Ruda kosmata Aurelia- pojechała do DS ♥♥♥

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 21, 2012 7:31 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

Ale mam nerwa! :?
Biorę transporter do pracy, znajoma przyjedzie dzisiaj do mnie ok 11-stej i umówię się z nia,że po pracy wpadne i bedę łapać kocinę-nie ufam jej, nie sądzę, by zanadto się starała przy łapaniu, do tego trzeba włożyć i doswiadczenie i serce, nawet gdyby kot sie bronił i gryzł. Większość takich ludzi z reguły w takim momencie wypuszcza kota-bo nie dał się złapać
Wolę to sama zrobić. Niestety pewnie czeka mnie nieprzespana noc, bo Panduś będzie musiał tę noc spędzić w klatce , w pokoju, a kocina ruda w łazience-Panduś wyje w klatce jak opętany :(
Jutro do pracy pójdę z rudziszczem , a Pan Krzysztof odbierze toto ok 13-14-stej.
Oby sie udało!!!!
Monia-te rozmowy z pozaziemskimi bytami to juz dzisiaj i jutro potrzebne są!!!! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 21, 2012 8:17 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

Współczuję nerwa, ale, niestety taka nerwica jest nie do opanowania.
Zaraz galopuję, niestety, na pogrzeb :(
Ale cały czas nie przestaję ciepło myśleć.
Tyle zaangażowania, tyle stresu, musi się udać.
Z Milusią się udała partyzantka, tu także musi :ok:
ściskamy.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt gru 21, 2012 8:43 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

Kasieńko, oby się udało :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt gru 21, 2012 9:51 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

ja też cały czas myślę i trzymam kciuki ! :) MUSI się udać !
zwłaszcza że ostatnie dwa dni bardzo mroźne były... Nie wiem jak w Morągu ale w Warszawie jest dzisiaj -13 (!). Wyszłam rano tylko na chwilę do sklepu i tragedia normalnie...
Nie wyobrażam sobie jak muszą walczyć te wszystkie biedaki na dworze :(

kiniasz90

Od: Śro gru 19, 2012 22:02

Post » Pt gru 21, 2012 11:55 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

Uda się i to bez przeszkód, ja już naprawdę szamaniłam "trochi" dziś rano i wczoraj przed snem :oops:
Ehm jak będzie tak jak mówię, to powiem co :mrgreen:
Rude ma samo podejść i nie ma , że nie.
Jak nie, jak tak :!:

KropkaXL na froncie masz doping ode mnie :mrgreen:
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt gru 21, 2012 15:36 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

Obrazek

Rudy poddaj się , opór jest nadaremny, KropkaXL dopadnie Cię nawet w piekle.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pt gru 21, 2012 15:41 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

właśnie wyjeżdżamy do Grudziądza :)
Kasiu jak tylko będzie coś wiadomo to pisz/dzwoń.
No i kciuki wciąż zaciśnięte :ok: :ok: :ok: :ok:
Teraz już musi się udać bo moja Pani wet otwiera klinikę w wigilię żeby zrobić kociszonowi testy więc teraz niech już nie kombinuje ;) !

kiniasz90

Post » Pt gru 21, 2012 15:52 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

kiniasz ja mam dziś od 17stej medytację w grupie :mrgreen: - to całą grupę zaprzęgnę do pługa.
Rudy skubaniec jak zobaczy Kropkę , sam wskoczy do transporterka i zamknie za sobą drzwiczki.

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Monika_Krk

Post » Pt gru 21, 2012 17:38 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

