Pusia łaciata z atrapą-wreszcie w Domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2005 19:05

Przeprasza, to oczywiście byłam ja niezalogowana!!!

A tak w ogóle, czy ktoś z Was oglądał "Madagaskar"??? Pusia (z profilu)strasznie przypomina króla lemurów!!! :D

SylwiaK

Od: Wto paź 25, 2005 7:34

Post » Nie lis 20, 2005 22:41

Droga SylwioK, zaliczyłam już Ursus, Bemowo, zaliczę Śródmieście to i Mokotów może być. Najlepiej za miesiąc. Mogę robić za Świętego Mikołaja.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon lis 21, 2005 8:44

Fraszka pisze:
SylwiaK pisze:Nie kuście!!! Pusia jest przesłodka!!! Bardzo chętnie bym ją wzięła!!! Jak myślicie ile kotów może się zmieścić na 35 metrach? :roll: W tej chwili jest już trójka. :D

No i podpis już z Pusią miałabyś gratis. :wink: :D

Tak, tak - zawsze czwórka w podpisie wygląda lepiej niż trójka!!! :D
Gość

Post » Pon lis 21, 2005 8:46

Anonymous pisze:
Fraszka pisze:
SylwiaK pisze:Nie kuście!!! Pusia jest przesłodka!!! Bardzo chętnie bym ją wzięła!!! Jak myślicie ile kotów może się zmieścić na 35 metrach? :roll: W tej chwili jest już trójka. :D

No i podpis już z Pusią miałabyś gratis. :wink: :D

Tak, tak - zawsze czwórka w podpisie wygląda lepiej niż trójka!!! :D

Oczywiście to byłam ja - gościnnie! :D

SylwiaK

Post » Pon lis 21, 2005 8:55

mirka_t pisze:Droga SylwioK, zaliczyłam już Ursus, Bemowo, zaliczę Śródmieście to i Mokotów może być. Najlepiej za miesiąc. Mogę robić za Świętego Mikołaja.

Chyba nie ulegnę jej urokowi! :roll: To jest nauczka dla mnie, żeby wiecej nie wchodzić na forum :!: :!: :!: Uczucia mam stanowczo silniejsze od rozsądku. I na dodatek ta bardzo słaba silna wola! :( :lol:

SylwiaK

Post » Pon lis 21, 2005 12:23

SylwiaK pisze:Chyba nie ulegnę jej urokowi! :roll: To jest nauczka dla mnie, żeby wiecej nie wchodzić na forum :!: :!: :!: Uczucia mam stanowczo silniejsze od rozsądku. I na dodatek ta bardzo słaba silna wola! :( :lol:

Sylwia, nie odchodź, nie jesteś odosobnionym przypadkiem :wink: takich jak Ty jest tu większość, jeśli nie wszyscy :ok: i dobrze, bo przecież, jak ktoś powiedział - tylko uczucia chronią nas od zepsucia. :wink: :lol:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon lis 21, 2005 13:14

Oczywiście, że nie odejdę!!! Tak tylko żartowałam!!! To pocieszające, że wszyscy (większość) tacy jesteśmy - przynajmniej można liczyć na wsparcie i zrozumienie!!! :) Moi znajomi i rodzina nie bardzo mogli zrozumieć "po co mi dwa koty". A na dodatek "TAKIE KOTY" (dla nieznających tematu mam dwóch chłopaków po panleukopenii z fundacji od Lidki - załączam link http://forum.miau.pl/z-pamietnika-najslodszego-kociaka-duza-znalazla-dom-vt34540.html?highlight=cypek i http://forum.miau.pl/cypek-i-sucharek-dalsze-losy--vt35130.html?highlight=pusia. Przy trzecim padło pytanie "No i co ty zrobisz z tymi kotami?". Czuję się jakaś "dziwna". Wy też tak macie?
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2005 13:26 przez SylwiaK, łącznie edytowano 2 razy

