Felix - jest teraz warszawiakiem - problem z oczkiem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 18, 2005 11:22

Trzymam kciuki za dobre zakończenie :D
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Wto paź 18, 2005 17:58

Czy koś jedzie do W-wy?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob paź 22, 2005 0:37

Dzis o godz 13 odeszla na Teczowy most moja Midorka :cry: :cry: :cry: :cry:
Jednak jak to w zyciu nieszczescie przeplata sie z radosnymi wiesciami. Oto wszelkich znakow na niebie i ziemi wskazuja ze jutro o 8 przyjedzie do mnie Felix. mam nadziej ze spodoba mu sie u mnie. Postaram sie zamiescic rowniez jakies zdjecia z nowego rozdzialu zycia Felka.

Anna iastkowska

Od: Nie paź 09, 2005 16:12

Post » Sob paź 22, 2005 9:19

Felcio jest juz u mnie. Pierwsze 30 min przesiedzial pod moim lozkiem. Teraz nareszcie odwarzyl sie wyjsc, palaszuje kocia karme z miseczki i oglada nowy pokuj. :lol:

Anna iastkowska

Post » Sob paź 22, 2005 11:01

annskr napisała do mnie wczoraj, a ja weszłam do internetu dopiero teraz :( Moja bratowa właśnie jest w pociągu z Łodzi do Warszawy :(
Przykro mi :(
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Sob paź 22, 2005 16:44

Felix jest już w nowym domu, cieszę się, że mu się podoba i czekam na wieści i zdjęcia.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob paź 22, 2005 17:00

:D równiez czekam!!
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Sob paź 22, 2005 17:16

Hahah Feliks "cywilizuje" moja mlodsza kotke Gali. Rozpieszczona zlosnica wykorzystywala pasywny charakter a puxniej niemoc Midorii i przy byle okazji rzucala sie na nia dosc niedelikatnie zachecajac do zabawy. A teraz jej pani sprowadzila do domu czarnego dragala ktory nie da soba rzadzic :twisted: wiec Mala Gali jest niepocieszona. Gdy tylko go poczuje wygina sie, syczy i biegnie na oslep w druga strone. Kiedy widzi ze glaszczemy Felka to patrzy sie na niego zawistnym wzrokiem, ale mroczy z zadowolenia kiedy dostaje swoja, zasluzona porcje pieszczot. Moja mama smieje sie ze koteczka wlasnie smakuje goryczke ktora musiala zniesc Midzia kiedy Gali zjawila sie u nas.
A o zdjecia postaram sie jak najszybciej.
Pozdrowionko o Ani i Felka

Anna iastkowska

Post » Pon paź 24, 2005 8:48

Prosimy o bieżące relacje i zdjęcia :D
I moze założenie nowego wątku - z tylko szczęśliwymi wiadomościami? :D

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon paź 24, 2005 15:13

Na prosbe Ani wstawiam zdjecia Feliksa.
Widac, ze Feliks juz sie zadomowil u Ani i ze mu jest dobrze. Mruczy, wystawia brzuchola do miziania. Rozkoszny jest, a jaki piekny z niego kocur. Niestety zdjecia nie oddaja jego kociej urody.

http://upload.miau.pl/1/33028.jpg
http://upload.miau.pl/1/33029.jpg
http://upload.miau.pl/1/33030.jpg
http://upload.miau.pl/1/33031.jpg

I jeszcze dodam, ze Ania ma problemy z dostepem do netu. Zapewne jak tylko jej sie uda dostac do netu, to przekaze aktualne info o Feliksie.
Kicia, Milki, Max i Ares (za TM)

agis

Od: Pon gru 13, 2004 12:59

Post » Pon paź 24, 2005 15:16

Iwcia, podmieniłaś koty??

Mam słabość do czarnych ;).
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon paź 24, 2005 18:37

Okazuje sie ze Felix w kwestii jedzonka wypelniajacego jego miseczke ma bardzo wysokie oczekiwania 8O .
- Wszystko co jest krwiste i surowe jest miam :twisted:
- Wszystko co jest z puszek (imms, animoda nawet wiskas) tez mozna zjesc :P
- Gotowana rybka (im drozsza tym lepsza) tez jest tolerowana
ALe..
wszystkie domowe specyfiki takie jak smazona watrobka zmieszana z gotowanym ryzem czy chocby pieczone kawalki kurczaka sa kategorycznie BEEE.. :evil:

Felix juz sie calkiem zadomowil, prawie wogole nie przejmuje sie zdegustowana Gali ktora tez juz sie powoli oswaja sie z nowym domownikiem, chociaz jeszcze pojawiaja sie lekkie spieca szczegolnie przy miskach (Tu musze opowiedziec sie po stronie koteczki bo wielkie dryblas wyjada jej wszytko z miszeczki :twisted: no i jak tu takiego lubic ?). Kocurek uwielbia byc glaskany, czesany, tulony i wogule pieszczony do granic przyzwoitosci ( poprosty Hedonista przez duze H :lol: ), okazuje sie ze ma tez bardzo zywiolowy charakterek, dzis w nocy przy zwiedzaniu poprzewracal stolki a przy popoludniowej toalecie wyrazil chec bawienia sie myszka (ktora zreszta tez gwizdnal Gali :) ).

Anna iastkowska

Post » Pon paź 24, 2005 19:31

Jestem w szoku 8O 8O 8O
Feliks i Gali spia razem na lozku. A przed kilkoma godzinami jeszcze na siebie fukaly. Najpierw Felix zajal najlepsza miejscowke w calym domu na pietrowym lozku, a ze to ulubione miejsce Gali, kociczka postanowila nie dac sie wiecej terroryzowac, weszla na gore za intruzem i rozlozyla sie koloniego. Spia teraz razem kolosiebie i chociaz atmosfera jest nadal dosc napieta to wszytko idzie ku lepszemu.

Anna iastkowska

Post » Wto paź 25, 2005 13:44

Szybko się dogadały :D :D

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto paź 25, 2005 15:05

Dzisiaj Feliks odkryl kocia rodzinke na przedbudowce. Baardzo mu sie niepodobalo, oj baardzo ze "jego" duza ma jeszcze jakies koty pod opieka. Buczal na kszesle prawie 10 min, odbrazil sie dopiero po 15 min porcji pieszczot i miziania :lol:

Anna iastkowska

[poprzednia][następna]