Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:W co tu kliknąć abym mogła Wasz wątek obserować ??
Kiedyś było to łatwiejsze...
Wspaniała akcja !!!
Kotka Milka pisze:wniosek wyslac na ulice jasnogorska a faktura ma byc na kopalniana?
Chiara pisze:Kolejną kotkęw trudnej sytuacji zgłosiła do nas forumowa rejcz. Kotka jest ze wsi Chociul w lubuskim i mieszka u sąsiadki rejcz. Ma kocięta minimum raz w roku, ale one szybko giną.
Rejcz udało już się jej znaleźć weterynarza, który wykona sterylizację za 110 zł. Sąsiadka zgodziła się oddać kotkę na zabieg. Zatem uratujemy kolejną przed niekończącą się wizją porodów i zmniejszymy choć odrobinę bezdomność. Bardzo się cieszę, rejcz!
![]()
Kicia:
Chiara pisze:kristinbb pisze:W co tu kliknąć abym mogła Wasz wątek obserować ??
Kiedyś było to łatwiejsze...
Wspaniała akcja !!!
Dziękujemy!![]()
W co kliknąć nie wiem.Może ktoś wie ?
Chiara pisze:Kolejną kotkęw trudnej sytuacji zgłosiła do nas forumowa rejcz. Kotka jest ze wsi Chociul w lubuskim i mieszka u sąsiadki rejcz. Ma kocięta minimum raz w roku, ale one szybko giną.
Rejcz udało już się jej znaleźć weterynarza, który wykona sterylizację za 110 zł. Sąsiadka zgodziła się oddać kotkę na zabieg. Zatem uratujemy kolejną przed niekończącą się wizją porodów i zmniejszymy choć odrobinę bezdomność. Bardzo się cieszę, rejcz!
![]()
Kicia:
anna84 pisze:A czy wiecie może czy w woj.podkarpackim jest prowadzona podobna akcja? W powiecie leżajskim jest dużo bezdomnych kotów.
Chiara pisze:Sylwia chciała umawiać cztery kocurki z Augustowa z listy rezerwowej na kastrację, ale po długim namyśle stwierdziłam, że przy takim zadłużeniu po prostu nas na nie nie stać i tniemy tylko ciężarne kotki... A pani dziś z płaczem dzwoni do Sylwii, że kocury ganiają po ulicach za kotkami. Sylwia do mnie zlituj się. Wiecie jak mocną stroną jest u mnie odmawianie kotom, więc...
zlitujcie się...
A ten jest z ul. Zamkowej i też czeka. Tylko za nim nikt nie płacze...
Chiara pisze:Tomek_k zgodził się, aby wpłata celowa sfinansowała dzisiejszy zabieg kici z Wadowic i... opłaci zabieg dla kocurka z Zamkowej.![]()
![]()
Tomek_k
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 51 gości