Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 01, 2013 23:44 Re: Wawa-Kornelka i dzieci zyją,ale co dalej? DT z człowieki

Kocia rodzina w szoku! KTOS im zajął wersalke! :D Jedynie Jeep mnie ogląda co chwila zza innej części. A teraz przebiegł się Nissan. No ciekawie będxzie, bardzo ciekawie.
Ostatnio edytowano Pt lip 05, 2013 18:02 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 02, 2013 6:35 Re: Wawa-Kornelka i dzieci zyją,ale co dalej? DT z człowieki

Blogosławiona umiejętnośc spania mimo szaleństw, ktore się głównie odbywały w przedpokoju i łazience. Sądząc po ilości sprzątania nie wszystko słyszałam :)
Jedynie Toyka chyba przesiedziała jakiś czas za pralką i jej przeraźliwe nawoływania były skuteczniejsze niż budzik.
Mama spałaszowała sniadanie. Moja misja sterylkowa zakończona :)
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lip 02, 2013 9:12 Re: Wawa-Kornelka i dzieci zyją,ale co dalej? DT z człowieki

Ja cały czas kibicuję kociej rodzince :) Zdjęcia są super, ale kociaki BARDZO potrzebują DT, inaczej nie oswoją się!
Dlatego

APELUJEMY O DT DLA KOCIAKÓW

bo wtedy znajdą szybko domy, są przecież zdrowe i śliczne. Może ktoś ma kącik żeby je przygarnąć?

(BTW, ile mają tygodni, może zaczniemy je ogłaszać? Chociaż lepiej pewnie by poszło jakby były nauczone kontaktu z człowiekiem - jak widać nie mają trudności w uczeniu, tylko materiału do nauki mało...)

Adam
aburacze

Post » Wto lip 02, 2013 13:31 Re: Wawa-Kornelka i dzieci zyją,ale co dalej? DT z człowieki

Jeszcze raz napiszę, może ktoś kto mógłby zaoferować DT wypatrzy? :)

Adam
aburacze

Post » Wto lip 02, 2013 18:21 Re: Wawa-Kornelka i dzieci zyją,ale co dalej? DT z człowieki

:kotek:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto lip 02, 2013 20:45 Re: Wawa-Kornelka i dzieci zyją,ale co dalej? DT z człowieki

zaglądam zapytać :kotek: jak rodzinka kocia się miewa i ich cudowna opiekunka :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro lip 03, 2013 0:02 Re: Wawa-Kornelka i dzieci zyją,ale co dalej? DT z człowieki

kasia1568 pisze:zaglądam zapytać :kotek: jak rodzinka kocia się miewa i ich cudowna opiekunka :1luvu:

Dzisiaj wieczorem zostala potwierdzona naocznie płeć męska Nissana :wink: Chłopak najedzony przeciągnął się i zadarł ogon. Niewiadomą zostaje Toyka, ale sądze jednak, ze to dziewczynka, ma taką małą głowkę no i spojrzenie nieśmiałe.

Kornelka ok, je, jest wystraszona, ale ciekawa róznych rzeczy.

Dzis po raz pierwszy wszystkie maluchy jadły przy moich nogach, oczywiście będąc w gotowości do ucieczki. Ale zbliżyły się - to pewnie efekt tej jednej wspólnie spędzonej nocy i poranka :mrgreen:
Popjedyncze kichnięcia się utrzymują no i znów zauwazyłam, że Kangus ma po jedzeniu czkawkę.

Marzenia11

Post » Śro lip 03, 2013 9:07 Re: Wawa-Kornelka i dzieci PILNIE POTRZEBNY DT z człowiekiem

podnoszę :!:

asia2

Post » Śro lip 03, 2013 9:33 Re: Wawa-Kornelka i dzieci PILNIE POTRZEBNY DT z człowiekiem

są coraz bardziej ufne :1luvu: to super. Duze głaski dla całej rodzinki (jeśli pozwolą oczywiście) :kotek: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro lip 03, 2013 14:40 Re: Wawa-Kornelka i dzieci PILNIE POTRZEBNY DT z człowiekiem

No właśnie, robią postępy :ok: Fajnie by było jakby miały DT z ludźmi a nie same siedziały...

Adam
aburacze

Post » Śro lip 03, 2013 18:01 Re: Wawa-Kornelka i dzieci PILNIE POTRZEBNY DT z człowiekiem

Domku, czekają na ciebie kocie piękności! :ryk:
Domku, zgłoś się!!! :1luvu:
Obrazek Obrazek

pusiadanusia

Od: Czw sty 22, 2009 6:14

Post » Śro lip 03, 2013 18:33 Re: Wawa-Kornelka i dzieci PILNIE POTRZEBNY DT z człowiekiem

Ja nie bardzo zrozumialam,gdzie sa te koty...? W domu u kogos czy na podworku?

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Śro lip 03, 2013 18:44 Re: Wawa-Kornelka i dzieci PILNIE POTRZEBNY DT z człowiekiem

Czarna puma pisze:Ja nie bardzo zrozumialam,gdzie sa te koty...? W domu u kogos czy na podworku?

kocięta razem z mamą są w pustym mieszkaniu. Marzena przychodzi do nich raz dziennie dać jeść, zmienić kuwety. To malo, więcej nie może.
Dlatego szukamy domku doslownie na owojenie bo kocięta są piękne i na pewno zaraz będzie dla nich dom stały. Nie chcemy jednak ryzykować oddania do DS i ogłaszania kocików nieoswojonych. Nie potrzebny stres dla nich bo mogą wrocić do nas i nowego wlaściciela, ktory niekoniecznie musi mieć doświadczenie w oswajaniu kotów. No i każdy by chcial mieć przytulankę odrazu.

asia2

Post » Śro lip 03, 2013 18:55 Re: Wawa-Kornelka i dzieci PILNIE POTRZEBNY DT z człowiekiem

asia2 pisze:
Czarna puma pisze:Ja nie bardzo zrozumialam,gdzie sa te koty...? W domu u kogos czy na podworku?

kocięta razem z mamą są w pustym mieszkaniu. Marzena przychodzi do nich raz dziennie dać jeść, zmienić kuwety. To malo, więcej nie może.
Dlatego szukamy domku doslownie na owojenie bo kocięta są piękne i na pewno zaraz będzie dla nich dom stały. Nie chcemy jednak ryzykować oddania do DS i ogłaszania kocików nieoswojonych. Nie potrzebny stres dla nich bo mogą wrocić do nas i nowego wlaściciela, ktory niekoniecznie musi mieć doświadczenie w oswajaniu kotów. No i każdy by chcial mieć przytulankę odrazu.

Rozumiem. A jak znalazlyscie to puste mieszkanie? Czy tam jest na tyle bezpiecznie,ze nikt tam nie wejdzie nagle i nie wywali kotow????

Czarna puma

Od: Pt cze 28, 2013 21:46

Post » Śro lip 03, 2013 20:45 Re: Wawa-Kornelka i dzieci PILNIE POTRZEBNY DT z człowiekiem

myślę, że są bezpieczne

asia2

[poprzednia][następna]