Kolorowa Malinka-teraz Maja w nowym domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2006 0:37

jUlEk&aNiA pisze:tyberian ale troche przeginasz;/ jak mozesz deklarowac sie w taki sposob w tym samym czasie w watku Pryczy pytac o nia i poniekad deklarowac jej adopcje? ale pozostawiam bez glebszego komentarza.. :)

ee.. nie przesadzaj, nie zauważyłam deklaracji adopcji w tamtym wątku :wink:

Spokojnie :) na pewno wszystko się ułoży pomyślnie dla Malinki, a to najważniejsze i o to Mirka na pewno zadba :wink:
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Pt lut 10, 2006 0:40 Malinka

Zależy nam na Malince a Ty pisałaś w różnych wątkach gdy chodziło o inne trikolorki. Malinka jest na Forum 10 dni, był czas na przemyślenia. Nie o to chodzi zresztą . Kot nie jest dla Ciebie a ja przeciwnie. Zastanów się, zwierzę to nie apaszka dla teściowej i nie rób mi świństw, to nie wypada. Pisaliśmy, że nie chcemy wojny i to prawdaale Ty nie wyciągasz wniosków lub nie czystasz dokładnie. Pozdrawiam.

tyberian

Od: Wto lut 07, 2006 0:32

Post » Pt lut 10, 2006 0:41

jUlEk&aNiA pisze:tyberian ale troche przeginasz;/ jak mozesz deklarowac sie w taki sposob w tym samym czasie w watku Pryczy pytac o nia i poniekad deklarowac jej adopcje? ale pozostawiam bez glebszego komentarza.. :)

ale przynajmniej tyberian ma gust 8)
piekne koty wybiera
Lucek też mu się bardzo podobał :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Pt lut 10, 2006 0:43

co to za stwierdzenie ze kot nie jest dla mnie??:| co to wogole za wyrazenia?? brak slow zeby to skomentowac....dobranoc.
Obrazek

jUlEk&aNiA

Od: Śro lut 08, 2006 14:40

Post » Pt lut 10, 2006 0:47

w zadnym innym watku nie bylo pisane o adopcji innej trikolorki i prosze mi nic nie wmawiac bo nawet zanim udalo nam sie wpelni zarejestrowac prosilismy tutaj uzytkownikow o wpisanie sie na tym watku w naszym imieniu ze jestesmy chetni....
a pozatym kotka ma byc dla kogos kto wie jak sie z nim obchodzic wiec bez stwierdzen takich ze "apaszka dla tesciowej" bo jest to przemyslana decyzja i przemyslany prezent.
Obrazek

jUlEk&aNiA

Post » Pt lut 10, 2006 0:54

Przepraszam bardzo, ale nie rozumiem o co chodzi. Rozmowy odnośnie adopcji Malinki powinny być prowadzone ze mną. jUlEk&Ania otrzymali moją decyzję i teraz od nich zależy czy Malinka pojedzie do Wejherowa.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt lut 10, 2006 1:01

odpowiedzielismy juz Pani na maila. Jesli to mozliwe czekamy na odpowiedz jeszcze dzis. I chyba od poczatku bylo widac ze naprawde jestesmy zdecydowani na Malinke i ze naszej decyzji nie zmienimy. Zakochalismy sie i tyle 8)
Obrazek

jUlEk&aNiA

Post » Pt lut 10, 2006 1:22 Malwinka

Czekamy na decyzję właścicielki, nawet przemyślany prezent nie daje gwarancji, że obdarowany podziela zachwyt i jak przyjmie taki prezent. W przypadku zwierząt to duże ryzyko gdy stają się prezentem, no nic decyzja nie do mnie należy. Pozdrawiam

tyberian

Post » Pt lut 10, 2006 1:44

Stanęło na tym, że jUlEk&Ania zabierają Malinkę w sobotę. Mam tylko nadzieję, że kotka trafi dobrze a w razie problemów wróci do mnie. Umowa adopcyjna gotowa i czeka na wpisanie danych personalnych z dowodu osobistego osoby odbierającej kota.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt lut 10, 2006 1:48 Malinka

Powodzenia oby szczęśliwie dla Malinki a teściowa lub domownicy nie mieli uczulenia na sierść, to nie złośliwość, to niestety życie.

tyberian

Post » Pt lut 10, 2006 1:48

jestesmy ogromnie szczesliwi!!! :D
jutro mam nadzieje dogadamy sie co do godziny :)
pozdrawiamy bardzooo goraco!! :D
milej nocy zyczymy :)
Obrazek

jUlEk&aNiA

Post » Pt lut 10, 2006 1:49

jeszcze tylko prosze wybaczyc do tyberiana: jakbys uwaznie przeczytaj "tesciowa" ma juz kotke od 3 lat :) pozdrawiam
Obrazek

jUlEk&aNiA

Post » Pt lut 10, 2006 12:36

jUlEk&aNiA, gratuluję Wam :ok:
Wierzę, że nie zostawicie tu nas i będziecie często zdawać relacje z nowego domku Malinki. :)
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pt lut 10, 2006 13:36

Fraszko mozesz byc tego pewna... :wink: w miare mozliwosci (w przyszlym tygodniu mamy poproswki i zaliczenia z chemii :evil: ) bedziemy wam przekazywac to co rodzice beda nam pisac przez internet, a do domku jedziemy mam nadzieje ze cos na pocztaku marca wiec wtedy juz dokladne sprawozdanie wam przedstawimy :wink:

a napewno obok madagaskarka w podpisie jako nasza ulubienica i jakby nie patrzec podopieczna napewno wyladuje :D :wink:

dzieki raz jeszcze!! :wink: :ok: :1luvu:
Obrazek

jUlEk&aNiA

Post » Pt lut 10, 2006 13:48

Super, trzymam za słowo :ok:
A może rodzice zarejestrują się na forum i coś też napiszą (?) :)
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

[poprzednia][następna]