Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ventrue1 pisze:Milbemax podawali Rysi i podali pół dla Juliana- pamiętam że pytałam wetkę bo było to pierwsze odrobaczanie Rysi u mnie czy działa tylko na glisty czy na tasiemce też i powiedziała, że na tasiemce również bo to lek o szerokim spektrum i nie trzeba już nic dodatkowo podawać (bałam się strongholdu i advocate po alergii na fiprex a odrobaczyć trzeba było przezornie choć z robalami się nie spotkałam ani przed ani po)
lidka02 pisze:Widać na zdjęciu ładnie zagojone tylko jeszcze spuchnięte , ale kotka nie interesuje się tym,..
lidka02 pisze:Glizdy to zawsze miałam z nowym kotem ale tego paskudztwa jeszcze nie
taizu pisze:lidka02 pisze:Glizdy to zawsze miałam z nowym kotem ale tego paskudztwa jeszcze nie
Masz szczęście, u mnie się zalągł u kotów niewychodzących i niekontaktujących się z innymi
lidka02 pisze:alessandra pisze:to jutro leci do Ciebie
Ale coczy tabletki
![]()
Dziekuje
lidka02 pisze:Tabletka doszła aniele dziękujekotke dziś odrobaczyłam tabletką Milbemax ..Czekamy co z niej wyjdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości