Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jesis pisze:W kwestii okulisty skontaktowałam się z osoba obecnie odpowiedzialną za kicię i póki co wizyty nie było. Klarze szykuje się za kilka dni dom tymczasowy i być może wtedy taka wizyta się odbędzie.
alessandra pisze:Wczoraj na gorąco od jerzykowki miałam informacje na temat wizyty i przyszłego ds Homerka i pod koniec opowieści stwierdziłam,że sama bym tam chętnie na ds wyjechała![]()
![]()
jesis pisze:Sprawa wygląda następująco: Klara obecnie przebywa w Lublińcu u osoby, która niestety nie ma czasu żeby jechać na wizytę. Codziennie po kilka interwencji, masa psów i krytycznych sytuacji. Jeśli jakimś cudem znalazłby się ktoś, kto zabierze Klarę na badania, to środki na ten cel znajdą się na pewno. Jedyny problem w tym, ze z Klarą nie ma kto i kiedy jechać:(
Co do samej kici, to jest ponoć przecudna, drugim oczkiem na bank coś widzi.Codziennie oczywiście otrzymuje antybiotyki zarówno doustnie jak i do oczu. Przez dni dostawała środek przeciwzapalny. Ponieważ trafiła do tego domu prosto z obory, pomyślano wczoraj, ze choć tochę umyją ją mokrą szmatką. Napuszczono wody do umywalki...i tu niespodzianka...Klara zaczęła się pluskać:). Miała taką frajdę i przyjemność z tej kąpieli, ze wszyscy byli w szoku:) Okazało się, ze suszarki też się nie boi:) Po wszystkim zasnęła ze zmęczenia:)
Jeśli ktokolwiek będzie w stanie zabrać malutką na diagnozę do dr Stefanowicza to proszę o kontakt na PW. Dysponuję nr telefonu osoby,u której obecnie jest Klara.
alessandra pisze:a co tam , Panie słychać w krecikowie?-tylko ten ząb, Aniu Cię usprawiedliwia,żes do ślepaczków jeszcze sie nie zameldowała na czekoladki i kawkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Google [Bot] i 64 gości