A tak w ogóle, czy ktoś z Was oglądał "Madagaskar"??? Pusia (z profilu)strasznie przypomina króla lemurów!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fraszka pisze:SylwiaK pisze:Nie kuście!!! Pusia jest przesłodka!!! Bardzo chętnie bym ją wzięła!!! Jak myślicie ile kotów może się zmieścić na 35 metrach?W tej chwili jest już trójka.
No i podpis już z Pusią miałabyś gratis.![]()
Anonymous pisze:Fraszka pisze:SylwiaK pisze:Nie kuście!!! Pusia jest przesłodka!!! Bardzo chętnie bym ją wzięła!!! Jak myślicie ile kotów może się zmieścić na 35 metrach?W tej chwili jest już trójka.
No i podpis już z Pusią miałabyś gratis.![]()
Tak, tak - zawsze czwórka w podpisie wygląda lepiej niż trójka!!!
SylwiaK pisze:Chyba nie ulegnę jej urokowi!To jest nauczka dla mnie, żeby wiecej nie wchodzić na forum
![]()
![]()
Uczucia mam stanowczo silniejsze od rozsądku. I na dodatek ta bardzo słaba silna wola!
![]()
SylwiaK pisze:Oczywiście, że nie odejdę!!! Tak tylko żartowałam!!! To pocieszające, że wszyscy (większość) tacy jesteśmy - przynajmniej można liczyć na wsparcie i zrozumienie!!!Moi znajomi i rodzina nie bardzo mogli zrozumieć "po co mi dwa koty". A na dodatek "TAKIE KOTY" (dla nieznających tematu mam dwóch chłopaków po panleukopenii z fundacji od Lidki - załączam link http://forum.miau.pl/z-pamietnika-najsl ... ight=cypek i Przy trzecim padło pytanie "No i co ty zrobisz z tymi kotami?" Czuję się jakaś "dziwna". Wy też tak macie?
SylwiaK pisze:Przeprasza, to oczywiście byłam ja niezalogowana!!!
A tak w ogóle, czy ktoś z Was oglądał "Madagaskar"??? Pusia (z profilu)strasznie przypomina króla lemurów!!!
SylwiaK pisze:
Chyba nie ulegnę jej urokowi!To jest nauczka dla mnie, żeby wiecej nie wchodzić na forum
![]()
![]()
Uczucia mam stanowczo silniejsze od rozsądku. I na dodatek ta bardzo słaba silna wola!
![]()
SylwiaK pisze:Zaraz, zaraz, widzę, że wdarł sie tu jakiś błąd!!! Miało być "Chyba ulegnę jej urokowi" - w podtekście, że ją wezmę. Czyżby to jednak opatrzność nade mną czuwała i mówiła, że trzy koty wystarczą? Ale ja nadal jestem pod jej urokiem i wcale nie mam ochoty z niej zrezygnować!!!To co Mirko? Na Gwiazdkę u mnie?
Anonymous pisze:SylwiaK pisze:
Chyba nie ulegnę jej urokowi!To jest nauczka dla mnie, żeby wiecej nie wchodzić na forum
![]()
![]()
![]()
Zaraz, zaraz, widzę, że wdarł sie tu jakiś błąd!!! Miało być "Chyba ulegnę jej urokowi" - w podtekście, że ją wezmę. Czyżby to jednak opatrzność nade mną czuwała i mówiła, że trzy koty wystarczą? Ale ja nadal jestem pod jej urokiem i wcale nie mam ochoty z niej zrezygnować!!!To co Mirko? Na Gwiazdkę u mnie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 87 gości