SylwiaK

Post » Pon lis 21, 2005 13:22

SylwiaK pisze:Oczywiście, że nie odejdę!!! Tak tylko żartowałam!!! To pocieszające, że wszyscy (większość) tacy jesteśmy - przynajmniej można liczyć na wsparcie i zrozumienie!!! :) Moi znajomi i rodzina nie bardzo mogli zrozumieć "po co mi dwa koty". A na dodatek "TAKIE KOTY" (dla nieznających tematu mam dwóch chłopaków po panleukopenii z fundacji od Lidki - załączam link http://forum.miau.pl/z-pamietnika-najsl ... ight=cypek i Przy trzecim padło pytanie "No i co ty zrobisz z tymi kotami?" Czuję się jakaś "dziwna". Wy też tak macie?

Mamy to samo, a rodzinę trzeba sobie wychować. :wink: :lol:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon lis 21, 2005 18:33

SylwiaK pisze:Przeprasza, to oczywiście byłam ja niezalogowana!!!

A tak w ogóle, czy ktoś z Was oglądał "Madagaskar"??? Pusia (z profilu)strasznie przypomina króla lemurów!!! :D

fakt 8O , przypomina
i nadal jest śliczna...
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Pon lis 21, 2005 18:51

SylwiaK pisze:
mirka_t pisze:Droga SylwioK, zaliczyłam już Ursus, Bemowo, zaliczę Śródmieście to i Mokotów może być. Najlepiej za miesiąc. Mogę robić za Świętego Mikołaja.

Chyba nie ulegnę jej urokowi! :roll: To jest nauczka dla mnie, żeby wiecej nie wchodzić na forum :!: :!: :!: Uczucia mam stanowczo silniejsze od rozsądku. I na dodatek ta bardzo słaba silna wola! :( :lol:

Zaraz, zaraz, widzę, że wdarł sie tu jakiś błąd!!! Miało być "Chyba ulegnę jej urokowi" - w podtekście, że ją wezmę. Czyżby to jednak opatrzność nade mną czuwała i mówiła, że trzy koty wystarczą? Ale ja nadal jestem pod jej urokiem i wcale nie mam ochoty z niej zrezygnować!!! :D To co Mirko? Na Gwiazdkę u mnie?
Gość

Post » Pon lis 21, 2005 18:52

SylwiaK pisze:Zaraz, zaraz, widzę, że wdarł sie tu jakiś błąd!!! Miało być "Chyba ulegnę jej urokowi" - w podtekście, że ją wezmę. Czyżby to jednak opatrzność nade mną czuwała i mówiła, że trzy koty wystarczą? Ale ja nadal jestem pod jej urokiem i wcale nie mam ochoty z niej zrezygnować!!! :D To co Mirko? Na Gwiazdkę u mnie?

No - tak też mi się wydawało, że to błąd :D

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pon lis 21, 2005 18:53

o
i to jest to :D
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Pon lis 21, 2005 18:58

Anonymous pisze:
SylwiaK pisze:

Zaraz, zaraz, widzę, że wdarł sie tu jakiś błąd!!! Miało być "Chyba ulegnę jej urokowi" - w podtekście, że ją wezmę. Czyżby to jednak opatrzność nade mną czuwała i mówiła, że trzy koty wystarczą? Ale ja nadal jestem pod jej urokiem i wcale nie mam ochoty z niej zrezygnować!!! :D To co Mirko? Na Gwiazdkę u mnie?

O rrraaany!!! Coś jest ze mną stanowczo nie tak. :oops: Tak szybko chcę zajrzeć na wątek i coś napisać, że zapominam się zalogować. Oczywiście to byłam ja - Sylwiak! :wink:

SylwiaK

Post » Pon lis 21, 2005 19:12

No to porozmawiamy. Piszę PW i zaczynam zniechęcać, bo taką przewrotną mam naturę. :)
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon lis 21, 2005 19:14

:D Eeeee! He, he! A ja też jestem przekorna! :lol:

SylwiaK

[poprzednia][następna]