Powszechna Sterylizacja N°1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 02, 2014 13:59 Re: Powszechna Sterylizacja. Damy radę!

wniosek wyslac na ulice jasnogorska a faktura ma byc na kopalniana?
Kotka Milka

Post » Pon cze 02, 2014 14:02 Re: Powszechna Sterylizacja. Damy radę!

kristinbb pisze:W co tu kliknąć abym mogła Wasz wątek obserować ??
Kiedyś było to łatwiejsze...

Wspaniała akcja !!!

Dziękujemy! :1luvu:

W co kliknąć nie wiem. :oops: Może ktoś wie ?

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pon cze 02, 2014 14:12 Re: Powszechna Sterylizacja. Damy radę!

Kotka Milka pisze:wniosek wyslac na ulice jasnogorska a faktura ma byc na kopalniana?

Wszystkie informacje masz w mailu ode mnie i w info na pw. 8)

Chiara

Post » Pon cze 02, 2014 14:29 Re: Powszechna Sterylizacja. Damy radę!

Kolejną kotkę :kotek: w trudnej sytuacji zgłosiła do nas forumowa rejcz. Kotka jest ze wsi Chociul w lubuskim i mieszka u sąsiadki rejcz. Ma kocięta minimum raz w roku, ale one szybko giną. :( Rejcz udało już się jej znaleźć weterynarza, który wykona sterylizację za 110 zł. Sąsiadka zgodziła się oddać kotkę na zabieg. Zatem uratujemy kolejną przed niekończącą się wizją porodów i zmniejszymy choć odrobinę bezdomność. Bardzo się cieszę, rejcz! :piwa:

Kicia:

Obrazek

Chiara

Post » Pon cze 02, 2014 15:06 Re: Powszechna Sterylizacja. Damy radę!

Chiara pisze:Kolejną kotkę :kotek: w trudnej sytuacji zgłosiła do nas forumowa rejcz. Kotka jest ze wsi Chociul w lubuskim i mieszka u sąsiadki rejcz. Ma kocięta minimum raz w roku, ale one szybko giną. :( Rejcz udało już się jej znaleźć weterynarza, który wykona sterylizację za 110 zł. Sąsiadka zgodziła się oddać kotkę na zabieg. Zatem uratujemy kolejną przed niekończącą się wizją porodów i zmniejszymy choć odrobinę bezdomność. Bardzo się cieszę, rejcz! :piwa:

Kicia:

Obrazek

a jak ja się cieszę, że w końcu ta kocia makabra się tam skończy :)

rejcz

Od: Sob sty 11, 2014 20:04

Post » Pon cze 02, 2014 15:10 Re: Powszechna Sterylizacja. Damy radę!

Chiara pisze:
kristinbb pisze:W co tu kliknąć abym mogła Wasz wątek obserować ??
Kiedyś było to łatwiejsze...

Wspaniała akcja !!!

Dziękujemy! :1luvu:

W co kliknąć nie wiem. :oops: Może ktoś wie ?

na samym dole, na niebieskim pasku jest napis "obserwuj" między "strona główna forum" i "dodaj do zakładek" :)

rejcz

Od: Sob sty 11, 2014 20:04

Post » Pon cze 02, 2014 17:23 Re: Powszechna Sterylizacja. Damy radę!

Chiara pisze:Kolejną kotkę :kotek: w trudnej sytuacji zgłosiła do nas forumowa rejcz. Kotka jest ze wsi Chociul w lubuskim i mieszka u sąsiadki rejcz. Ma kocięta minimum raz w roku, ale one szybko giną. :( Rejcz udało już się jej znaleźć weterynarza, który wykona sterylizację za 110 zł. Sąsiadka zgodziła się oddać kotkę na zabieg. Zatem uratujemy kolejną przed niekończącą się wizją porodów i zmniejszymy choć odrobinę bezdomność. Bardzo się cieszę, rejcz! :piwa:

Kicia:

Obrazek

cusna tricolorka :1luvu:
Kotka Milka

Post » Pon cze 02, 2014 19:05 Re: Powszechna Sterylizacja. Się kręci! :)

A czy wiecie może czy w woj.podkarpackim jest prowadzona podobna akcja? W powiecie leżajskim jest dużo bezdomnych kotów.

anna84

Od: Pt maja 30, 2014 14:43

Post » Pon cze 02, 2014 19:10 Re: Powszechna Sterylizacja. Się kręci! :)

anna84 pisze:A czy wiecie może czy w woj.podkarpackim jest prowadzona podobna akcja? W powiecie leżajskim jest dużo bezdomnych kotów.

