Ja siebie też kopnę i pójdę zaopatrzyc footro w żwir i żarełko,coby kocina mi nie schudła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Przekleiłam ze starego, bo to ważny temat.becia_73 pisze:robię sondę -ktoś szczepił koty na wśiekliznę ?jeśli tak to czy wszystko było ok?
bez skutków ubocznych?
villemo5 pisze:ewa_mrau pisze:(...) a jak by co, to naleweczkę mam
będzie tak z 15 litrów, hih!
... mry!
To do nas na Sabacik wbijaj w lipcu
psiama pisze:Izka53, jak zakrapiasz stadko, koty najlepiej odseparować na kilka godzin, bo mogą w geście dobrej woli się nawzajem wylizywać.
A po wylizaniu często slinotok lub spektakularna piana na pysku, bo to gorzkie![]()
ewa_mrau pisze:villemo5 pisze:ewa_mrau pisze:(...) a jak by co, to naleweczkę mam
... mry!
a gdzie?
... mry!
villemo5 pisze:ewa_mrau pisze:villemo5 pisze:ewa_mrau pisze:(...) a jak by co, to naleweczkę mam
... mry!
a gdzie?
... mry!
Brodnica kujawsko - pomorskie. Termin ustala kotka doroty, bo pod jej grafik z urodzinami muszę się ustawić.
AniHili pisze:Nemi pisze:Przestudiować wątek viewtopic.php?f=8&t=159802&hilit=lakier#p10379195
DokładnieJednej pomaga odżywka, innej olejek - musisz poczytać i coś sobie dopasować. Ja na ten przykład używam póki co Eveline 8w1, ale coś jakby działać przestaje
psiama pisze:Przekleiłam ze starego, bo to ważny temat.becia_73 pisze:robię sondę -ktoś szczepił koty na wśiekliznę ?jeśli tak to czy wszystko było ok?
bez skutków ubocznych?
Purewax znam bardzo dobrze, ale TYLKO odmianę wirusową, wiele razy szczepiłam. Świetnie się koty po tym czuły i złowiłam opinie wet, że sa to dobrze tolerowane szczepionki. Na wściek szczepię tylko psy.
Kiedyś zasięgałam języka i znalazłam w kilku źródłach, że obserwuje się po szczepionkach przeciwko wściekowi częstsze odczyny i powstają częściej niż standardowo mięsaki.
Ale to było dawno temu i obecnie sytuacja pewnie jest juz lepsza. No i u mnie dylematu nie było, bo koty niewychodzące. Szukałabym Becia w internecie bieżących opinii i u zaufanych wet.
Złe wieści rozchodzą się szybko, źle oczyszczone szczepionki wypływają i są zamieniane na lepsze następniki.
NITKA/KARINKA pisze:Szukałam pewnego gifa z czarownicą ( nie znalazłam), a znalazłam to
http://lysagora.republika.pl/gify.htm
villemo5 pisze:ewa_mrau pisze:villemo5 pisze:ewa_mrau pisze:(...) a jak by co, to naleweczkę mam
... mry!
a gdzie?
... mry!
Brodnica kujawsko - pomorskie. Termin ustala kotka doroty, bo pod jej grafik z urodzinami muszę się ustawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości