Lukrecja - fat mini cat - śpij Córeczko [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 20, 2005 23:59

Lukra to sama słodycz! :D
A jak fajnie drapie w nosy!
Żywe sreberko i bardzo rezolutne.

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Pon maja 23, 2005 20:00

Cześć

Grzybas schodzi powoli acz sukcesywnie, tak duża gada, coś w tym musi być bo czasami mogę wyjść pobiegać po pokoju. Później coprawda duża zaraz podłogę myje 8O Czyścioszka :roll:
Urosłam i jestem już duża, bardzo duża 8)

zosia&ziemowit pisze:Lukra to sama słodycz! :D
A jak fajnie drapie w nosy!
Żywe sreberko i bardzo rezolutne.

no pewnie że drapię i gryzę nawet, bo one takie wystające są u dużych 8O . Wogóle to ci duzi są dziwni, jedni to się mną zachwycają, inni mówią że jestem brzydactwo :evil: . Żeby oni siebie zobaczyli jakie z nich sa brzydactwa dopiero :twisted:
Jem już cała ćwiartkę kurczaka dziennie 8) suchego nie jem bo jest obrzydliwe :roll: . Duze koty mówią że się nie znam.

pozdrawiam
Lukrecja
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon maja 23, 2005 21:09

Och ty żarłoczku jeden :)
Nie przejmuj się tymi co mówią, że brzydactwo jesteś. Nie znają się, ty cudeńko jesteś :)
Trzymaj się dzielnie
Obrazek

Maggda

Od: Sob lut 05, 2005 16:21

Post » Wto maja 24, 2005 22:27

dlaczego nikt do mnie nie pisze hmmm? :evil: Do pieknej Lukrecji? Cóż postaram się pogodzić z tym faktem :roll: . Rosnę, duża jestem, choć większość czasu spędzam w klatce to już wychgodzę na trochę :D Mieszkam teraz w dużym pokoju, obok balkonu zasiedlonego przez sójki, więc codziennie rano muszę wysłuchiwać ich wrzasków :evil: . Zeby to mały kotek pospać sobie nie mógł nawet, skandal! Duże koty nie są wcale takie straszne jak mi się wydawało, przychodzą do mnie i nawet da się z nimi pogadać 8)
Wczoraj uciekłam z klatki i udało mi się schować za szafkę :lol: widziałam jak duża mnie szuka, ale siedziałam cichutko, aż w końcu satynka mnie wydała, małpa :evil:

pozdrawiam
Lukrecja

p.s-pimafucort działa cuda, grzyb schodzi w tempie błyskawicznym!
Obrazek

Magija

Post » Wto maja 24, 2005 22:36

Mała Uciekinierka :twisted:

Hej Lukla

My tez zwiewamy Duzym pzez dzwi łazienki. I Burstyn nas goni i Duzi tez :twisted: Ale my jesteśmy mondle i zwiewamy w rózne stlony. I Duzi nas tak sybko nie doganiają. I dziś wetelyniaz powiedział, ze jak zwiewamy to i tak zjerazki(?) pseniosłysmy na Bulstyna i Tajunię i ze mozemy juz wychodzić z lazienki. Mondly wetelyniaz 8) To Ty się Lukla nie daj zamykać, tylko zwiewaj! I niech Cie Satyna-Hrabina nie kabluje, bo pzyjdziemy do niej i dopielo będzie miała za swoje :P A co to ten gzybek? I cy się go je?