Wiedzieć nie wiemy, można spytać w urzędzie czy schronisku. Nasza akcja ma dotrzeć tam, gdzie jest osoba, która ogarnie logistykę, czyli znajdzie taniego weta, zajmie się łapaniem, przechowaniem itd. No i oczywiście ograniczają nas fundusze, zwłaszcza teraz na starcie. :roll:

Jak masz coś konkretnego - pisz. Będziemy myśleć. 8)

Chiara

Post » Pon cze 02, 2014 21:16 Re: Powszechna Sterylizacja. Się kręci! :)

Sylwia chciała umawiać cztery kocurki z Augustowa z listy rezerwowej na kastrację, ale po długim namyśle stwierdziłam, że przy takim zadłużeniu po prostu nas na nie nie stać i tniemy tylko ciężarne kotki... A pani dziś z płaczem dzwoni do Sylwii, że kocury ganiają po ulicach za kotkami. Sylwia do mnie zlituj się. Wiecie jak mocną stroną jest u mnie odmawianie kotom, więc...

zlitujcie się...

A ten jest z ul. Zamkowej i też czeka. Tylko za nim nikt nie płacze...

Obrazek

Chiara

Post » Wto cze 03, 2014 9:04 Re: Powszechna Sterylizacja. Się kręci! :)

Chiara pisze:Sylwia chciała umawiać cztery kocurki z Augustowa z listy rezerwowej na kastrację, ale po długim namyśle stwierdziłam, że przy takim zadłużeniu po prostu nas na nie nie stać i tniemy tylko ciężarne kotki... A pani dziś z płaczem dzwoni do Sylwii, że kocury ganiają po ulicach za kotkami. Sylwia do mnie zlituj się. Wiecie jak mocną stroną jest u mnie odmawianie kotom, więc...

zlitujcie się...

A ten jest z ul. Zamkowej i też czeka. Tylko za nim nikt nie płacze...

Obrazek

we wsi Augustowo mam jeszcze jedną sprawę sterylek w toku, ale nie wiem czy uda mi się przekonać ludzi, bo w tej wsi mieszkają strasznie roszczeniowi ludzie, nie za bardzo współpracujący, trzymajcie kciuki żeby się udało :ok: :ok: , więcej info niebawem

Chiara :1luvu: dzięki za zrozumienie sytuacji, a kocurek z ul. Zamkowej czeka cierpliwie w kolejce na kastracje, nie zostawiajmy go samego z tym problemem
Ostatnio edytowano Wto cze 03, 2014 9:07 przez sylwia1982, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Wto cze 03, 2014 9:06 Re: Powszechna Sterylizacja. Zlituj się...

kciuki mocne :ok:
Kotka Milka

Post » Wto cze 03, 2014 9:41 Re: Powszechna Sterylizacja. Zlituj się...

Tomek_k zgodził się, aby wpłata celowa sfinansowała dzisiejszy zabieg kici z Wadowic i... opłaci zabieg dla kocurka z Zamkowej. :dance: :dance2: :dance: Tomek_k :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Chiara

Post » Wto cze 03, 2014 9:48 Re: Powszechna Sterylizacja. Zlituj się...

Chiara pisze:Tomek_k zgodził się, aby wpłata celowa sfinansowała dzisiejszy zabieg kici z Wadowic i... opłaci zabieg dla kocurka z Zamkowej. :dance: :dance2: :dance: Tomek_k :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Super :ok: :1luvu: Tomek_k :ok: :1luvu:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto cze 03, 2014 11:17 Re: Powszechna Sterylizacja.

Cóż było robić ? Dopisałam kocurki do listy zabiegów w toku. :lol:

Niech Moc będzie z nami!

( W tym momencie Zosik zwykle odpowiada: "No przecież jest!" )
Ostatnio edytowano Wto cze 03, 2014 12:39 przez Chiara, łącznie edytowano 2 razy

Chiara

[poprzednia][następna]