pozostałe osoby są objęte programem rabatowym do 5%+przysługującym tylko im dodatkami w razie promocji.
Immortality pisze:Przyznaje sie - moja wina. Nie doczytalam do konca regulaminu Krakvetu.![]()
W kazdym razie pozostane przy tej formie zakupow, ktora wybralam (zaopatrywanie sie u weta i w znanych mi sklepach zoolog. w Gdansku). Szkoda mi czasu na to, zeby sie "wykłócać" o te dodatkowe jeszcze 2% rabatu (w moim przypadku musialoby to byc chyba rownowazne z przeslaniem paragonu - dowodu zakupu w lecznicy weterynaryjnej/sklepie), zwlaszcza ze znam punkty sprzedazy, ktorych ceny i tak sa stosunkowo niskie.
Wyznac musze jednak, ze ostatnio troche "zmieklam" i zlozylam w piatek zamowienie na Animalia.pl (skusila mnie m.in. promocja Miamora i ten nowy zwirek . Toa-latt). Ciekawe jak szybko dotrze do mnie paczka?
kropka75 pisze:Immortality - napisz do nich albo zadzwoń, przygotują Ci jakąś rekompensatę za pomyłkę. Nie zamieni Ci to cudem żwirku, ale na pewno coś uzyskasz.
kropka75 pisze:Ciekawe, że Ty się tak tym nakręcasz, a Immortality odpowiada "przyznaję się, moja wina, nie doczytalam regulaminu...".![]()
kropka75 pisze:Ok, niech będzie, proszę - oto instrukcja:
- pytasz Marka o cenę podając mu linka, on podaje pomniejszoną o 2% minus końcówka (zawsze obcinają powstale w ten sposób grosze)
- skladasz zamówienie, system nalicza to co nalicza minus rabat, jeśli taki masz
- piszesz do Marka po raz drugi i on Ci podaje cenę do zaplaty na podstawie Twojego zamowienia, ktore już widzi w systemie i na podstawie ustaleń z Tobą sprzed chwili;
Amen.
Ps. Tak to wygląda również w praktyce. Wiem, bo placę przelewem.![]()
HalinaE pisze:A o 2,53 raczej upominać się nie będę.
mokkunia pisze:O szczoteczka do czyszczenia mebli i Leonardo to jest to!
Mam nadzieję, że ktoś nas czyta z Mruczaczy![]()
![]()
kropka75 pisze: Sorry Covu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, northh i 202 gości