Cereza i Isla
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Wto maja 24, 2005 22:51

cześć Cereza i Isla :D

ja z tymi ucieczkami to mam przesr.... bo ja w klatce siedze :( . Mogę zwiać tylko w sprzyjajacych okolicznościach, a takich jest niewiele. Ale ja jeszcze cos wymyślę 8) A ten weteryniarz to może kazać by mnie wypuścili??? Bo jak tak to niech każe prosze :D
Grzyb się goi, czy się je to nie wiem, nie próbowałam jeszcze :oops: Jutro to nadrobię :D

pozdrowienia
Lukrecja
Obrazek

Magija

Post » Wto maja 24, 2005 23:09

Ceść Luklecja, tu Figunia. Siem nie psejmuj, do nas tes jus nikt nie pise, chyba nolmalnie psestaniemy pisać ten nas pamiętnik skoro nikt sie nim nie intelesuje... :cry: Ale Ty mas oklopnie... jak mozna takiego malutkiego kotka tsymać w klatce?? :evil: Moze napuścić TOZ na Twoich duzych? Bo nas Kasik jest jaki jest, ale w klatce to nas nie tsyma! :evil: Psytulamy Cie ja i Tośka, tsymaj sie jakoś...
Figunia (i Tosia tes, ale ona śpi...) :D
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Wto maja 24, 2005 23:12

oj tak, napuścić, napuścić tylko jak to zrobić?

a ja czytam wasz pamiętnik tylko nic nie piszę :oops:
Obrazek

Magija

Post » Wto maja 24, 2005 23:17

No wies... tseba by było Zosię poplosić, ona ostatnio miała dzwonić do TOZu jak Kasik mnie za kark wyciągnęła zza komputela... :evil: Jakoś to załatwiła Tośka z Zosią... :twisted: Tylko Kasik sie psestlasyła i z nami tego dnia nie pojechała do lecnicy i cała akcje tseba było odwołać... :evil: Napis do Zosi jak duzi nie bendom patseć... :twisted:
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Sob cze 04, 2005 0:19

Cześć Lukrecjo! :D
Co słychać u Ciebie?
Może jakieś zdjątka swoje pokażesz? Dawno się nie widziałyśmy!
A duża mówi,że już urosłaś i wyzdrowiałaś.

zosia&ziemowit

Post » Sob cze 04, 2005 0:33

zosia&ziemowit pisze:Cześć Lukrecjo! :D
Co słychać u Ciebie?

No wszyscy tutaj czekamy!!!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Sob cze 04, 2005 1:46

zosia&ziemowit pisze:Cześć Lukrecjo! :D
Co słychać u Ciebie?

No własnie, gdzie te zdjęcia, bo nie uwierzymy, że urosłaś :)
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob cze 04, 2005 7:15

urosłam urosłam, i wszystkie koty ganiam :P
same zobaczcie jaka ja wielka 8)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

duże koty są dziwne, tylko Satynka jest normalna, gania się ze mną i bawi, bo reszta jakas taka nietowarzyska jest :roll: . Śpię z Maćkiem i gryzę go po uszach, oczach, choć i tak nos do gryzienia jest najlepszy :twisted: no powiedzcie sami, po co ludziom takie nosy wystające? :roll: Tylko do gryzienia :twisted:

pozdrawiam, jeszcze żółta od rivanolu ale zdrowa i wieeelka Lukrecja (zwana przez dużą Kulrecja - bo podobno gruba jestem :evil: )
Obrazek

Magija

Post » Sob cze 04, 2005 9:46

Toż Ty wielkolud jesteś Lukruniu!
A czy Maciuś ładnie wygląda z tymi poobgryzanymi uszkami?
Satynka no, no proszę jaką jest koleżanką. A Denisek i taurusik pewnie zazdroszczą wam przyjażni i dlatego się boczą.
Pozdrawiam Cię Lukrecjo- pulpecjo! :D

zosia&ziemowit

Post » Sob cze 04, 2005 10:00

zosia&ziemowit pisze:Toż Ty wielkolud jesteś Lukruniu!

tak ciociu 8)
a chłopaki to niegrzeczne są i z Lukrecją się bawić nie chcą :evil: ale my już z Satynką mamy na nich sposoby 8) w końcu co dwie kobitki to nie jedna, prawda ciociu? 8)
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]