przyszła umrzeć na moim balkonie. Fionka nie żyje [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 15, 2013 11:02 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Poker71 pisze:
greenus pisze:
justyna p pisze:
greenus pisze:Ona jest kotem idealnym:D Uwielbiam takie zadziory :D

Uważaj, bo zaraz prezencik Poker zapakuje :ryk:

Gdyby nie to, że studiuję i mam już jedną taką zadziorę na 29 metrach, to bym wzięła:D

za późno :twisted: już kukardka zawiązana, tobołki przygotowane :twisted:

i płot w gratisie :D :wink:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro maja 15, 2013 11:03 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

nelka83 pisze:
Poker71 pisze:
greenus pisze:
justyna p pisze:

Gdyby nie to, że studiuję i mam już jedną taką zadziorę na 29 metrach, to bym wzięła:D

i płot w gratisie :D :wink:

nawet taburecik TŻ wydłubie z jakiegoś pniaka :P

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro maja 15, 2013 11:16 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Czyli warto, masa gratisów! :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro maja 15, 2013 12:26 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Poker71 pisze:
greenus pisze:
justyna p pisze:

No proszę, to super :)
......................... <3 Froteczkowo-Franciszkowy wątek <3.........................
Obrazek Obrazek Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152615

greenus

Od: Śro lis 28, 2012 17:15

Post » Śro maja 15, 2013 12:36 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

greenus pisze:
Poker71 pisze:
greenus pisze:
justyna p pisze:

No proszę, to super :)

adres mam, kiedy dostawę zrobić ? :mrgreen:

Poker71

Post » Śro maja 15, 2013 12:39 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Poker71 pisze:

na za 2 lata-wtedy będę mężata, dzieciata, z wielkim domem i przyjmę każdą ilość kotów:D:D:D
......................... <3 Froteczkowo-Franciszkowy wątek <3.........................
Obrazek Obrazek Obrazek

greenus

Post » Śro maja 15, 2013 12:44 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

greenus pisze:
Poker71 pisze:

na za 2 lata-wtedy będę mężata, dzieciata, z wielkim domem i przyjmę każdą ilość kotów:D:D:D

zwracam uwagę szerokiemu gronu na przyrzeczenie publiczne :mrgreen:

Poker71

Post » Śro maja 15, 2013 12:51 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Poker71 pisze:
greenus pisze:
Poker71 pisze:

zwracam uwagę szerokiemu gronu na przyrzeczenie publiczne :mrgreen:

heheh:D

Tak szczerze to już nie mogę się doczekać, żeby skończyć studia, zacząć pracować i zacząć wynajmować coś większego niż kawalerka. Ale jak na razie to nas nie stać nawet na 2 pokoje. Andrzej nawet mówił,żeby wziąć jeszcze jednego kotka, ale pod warunkiem większego metrażu:)
Obrazek Obrazek Obrazek

greenus

Post » Śro maja 15, 2013 12:52 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

dasz radę, ja z TŻtem, izolowaną Ryfką i Gryzeldką wariatką a teraz jeszcze Fioną żyjemy na 30m2 i tylko mojej półkoszafki bezprawnie zagrabionej mi brak :mrgreen:

Poker71

Post » Śro maja 15, 2013 12:59 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Poker71 pisze:dasz radę, ja z TŻtem, izolowaną Ryfką i Gryzeldką wariatką a teraz jeszcze Fioną żyjemy na 30m2 i tylko mojej półkoszafki bezprawnie zagrabionej mi brak :mrgreen:

Nie wiem jak Frotka by zareagowała na kolejnego kota (poprzedniego współlokatora gryzła, drapała i terroryzowała-jak ona leżała na łóżku, czy fotleu, to Lucjanek siedział pod stoliczkiem, a kupy jego z kuwetki były wykopywane, rozwalane po ścianach, pralce-dramat był....), czeka ją za około tydzień dwa sterylka, w lipcu wyjeżdżamy na 2 tygodnie za granicę. Poza tym jak na razie nie stać nas na kolejnego kota. Gdyby były możliwości finansowe to tak, ale ja nie pracuję, bo na dziennych jestem i niestety :(
Obrazek Obrazek Obrazek

greenus

Post » Śro maja 15, 2013 13:08 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Poker dobrze prawi:] W kawalerce spokojnie 3 koty się mieszczą. W mojej mieszkała psiapsióła z mążem i dwójką dzieci (nie wiem jak się upchali), więc dwoje ludzi i dwa koty to pikuś w porównaniu :mrgreen: Ważne, żeby znaleźć miejsce na dużą kuwetę i kawałek drapaka i szafa gra i buczy.
Z zawłaszczaniem mebli niestety trzeba się liczyć (co mi tu jakieś komiksy stawiacie na mojej półce :twisted: ). Najgorzej jak sobie kot ubzdura, że będzie w szafie spał i co rano trzeba gacie z podłogi zbierać i każdą koszulkę odkłaczać przed założeniem :roll:

Poker, to chyba lepiej, że Fiona odczepiła się od karnisza i zajęła półką, półki chyba nie urwie ;)
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Śro maja 15, 2013 13:19 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Hikiko pisze:Poker dobrze prawi:] W kawalerce spokojnie 3 koty się mieszczą. W mojej mieszkała psiapsióła z mążem i dwójką dzieci (nie wiem jak się upchali), więc dwoje ludzi i dwa koty to pikuś w porównaniu :mrgreen: Ważne, żeby znaleźć miejsce na dużą kuwetę i kawałek drapaka i szafa gra i buczy.
Z zawłaszczaniem mebli niestety trzeba się liczyć (co mi tu jakieś komiksy stawiacie na mojej półce :twisted: ). Najgorzej jak sobie kot ubzdura, że będzie w szafie spał i co rano trzeba gacie z podłogi zbierać i każdą koszulkę odkłaczać przed założeniem :roll:

Poker, to chyba lepiej, że Fiona odczepiła się od karnisza i zajęła półką, półki chyba nie urwie ;)

Myślałam, że tylko moja Frotka uwielbia świeże, wyprane, wyprasowane, ułożone w szafce ciuchy jako posłanko :D
Ale i tak, szafa w której stoją buty jest najlepsza, bo drzwi są uszkodzone, można tam zawsze wejść i nawąchać się zapachów butowych:D

Całe szczęście po zasłonkach w przeciwieństwie do Fionki nie biega :)
Obrazek Obrazek Obrazek

greenus

Post » Śro maja 15, 2013 13:31 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

[/quote] (...)
Myślałam, że tylko moja Frotka uwielbia świeże, wyprane, wyprasowane, ułożone w szafce ciuchy jako posłanko :D (...)
[/quote]

Eee nie, tak chyba mają wszystkie futrzaste. Moja persa ZAWSZE wytropi świeżo prasowane, przygotowane do włożenia do szaf i szafek rzeczy. A włosów ma duuużo....
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Śro maja 15, 2013 13:39 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

A propos zasłon i firanek: Poker, czy atak Fio na karnisz wyglądał może tak?

Obrazek

Tak atakuje karnisz Kita :twisted:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro maja 15, 2013 13:44 Re: przyszła umrzeć na moim balkonie. kicia żyje, brak kasy

Hikiko pisze:Poker, to chyba lepiej, że Fiona odczepiła się od karnisza i zajęła półką, półki chyba nie urwie ;)

Says who?
Ona to robi zamiennie :evil:

Poker71

[poprzednia][następna]