Dziewuszki-sorry,że dopiero teraz piszę, ale zostawiłam komórę w domu i nawet nie mogłam zawiadomic nikogo,że Aurelia juz złapana!!!!
Kicia jest przepiekna, tuli sie do rak, choc ze złapaniem byłby problem, gdyby nie opiekunka!-Aurelia boi sie obcych, zna tylko opiekunkę. Niepotrzebnie sie obawialam-pani Grażyna pewnym chwytem za skórę na karku złapała dziewusię i wsadziłyśmy ja do transporterka, po czym zawiozłyśmy ją do mnie do pracy. Odpchlilam dziewczynę od razu, coby gości mi nie zostawiła w pracy. Ma zaimprowizowaną kuwetę, legowisko, wodę i odrobinę royalka, żeby się nie napchała za bardzo przed jazdą.Stwierdziłam,że skoro jutro w pracy będę sama i nikogo więcej nie będzie, to niech juz ona tam zostanie, nie będzie sie stresowała kolejną zmianą miejsca, moimi kotami, a ja nie będę musiała zamykać Pandusia w klatce, by Aurelię umieścić w lazience-imię od złota-Aurelia, samo mi się nasunęło, jak tylko potwierdziło się,ż eto dziewunia!
Bąki sadzi okropne, ale nie chciałam jej odrobaczać przed drogą, bo by za...a caly transporter w czasie jazdy-brzuch duży-może być kotna niestety-choć nie musi-może to tylko gazy i robale.
Ufff-ale mnie ten dzień nerwów kosztował!
Dzięki za kciuki i obecność-nawet nie wiecie jak bardzo sie balam,że nie uda się jej złapać-taka okazja juz by się pewnie nie trafiła!
Kinia-zakochasz się!
Zrobiłam komórką koleżanki zdjęcie, ale za diabła nic nie widać, bo jej aparat nie ma lampy błyskowej, a kicia wlazła sobie pod krzesełko w najciemniejszym kącie pracowni i już!
Zaraz zrzucę zdjęcie i zobaczycie,że jest -naprawdę jest!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt gru 21, 2012 17:50 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

A guzik! :( -nie zrzucę zdjęcia-kabelek diabli wzieli! :( :( -chyba wiem, co za licho maczało w tym pazurki, a raczej ząbki-wtyczka usb lata sobie luzem-jak one to zrobiły?????
Wysłałam mmsa do Kingi-kiniasz-niech juz wie,że Aurelka czeka na swój szczęśliwy dzień juz w bezpiecznym miejscu!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 21, 2012 17:52 Re: Rude kosmate nie wiadomo co- szykuje się DT!!!!

Ja w drodze ale na szczęście internet w tel działa :D super!!!!!!!! Cieszę się baaaaardzo!!!! A zajrzalas moze do pysia? Wiadomo jaki wiek mniej więcej? ;> jej urodę widać nawet na najciemniejszym zdjęciu! :) wszystko okaże się w poniedziałek... bo jutro do 14 to na pewno nir dojedzie do mnie a w niedziele nie czynne :( mam nadzieję ze to tylko robaki! :1luvu: Kasiu jesteś wielka!!!!

kiniasz90

Post » Pt gru 21, 2012 18:00 Re: Ruda kosmata Aurelia- szykuje się do DT!!!!-złapana!

To Ty jesteś wielka!!!!
To Ty dajesz jej szansę na lepsze życie-być może w ogóle na życie!!!!
Nie zaglądałam do pysia, obcięłam jej tylko największe dredy koło pysia, bo ona podobno o wszystko sie tak pysiem tarła, jak sie ją głaskało-o moje ręce tez się tak tarła, wręcz wtulała głowinkę w dłoń!-aż tak strasznie skudlona nie jest-myślałam,że będzie gorzej!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt gru 21, 2012 20:58 Re: Ruda kosmata Aurelia- szykuje się do DT!!!!-złapana!

akurat kudłami najmniej się martwie :)
najwyżej będzie sfinksem przez jakiś czas :ryk:
miejmy nadzieję że jeszcze tylko jutro wszystko sprawnie pójdzie :) więc kciuki wciąż wskazane :ok:

kiniasz90

Post » Pt gru 21, 2012 22:16 Re: Ruda kosmata Aurelia- szykuje się do DT!!!!-złapana!

No i są oczywiście :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt gru 21, 2012 22:27 Re: Ruda kosmata Aurelia- szykuje się do DT!!!!-złapana!

Wielkie brawa kobitki.
Ja wróciłam z pogrzebu, zmarznięta i zasmucona...
ale cieszę się ogromnie z tego, że pierwszy etap przerzutu kociej partyzantki został uwieńczony sukcesem.
Oby tak dalej.
Łapska zaciśnięte :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]