Magija pisze:oj ja się postaram dzisiaj by Zosia już tych tabletek zapomniała![]()
trzymajcie się sójeczki i nie dajcie się
Ciocia tabletek???
To miała być pasta przeca....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zosia&ziemowit pisze:Magija pisze:oj ja się postaram dzisiaj by Zosia już tych tabletek zapomniała![]()
Ciocia tabletek???
Magija pisze:zosia&ziemowit pisze:Magija pisze:oj ja się postaram dzisiaj by Zosia już tych tabletek zapomniała![]()
Ciocia tabletek???
wszystko jedno, i tak zapomni
zosia&ziemowit pisze:Magija pisze:zosia&ziemowit pisze:Magija pisze:oj ja się postaram dzisiaj by Zosia już tych tabletek zapomniała![]()
Ciocia tabletek???
Najnowsze wieści są takie,że to świństwo do odrobaczania Zosia ma już w torbie...
Ania Z pisze:zosia&ziemowit pisze:Magija pisze:zosia&ziemowit pisze:Magija pisze:oj ja się postaram dzisiaj by Zosia już tych tabletek zapomniała![]()
Ciocia tabletek???
Najnowsze wieści są takie,że to świństwo do odrobaczania Zosia ma już w torbie...
a czy juz podane ?
zosia&ziemowit pisze:Ania Z pisze:zosia&ziemowit pisze:Magija pisze:zosia&ziemowit pisze:Magija pisze:oj ja się postaram dzisiaj by Zosia już tych tabletek zapomniała![]()
Ciocia tabletek???
a czy juz podane ?
A skąd....jeszcze nie dotarli do domu...
kupek chwilowo brak... za to niezłe demolko w posłanku...zosia&ziemowit pisze: Teraz mówi,że będzie kupki sprawdzać- zboczona czy co?
ziemowit pisze:kupek chwilowo brak... za to niezłe demolko w posłanku...zosia&ziemowit pisze: Teraz mówi,że będzie kupki sprawdzać- zboczona czy co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szprocik i 62 gości