Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MamaMeli pisze:Sihajka, zależy czy qpka czy nie qpka po odrobaczeniu. Melinda chyba z 3,5 dnia postanowiła nie qpkać więc nie tylko olej był w użyciu... a i tak robali nie wyqpkała , przy powtórzeniu też nie. Ja już i jajko, i siemię i wszystkie "domowe" rzeczy dawałam. Ale przy takim maluszku to ze wszystkim trzeba uważać...
Sihaja pisze:A już podałaś jej odrobaczanie?
lucka1 pisze:Sihaja pisze:A już podałaś jej odrobaczanie?
Tak podała 4 lipca, poprawka 14 lipca, wydaje mi się jakaś bardziej śpiąca choć syn twierdzi, że jest taka jak zwykle. Jak wpadam po pracy biegnę co u niej a ona leży i mruczy. Jestem "nadwrażliwa" jak określa rodzicielkę syn. Wczoraj pokwękiwała przy qupke ale ostatecznie załatwiła sprawę. Martwi mnie, że jeśli nic nie wydali robale zostaną i będą ją męczyć, może po 14 coś się zadzieje. Ponieważ pracuje do późna wszystkiego nie mogę zaobserwować.
MamaMeli pisze:lucka1 pisze:Sihaja pisze:A już podałaś jej odrobaczanie?
Tak podała 4 lipca, poprawka 14 lipca, wydaje mi się jakaś bardziej śpiąca choć syn twierdzi, że jest taka jak zwykle. Jak wpadam po pracy biegnę co u niej a ona leży i mruczy. Jestem "nadwrażliwa" jak określa rodzicielkę syn. Wczoraj pokwękiwała przy qupke ale ostatecznie załatwiła sprawę. Martwi mnie, że jeśli nic nie wydali robale zostaną i będą ją męczyć, może po 14 coś się zadzieje. Ponieważ pracuje do późna wszystkiego nie mogę zaobserwować.
no ja znalazłam dwa w kuwecie, odrobaczyłam raz drugi i nic...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, luty-1 i 425 gości