Nie mniej jeśli czujesz potrzebę to OK.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madie pisze:Już wysłałam przelew. Jeśli chcesz potwierdzać to OK, ja nie mam takiej potrzeby. Nie wierzę żeby ktokolwiek przywłaszczył sobie taką kwotę przeznaczoną dla starej, chorej kobiety, a co doppiero osoba taka jak Ty, która pomocy dla kogoś inne szuka
Nie mniej jeśli czujesz potrzebę to OK.
Wasylisa pisze:Najlepiej byłoby poprosić którąś z fundacji o udostępnienie konta, a wpłaty dla p. Krystyny opatrywać stosownym tytułem. Czy ktoś ma pomysł, którą z fundacji można poprosić o tego rodzaju pomoc?
Wasylisa pisze:Byłam dzisiaj u p. Krystyny z jedzeniem. Zdziwiła się, że jedzenie dla ludzi, nie dla kotówDla kotów podrzucę coś następnym razem. Następny raz przewidziano na wtorek. Nie wyrobiłam się dziś na umówioną z Kotland godzinę, więc tylko zrzuciłam balast i poleciałam na trening. Instrukcja karmienia kotów została przełożona na kiedy indziej. Z treningu musiałam wyjść wcześniej, bo zdarłam sobie skórę na ręku. A potem wsiadłam w zły autobus i wracam do domu okrężną drogą. Ech...
Przekazałam pieniądze: 50 zł od Miuti i 50 zł od Madie. Kotland była świadkiem. Myślę, że P. Krystyna to jakoś Wam potwierdzi. Gdyby nie, zawsze można do niej zadzwonić i zapytać czy dostała ode mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jacex123, puszatek i 81 gości