Jeszcze to jedno zdjęcie wkleiłam, bo coś wyszło mało Cini, a poza tym, kiedyś również wypada się ujawnić
Moderator: Estraven
mirka_t pisze:Bardzo podoba mi się wersja poduszkowa kotek. Mała Tycia w posiadaniu wielkiem myszy.

Aniutella pisze:Ale kotusie mają piękne podusie![]()
A Cinia rzeczywiście była postrachem psów, pamiętam jak je odpędzała przy bloku, waleczna dziewczyna
kropka75 pisze:Super poduchy.Koty-poduszkowce też ekstra.
![]()
A moje głąby, wieśniaki wolą kartony...Ech...
Iśka pisze:kropka75 pisze:Super poduchy.Koty-poduszkowce też ekstra.
![]()
A moje głąby, wieśniaki wolą kartony...Ech...
Kropko, te podusie są bardzo, bardzo mięciutkie i nawet się zastanawiałam czy nie są czymś aromatycznym typu kocimiętka nasączone, bo moje kotki od razu się na nich porozsiadały i pospały. Fakt, że położyłam je w miejscach gdzie zwykle lubią się wylegiwać.
kropka75 pisze:Dydek ma mięciuśko caly czas.Przy takiej ilości fetu nie może być inaczej.
Iśka pisze:kropka75 pisze:Dydek ma mięciuśko caly czas.Przy takiej ilości fetu nie może być inaczej.
Moim też "fetu" nie brakuje, a pod dupska zawsze miękkie wybierają. Wyjątek stanowi betonowa posadzka na balkonie, ciekawe dlaczego?

Fraszka pisze:Wreszcie i tu dotarłamwszystkie foty obejrzałam... poduszkowce super, śpioszki jeszcze lepsze, tylko dlaczego Iśka robisz zdjęcia w tak małym formacie, że bez lupy nie da sie ogladać
![]()
Iśka pisze: U mnie wszystko dokładnie widać i oczywiście bez lupy![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag, Patrykpoz i 57 gości