Wrocław-Kowale - pilna potrzeba pomocy w sterylizacji kotek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 28, 2014 12:40 Re: Wrocław-Kowale - pilna potrzeba pomocy w sterylizacji ko

Ta mamka nie przyjęła maleństwa, jestem w kropce.....
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Sob sie 15, 2015 21:06 Re: Wrocław-Kowale - pilna potrzeba pomocy w sterylizacji ko

Witam.
Piszę w imieniu Martki, która nie ma dostępu do Internetu, a bardzo potrzebuje wsparcia. Jeździ regularnie na Kowale, dogląda tam stadka, sterylizuje nowo pojawiające się koty, leczy chore i regularnie zostawia karmę na dokarmianie przebywających tam kotów. Potrzebna jest pomoc przede wszystkim w postaci karmy. Bez Was nie da już dłużej rady tym bardziej, że nie pomaga tylko kotom na Kowalach.
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pon sie 17, 2015 21:49 Re: Wrocław-Kowale - pilna potrzeba pomocy w sterylizacji ko

Kowale i Kwidzyńska to bliziutko mnie. Mam pytanie do Martki, czy zna tego kota?
Obrazek
To kocur, bardzo chudziutki, taki szaroburas, łapy podbielane, długi i baaaardzo chudy. Przychodzi do mnie i czeka na dachu komórki na michę. Zjada i zwiewa. Nadchodzi od strony hurtowni na Kwidzyńskiej. Czy to jest kot z grupy dokarmianej przez Martkę? Bezdomny? Co o nim wiadomo?
We wrześniu postaram się wesprzeć karmą Martkę, teraz nie dam rady, ale za chwilę coś wykombinuję.
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon sie 24, 2015 19:42 Re: Wrocław-Kowale - pilna potrzeba pomocy w sterylizacji ko

Czituś, martka nie ma internetu. Jak się z nią będę widzieć, to opiszę biedaka.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

[poprzednia]