Biały kocurek ma DOM! jest transport i wielkie szczęście! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 16, 2012 8:18 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

ewar pisze:Jest transport dla kotka!!!!Samochodem z Lublina do Warszawy, dzisiaj TŻ meksykanki wraca z Lublina.Ma transporterek, podkłady, wszystko, tylko dać mu kota.Zosia ( meksykanka) dzwoniła pod podany numer wczoraj po 22-iej.Okazało się, że nie, kota złapać nie można, że coś tam.O co tu chodzi? Dom jest, transport jest i to samochodem z osobą, która wciąż wozi koty, wie, co robić, kot dotarłby bezpiecznie do domu.Nie rozumiem tego.

Ja też nie :( I ogromnie mi przykro, nie będę pisać, co sądzę o całej sytuacji.
Klusek, trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej znalazł się w wyczekiwanym i wyczekującym domu!
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pt lis 16, 2012 8:18 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

No, no... nie jestem Pani... ale co do kociastego jasne....
jak uda się go znaleźć, to proszę o info.
Będę dzwonić do Renifera, żeby douzgadniać.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 16, 2012 8:20 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

3welinka pisze:to bardzo miło z Twojej strony, nie dotarło do mnie żadne pw, nie wiem czemu...

Ja wiem czemu :oops: wysłałam do siebie :evil:
Ale jak coś, to moja oferta aktualna.
ewar pisze:Jest transport dla kotka!!!!Samochodem z Lublina do Warszawy, dzisiaj TŻ meksykanki wraca z Lublina.Ma transporterek, podkłady, wszystko, tylko dać mu kota.Zosia ( meksykanka) dzwoniła pod podany numer wczoraj po 22-iej.Okazało się, że nie, kota złapać nie można, że coś tam.O co tu chodzi? Dom jest, transport jest i to samochodem z osobą, która wciąż wozi koty, wie, co robić, kot dotarłby bezpiecznie do domu.Nie rozumiem tego.

No właśnie, trzeba wykorzystać tę szansę :!:
...
3welinko, Klunio, jak poczuje, że jest zaopiekowany, szybko się odstresuje. A przebywanie na dworze, bez możliwości schronienia się w bezpiecznym miejscu, jest bardzo ryzykowne dla niego. Zwłaszcza teraz, jak noce coraz chłodniejsze...
...
edit.
O, widzę, że Zosia jest :D
3welinko, łap Klunia i wieź do Lublina. Zosia, znaczy Meksykanka, to złota dziewczyna i z doświadczenia wiem, że Klunio będzie naprawdę w dobrych rękach :ok:
Ostatnio edytowano Pt lis 16, 2012 8:25 przez Bagienka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Pt lis 16, 2012 8:21 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

Odpowiem ja, bo rozmawiałam z meksykanką.Oczywiście!!!!Niech ten kot wreszcie będzie bezpieczny.Ma dom, a to bezcenne.Teraz jeszcze taki fajny transport.Jeżeli trzeba będzie to meksykanka przetrzyma kota kilka godzin, jeżeli nowa opiekunka będzie w pracy, czy coś tam.Najważniejsze, żeby go złapać i dostarczyć do Warszawy.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 16, 2012 8:22 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

ja musze jedynie dodzwonić się do włascicielki i uzgodnić co z odbiorem, jeśli mogłaby dziś, to wydaje mi się ze jestem w stanie to załatwić. wszystko by zależalo jedynie od kota, a konkretnie od mozliwości uchwycenia go:)

3welinka

Od: Wto lis 13, 2012 9:30

Post » Pt lis 16, 2012 8:24 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

Wymiękam :evil:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 16, 2012 8:28 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

jak złapie kotka teraz musze mieć go gdzie przetrzymać bo u siebie w mieszkaniu nie moge, bede kombinować. postaram sie by to wyszło, naprawde. też mi na tym zależy..

