» Czw wrz 05, 2013 15:40
Re: ZOSIU WRACAJ! - Pomoc dla zwierząt Zofia.Sasza -rozlicz.
powiem tylko tyle a łzy mi stają w gardle, ubłagałam pracowników Oddziału Intensywnej Terapii na którym leży Zofia o przekazanie Jej bez względu na stan; Zosiu nie musisz się martwić wszystkie koty i Twoje psy są bezpieczne ,całe, zadbane. Obiecano mi,że powtórzą . Czy tak będzie nie wiem, ale mam nadzieję.
Wszystkie animozje, pytania dlaczego odkładamy na bok. My wszyscy samej Zofii nie jesteśmy w stanie pomóc, ale możemy wspólnymi siłami pomóc zwierzętom jakie miała pod opieką i to jest teraz priorytetem. Dzisiaj nie udało się nam zrobić nowych zdjęć, a chcielibyśmy aby każdy kot miał po kilka chociażby do ogłoszeń ( adopcje). może wspólnymi siłami rozpoznamy, który z czarnych kotików jest który. Poznałyśmy Harrego, grubiutką Heaven b.nieufną w zasadzie dziką , nie wiemy który to Higwey również nieufny i prawie dziki no i Sul nadal przestraszona, nieco nieufna, czym one się różnią ? Lulek wiadomo, Tupak wiadomo, Lili Lou wiadomo, Frodzik wiadomo, Holy wiadomo. Nieustająco prezentują swoje wdzięki Lulek, Frodzik i Harry trzy największe miziaki. Ewa