Kicia Bogusia poszukuje domku MA DOM !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 23, 2005 20:39

Niestety ja nic nie wiem na ten temat. Poza tym co Gunia napisala na pierwszej stronie, ze jest spokojna.
Na zdjeciu jest z jakims koteczkiem, pewnie razem mieszkaja, wiec chyba nie jest zle nastawiona do kotow. Moze jak Gunia sie zjawi, to cos wiecej napisze, albo napisz do niej PW z pytaniem :D
A sliczna jest rzeczywiscie :D Tylko juz strasznie dlugo jest w schronisku.

Ehkem, czyzby ktos tu chcial sie dokocic?
Kicia, Milki, Max i Ares (za TM)

agis

Od: Pon gru 13, 2004 12:59

Post » Sob kwi 23, 2005 20:45

agis pisze:Niestety ja nic nie wiem na ten temat. Poza tym co Gunia napisala na pierwszej stronie, ze jest spokojna.
Na zdjeciu jest z jakims koteczkiem, pewnie razem mieszkaja, wiec chyba nie jest zle nastawiona do kotow. Moze jak Gunia sie zjawi, to cos wiecej napisze, albo napisz do niej PW z pytaniem :D
A sliczna jest rzeczywiscie :D Tylko juz strasznie dlugo jest w schronisku.

Ehkem, czyzby ktos tu chcial sie dokocic?

Ona już tak długo czeka, że zaczynam się martwić, że nie znajdzie domu :( . Ja mogę się dokocić dopiero w sierpniu i jeśli nikt do tego czasu Bogusi nie weźmie to ... . Tylko moja Masza jest bardzo zwariowana i boje się, że Bogusia nie będzie miała z nią łatwego życia. I nie wiem, czy kotek, który prawie całe życie spędził w schronisku jest w stanie się przystosować do normalnego życia.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Sob kwi 23, 2005 20:55

tangerine1 pisze:Ona już tak długo czeka, że zaczynam się martwić, że nie znajdzie domu :( . Ja mogę się dokocić dopiero w sierpniu i jeśli nikt do tego czasu Bogusi nie weźmie to ... . Tylko moja Masza jest bardzo zwariowana i boje się, że Bogusia nie będzie miała z nią łatwego życia. I nie wiem, czy kotek, który prawie całe życie spędził w schronisku jest w stanie się przystosować do normalnego życia.

Rany fajnie by bylo. O ile oczywiscie wczesniej sie domek nie znajdzie. A ona juz tak dlugo czeka...
Mysle, ze jest sie w stanie przystosowac. To nie jest chyba takie schronisko typowe, raczej przytulisko. I nie wiem czy Bogusia nie przebywa u jakiejs opiekunki tymczasowej.
Tylko Gunia jest w stanie dac Ci wyczerpujaca odpowiedz.

Gunia gdzie jestes? :D

agis

Post » Nie kwi 24, 2005 10:40

:ok: :ok: :ok:

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Nie kwi 24, 2005 16:18

Bogusia jest bardzo przymilna i garnie sie do ludzi, ostatnio jej nie widzialam, nie zachodziłam do kotów :-( Wszysto o Bogusi wie Halina, wiec najlepiej wypytac przez telefon, ja na pewno nastepnym razem posiedze u kotow dłużej, bo juz wszystkie psy sa w galerii. Teraz kolej na koty. ALe na pewno kazde zwierze po schronisku potrzebuje duzo milości, czasu i zrozumienia... Bardzo bym chciała zeby troche kotów poszło do nowych domów, bo psy jakoś łatwiej wyadoptować, 2 suczki wczoraj pojechały do Szwecji :-)
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Nie kwi 24, 2005 20:27

No nic. Poczekamy do sierpnia. Jeśli do tego czasu Bogusia nie znajdzie domu będziemy się zastanawiać czy byłoby jej u mnie dobrze. Ja ją już od dawna obserwuję, ale wiedziałam, że kolejny kot dopiero pod koniec wakacji i byłam przekonana, że do tego czasu Bogusia dawno będzie już w swoim domu. Taka słodka kotka.
Obrazek

tangerine1

Post » Pon kwi 25, 2005 9:11

No to ja juz trzymam kciuki. Jedne za to zeby Bogusia jak najszybciej znalazla domek. A drugie za to, zeby trafila do Ciebie jesli sie domek wczesniej nie znajdzie.
:ok: :ok: :ok: :ok:

agis

Post » Pon kwi 25, 2005 9:12

Wstawie jeszcze raz fotki Bogusi:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

agis

Post » Śro kwi 27, 2005 5:58

Do sierpnia kawał czasu. A wcześniej nie mam szans na zabranie Bogusi, więc też hopam. Może znajdzie swoj szczęście szybciej.
Obrazek

tangerine1

Post » Śro maja 04, 2005 19:48

Tak sobie myślę o tej Bogusi. Może jej sterylkę trzeba zafundować. Może wtedy będzie miała większą szansę na adopcję?.
Obrazek

tangerine1

Post » Śro maja 04, 2005 19:56

Jak schronisko ma środki, to sterylizują kotki i kocurki. Musze się wybrać na zdjęcia, tylko praca mnie goni... Popytam o Bogusie i nowe zdjecia jej zrobie.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Śro maja 04, 2005 19:59

GuniaP pisze:Jak schronisko ma środki, to sterylizują kotki i kocurki. Musze się wybrać na zdjęcia, tylko praca mnie goni... Popytam o Bogusie i nowe zdjecia jej zrobie.

A można zasponsorować sterylkę konkretnej kotki.
Obrazek

tangerine1

Post » Śro maja 04, 2005 20:47

Pewnie ze mozna :-)
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Śro maja 04, 2005 20:54

No to, gdybyś mogła, daj znać komu i ile. Może wysterylizowana Bogusia będzie miała więcej szczęścia.
Obrazek

tangerine1

Post » Czw maja 05, 2005 12:54

Rozmawiałam ze schroniskiem, niestety Bogusia dalej nie znalazła swojego domu... trzem kotom się poszczęściło, jej niestety nie. Bedzie wysterylizowana na dniach, są srodki na sterylizacje kotów.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

[poprzednia][następna]