Nakarmiłam Bogusia-69%
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tam są zdjęcia ale tutaj nie mogę ich wkleić bo są za duże a w pracy nie mogę ani nie mam jak zająć się ich obróbką i wczytać na swoje konto na PhotobucketWieczorem na stronie tablica.pl ukazały się takie wiadomości:
Wyklikaliśmy wspólnie 1600 kg karmy + 400 kg daje portal tablica.pl
4 pieski znalazły dom : Hast, Czejen, Snajperka i Gniecha
Oczywiście we wszystkich pozostałych akcjach cały czas bierzemy udział a jeśli ktoś spośród nas zauważy gdzieś kolejną zawiadamiamy się wzajemnie właśnie na tych wątkach "konkursowych"pwpw pisze:Ale na banerki nadal klikamy?
kussad pisze:Przypominam linki także z prośbą o regularnie dopisywanie się i podnoszenie wątków konkursowych na których jestem aktywna albo je prowadzę:![]()
Wątek"Tona karmy dla schroniska"viewtopic.php?f=1&t=153306&start=945
Mój wątek z konkursami:"POMÓŻ TYLKO KLIKAJĄC - akcje dla kotów, psów, dzieci i nas"viewtopic.php?f=8&t=145337
"NAKARM PSA Z TABLICA - nowe edycje - KARMIMY PSIAKI" - wątek z prośbą o dopisywanie sięviewtopic.php?f=1&t=158224&p=10289070#p10289070
AKCJA TONA - 440 888! - http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU KiepskoAutor: Tablica.pl o 11:12
Klikanie w przycisk na ogłoszeniu - czy to rzeczywiście wystarczy żeby do schroniska trafiła prawdziwa karma? W naszej akcji jest to możliwe a wszystko dzięki Waszemu zaangażowaniu i naszej małej pomocy finansowej
W tegorocznej akcji brały udział schroniska w Koninie i Zielonej Górze. Z obu schronisk wytypowano 30 psów a w trakcie akcji dołączyło kolejne 10. Łącznie nakarmiliście więc 80 psów i dodatkowo - pierwszy raz w historii akcji - 5 kotów ze schroniska w Starogardzie Gdańskim.
80 psów po 20 kg karmy daje 1600 kg - Tablica dorzuciła dodatkowo 400 kg i w ten sposób uzbierała się całkiem duża ilość: 2 tony karmy. Oczywiście koty otrzymały swoją porcję - 100 kg kociej karmy.
W ten weekend przekazaliśmy karmę do schronisk, poniżej fotorelacja z obu schronisk - zapraszamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 81 gości