3welinka

Post » Pt lis 16, 2012 8:29 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

ewar pisze:Wymiękam :evil:

NIe, nie, pisałyście w tym samym czasie. 3welinka nie widziała tej informacji, że Klunio może posiedzieć troszkę u Zosi :wink:
Myślę, że za chwilę wszystko się wyjaśni, tylko trzeba spokojnie i dokładnie wszystko doczytać :ok:
Obrazek

Bagienka

Post » Pt lis 16, 2012 8:31 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

3welinka pisze:jak złapie kotka teraz musze mieć go gdzie przetrzymać bo u siebie w mieszkaniu nie moge, bede kombinować. postaram sie by to wyszło, naprawde. też mi na tym zależy..

O, super :ok:
3welinko, powodzenia, niech się uda, bo naprawdę Klunio ma wielką sznsę :!:
...
Może spróbuj w lecznicy, tam gdzie miał kastrację :?:
Obrazek

Bagienka

Post » Pt lis 16, 2012 8:32 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

czy kotku nic nie bedzie jak bedzie przebywał w środku transportera przez dłuższy czas? :(
no i prosze o wiadomość czy mam sie szykować na tą 15 do lublina

3welinka

Post » Pt lis 16, 2012 8:33 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

ewar pisze:Wymiękam :evil:

Ja też :( Taka akcja, tyle osób chętnych do pomocy, rzadko to się zdarza, a tu...
Mam nadzieję, że jak wejdę tu wieczorem, to Klusek będzie już w Warszawie.
Kota ['] 12.12.2015 | Krzyś ['] 21.10.2019 | Niunia ['] 24.01.2022 | Chrapek ['] 3.02.2022 | Kokosz ['] 17.02.2023

Zarejestruj się na FaniMani, rób zakupy i wspomagaj przy okazji fundacje!

Wiewiórki i inne ptaki

Katia K.

Od: Wto kwi 18, 2006 19:17

Post » Pt lis 16, 2012 8:34 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

Spokojnie dziewczyny.
Renifer do jakiejś 3-4 po południu siedzi w jakiejś fabryce czy czmś takim (nie pytajcie mnie :roll: ) w Lublinie.
Jak się uda to coś pokombinujemy.
Kot jest najważniejszy.

Ja tam się nie narzucam ale jakby nadal była szansa sprawę doorganizować, to po prostu czekam na info.

Będę wtedy naciskać na Renifera żeby poczekał czy też gdzieś podjechał czy cokolwiek...
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt lis 16, 2012 8:36 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

spawa nie jest łatwa bo kot chodzi po dworze i nie możemy go nigdzie przechować, a trzymanie kota zamknietego na balkonie w transporterze by w każdej chwili go zabrać tez nie wydaje się dobrym pomysłem. problem jest taki że ani nowa włascicielka nie może bezpośrednio po niego pojechac ani ja nie moge tego zrobić, wszystko zależy od innych ludzi i dlatego cieżko sie zorganizować..

3welinka

Post » Pt lis 16, 2012 8:41 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

ja kota jestem w stanie złapać do tej godziny 14 i przyjechać na 15 do lublina, jeśli ten pan zgodzi sie go zabrać. właścicielka bedzie mogła go odebrać, w razie jakby trzeba go było chwile przechować w Warszawie to bedzie możliwość tak?
ja teraz biegne sie zorientować czy ktoś może przechowac kotka od teraz do 14. jeśli tak to sprawa rozwiazana. jeśli nie to bede liczyć na to że uda mi sie złapać kota ok 12. nie moge go zamknąć teraz i tzymać w transporterze do wyjazdu :(

3welinka

Post » Pt lis 16, 2012 8:45 Re: Biały kocurek ma DOM! potrzebny TRANSPORT do W-wa! PILNE

A nie możesz przetrzymać go w łazience, piwnicy, komórce, gdziekolwiek? To tylko kilka godzin :roll:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

[poprzednia][następna]