Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:Próbowałam dodzwonić się do schroniska w celu ustalenia tego czy koteczki jeszcze tam są, ale nr stacjonarny nie był odbierany, a tel, kom. "poza zasięgiem". Tak więc nadal nie mamy informacji czy maluchy tam są, a to istotne przecież, bardzo.
justyna8585 pisze:Rozmawiałam z tym Panem,o którym pisała Mama_giny.Na razie nie organizują wyjazdu,ale on może sie postarać i to będą koszta, ok 200 zł.Chyba,że znajdzie sie jeszcze ktoś chętny.Ma wrzucić info na jakąś stronke i odezwie sie
aannee99 pisze:Nie ukrywam, że gdyby kociak został dowieziony do Wrocławia, to byłoby łatwiej mi go odebrać, jest to po prostu bliżej nas, krótsza trasa. Napisałam Justynie na Fb, aby dowiedziała się o transporcie, o którym pisała tutaj na wątku :justyna8585 pisze:Rozmawiałam z tym Panem,o którym pisała Mama_giny.Na razie nie organizują wyjazdu,ale on może sie postarać i to będą koszta, ok 200 zł.Chyba,że znajdzie sie jeszcze ktoś chętny.Ma wrzucić info na jakąś stronke i odezwie sie
Chciałabym wiedzieć jaka dokładnie będzie to kwota, jeżeli nie będzie innej możliwości, to będę starała się uzbierać pozostała kwotę, która będzie mi brakowała ( w tej chwili mam przeznaczone 100 złotych na ten cel ).
Dzwoniłam dzisiaj do Reksia, ale nikt nie odbierał. Zostawiłam Im smsa z prośbą o kontakt w celu uzyskania informacji na temat przewiezienia kociaków na trasie Ruda Śląska - Zielona Góra. Czekam na kontakt od Nich. Maxymalnie do dnia dzisiejszego mieli sami się ze mną skontaktować. Później zadzwonię jeszcze raz.
Napisałam też do osoby na FB, która przewozi zwierzaki za zwrot kosztów, ale .. ale to pewnie kwota mała nie będzie, jednak dobrze pukać do każdych drzwi i dowiedzieć się, a może akurat się uda?.
Wczoraj zastanawiałam się już nad podróżą pociągiem, ale nie wiem czy tak daleka podróż dla kociaka/kociaków byłaby dobrym pomysłem?.
Rianne Odezwij się proszę, napisz czy byłaby możliwość abyście odebrali dwa kociakiu paru dni a ja wtedy kombinowałabym odbiór kocurka od Was, z Wrocławia, to by wiele ułatwiło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 73 gości